Προς το περιεχόμενο

Ελλάδα, Εθνικισμός, Ομάδα Ε, Θεωρίες...

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή αυτό το thread είπα να συνεχιστεί εδώ η συζήτηση γιατί εκεί ξέφυγε το θέμα από την κατηγορία Internet.

Ας περιγράψει λοιπόν ο καθένας τι πιστεύει για τις παρακάτω θεωρίες, ιδεολογίες, απόψεις κτλ.

Ομάδα Ε

Εθνικισμός

Μεγάλη Ελλάδα

Απόψεις Λιακόπουλου

Διαγαλαξιακές επαφές των ελλήνων

Ακροδεξιά κόμματα

Ανθελληνισμός

Καταγωγή των Ελλήνων

Αλλοδαποί στην Ελλάδα

Ρατσισμός

Προτείνετε κι εσείς άλλα τέτοια θέματα...

ΥΓ. Μην ξεχνάτε ότι απαγορεύονται τα greeklish και διαγραφούν σημαντικά post!

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή γίνεται δύσκολα η αρχή σε τέτοιο θέμα παραθέτω μερικές απαντήσεις χρηστών από το άλλο thread.

Πάντως πέρα της πλάκας που καμμιά φορά χρειάζεται κι αυτή' date='μην ξεχνάτε οτι οι χρόνοι είναι πονηροί.Οι εποχές κρύβουν πολλά τα οποία τα μαθαίνουμε αργότερα είτε και καθόλου.Ο ανθελληνισμός ,τουλάχιστον, στο Διαδύκτιο,έχει μια έξαρση τώρα τελευταία.

ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ χρειαζόμαστε τέτοιου είδους Τσουτσουνοπαίχτες σαν όπλο για την αντιμετώπιση των εχθρών μας.

Ποτέ και κανένας Εθνικιστής δεν θα με πείσει ότι με το να κάνω σκληρή την καρδιά μου προς αλλόθρησκους ή απλά άλλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ζούν σε άλλο γεωγραφικό μήκος-πλάτος από της Ελλάδος μας και να εχθρεύομαι αυτούς,αυτό θα με κάνει ανώτερο ΟΝ και ποιό καταξιωμένο.

Η ιδέα του Ελληνισμού δεν έλεγε ποτέ υποδουλώστε,εάν δεν απατώμαι.

Ελεγε όμως επιμορφώστε,διδάξετε,διαφωτίστε!

Η λεπτή ισσοροπία από κάποιον που αγαπάει την Ελλάδα με αυτόν που ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ κανένα μη-Ελληνα όλο και τείνει στις μέρες μας να ταλαντεύεται προς το Δεύτερο Σκέλος,και δυστυχώς γνωρίζω άτομα τα οποία χάλασαν τα σπίτια τους,τις οικογένειες τους για αυτές τους τις ιδέες.

Κρατάτε πάντα αποστάσεις από τέτοιου είδους Παπαρολόγους και μην βιάζεστε να πιστέψετε τον κάθε ένα που βγαίνει ξαφνικά και "Αποκαλύπτει" διάφορα όπως αυτόν τον βολεύει .Ολες οι ΙΣΤΟΡΙΕΣ κρατών έχουν και σκοτεινές πλευρές-στιγμές.Ας κοιτάμε προς τα εμπρός επιτέλους,προς το καλύτερο,πρός τη βελτίωση κι όχι προς την καταστροφή.

[/quote']

Thanks a lot yannis27gr. Π΄΄αντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι Σκοπιανοί είναι πολύ παρεξηγημένοι από την άποψη της εξωτερικής πολιτικής γιατί ενώ δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για νέα εδάφη όλοι τους κατηγορούν για επεκτατική πολιτική.

Γιατί κανέίς δεν μιλάει για τις εναέριες παραβιάσεις που έκανε η Ελλάδα το 1993-1996 (μέχρι και το επείσόδιο με τα Ίμια)

Η θρυλική ομάδα Ε δεν υπάρχει.

Απλά ήταν μία ελπίδα για τους πιο μορφωμένους Έλληνες μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Ότι ήταν η φιλική εταιρεία' date=' το παρακλάδι των μασώνων, για τους Έλληνες πολεμιστές το 1821.

Ότι είναι και σήμερα οι θρησκείες για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Όσο για την σελίδα, είναι εν μέρει καλή γιατί έχει μαζεμένα τα άρθρα από "έγκυρες" εφημερίδες που αφορούν ένα πιο αφυπνισμένο μυαλό. Τα δικά του σχόλια είναι απλώς ανούσιες παρεμβάσεις...

[/quote']

Ρε παιδια' date=' σπουδάζω Λάρισα και τις προάλλες πήγαινα Σαλόνικα και στο σταθμό μου πιάνει κουβέντα ένας πολύ περίεργος τυπάς γύρο στα 35+... καμένος (απανθρακομένος θα έλεγα καλύτερα ) και μου έλεγε κάτι για μηχανές chopper και κάτι τέτοια στο άσχετο. Εντάξει λέω στην αρχή κάποιος που απλά κάνει το κομμάτι του (κυριλέ, κυριλέ)...

Μετά απο κανένα μισάωρο μου πετάει έναν Καρατζαφέρη (που τον συμπαθώ και τον θέλω στην Βουλή μαζί με το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα ) και σε ρυθμό πολυβόλου άρχισε τις ομάδες ε κτλ...

Έλεος! Χρυσή Αυγή, Μεγάλη Ελλάδα, Ακροδεξιά, Ομαδα Ε, 12θεο+χριστιανισμός+Αρχαία Ελλάδα (μέσα στο άσχετο πάντρεμα ιδεών πράττουν και ιεροσυλία βλ. "Η Ελληνική Παιδεία του Χριστού", Λιακόπουλος), μπόλικη ψεύτο-καθαρεύουσα και αρκετά μπινελήκια απο τους γνωστούς ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που θα γ**μήσουν τους Τούρκους κτλ...

Λύση λοιπόν για όλα τα προβλήματα του Ελληνισμού βρέθηκαν να δώσουν διάφοροι "πατριώτες" που με την δύναμη των Ελλήνων στο εξωτερικό (τους εξωγήινους ποιους άλλους...) θα καταφέρουν να κατακτήσουν τον κόσμο, (και να αποδυναμώσουν, εβραίους, αμερικάνους κτλ. σε συνδυασμό με την 2α παρουσία) να εξαλείψουν την ανεργία και την πείνα, να βρούν θεραπεία για τον καρκίνο (ήθελα να ήξερα αν αυτοί που τα λένε όλα αυτά έχασαν ή κόντεψαν να χάσουν γνωστό τους, φίλο ή συγγενή απο την αρρώστια αυτή..)

κτλ.

Επειδή με παρόμοιες (αλλα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό) συνθήκες ένας ελαιοχρωματιστής συνδικαλιστής (νομίζω τον έλεγαν Χίτλερ...) έγινε υπερδυνάστης των πάντων στην κατα τα άλλα συμπαθέστατη Γερμανία, μια συμβουλή:

Χαλαρώστε λίγο και μην είστε τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ έτοιμοι για πόλεμο κτλ. οποιαδήποτε στιγμή (γιατί συνήθως τους εξωγήινους με τον ρατσισμο, την ξενοφοβία κτλ. τα συνδέει συχνά ο Λιακόπουλος) και κοιτάξτε πώς να βοηθήσετε την πατρίδα σας επι της ουσίας (δουλεύοντας για παράδειγμα, καταγγέλοντας το άδικο και μένοντας μακριά απο ρουσφέτια) και αφήστε τα υπερόπλα των περίφημων Ε κατα μέρος και λοιπές άλλες παιδιαρίστικες δικαιολογίες για να λέτε "εντάξει μωρέ κάποια στιγμή θα έρθουν οι Ε και θα είμαι άρχοντας, δε θα πληρώνω ΟΤΕ, ΔΕΗ, πετρέλαιο, σε όλο τον κόσμο ο Έλληνας θα είναι βασιλιάς, και το καλύτερο δε θα χρειάζεται να δουλεύω!".

Τα τελευταία λόγια μου τα είπε (κάπως διαφορετικά εννοείται) αυτός ο τυπάς στο σταθμό και απ'ότι βλέπω και σε ανάλογα forum και περιοδικά (που διάβαζα σαν τρελός μέχρι τα 12 μου), οι περισσότεροι απο αυτούς που τα υποστηρίζουν όλα αυτά έχουν και αυτή τη νοοτροπία.

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω φαίνονται σαν ενα μεγάλο παραλύρημα αλλα δεν αντέχω πια να λένε διάφοροι οτι Ελλάδα No1 χωρίς να βλέπουν τα προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας, χωρίς να κάνουν τίποτα για αυτό και ακόμα χειρότερα μόνο κρίνοντας αυτούς που προσπαθούν τουλάχιστον να κάνουν κάτι, έστω και λάθος ακόμα και με δόλιο συμφέρον - εδώ συμφωνώ εν μέρη μαζί τους.

[/quote']

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να φαντάζεται αυτά που θέλει.

Ξέρεις πόσα άτομα ζούνε σε ψεύτικούς και φανταστικούς κόσμους και δεν θέλουν να δούνε την πραγματικότητα;

Από την άλλη σκέψου και τον Πάολο Κοέλο: εάν θέλεις κάτι τόσο πολύ θα συμμαχήσει όλο το σύμπαν υπερ σου!!!!

Σκέψου να γίνουν πραγματικότητα αυτα που ονειρεύεται και να έρθουν επιτελους καλύτερες μερες για την Ελλάδα.

Δημοσ.

@opozit Κάνε edit και γράψε το μήνυμα στα ελληνικά γιατί θα το διαγράψουν.

Όσο για την διόρθωση δεν θα την κάνω. Είναι αυτούσια τα σχόλια των χρηστών. Οπότε δεν αλλάζω τίποτα απολύτως σε αυτά.

Δημοσ.

Καλά έκανες και άνοιξες άλλο πόστ αλλά εδώ δεν μπορούμε να γράψουμε greeklish οπότε αρκετα άτομα δεν θα μπορούν να πούνε την άποψη τους

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά έκανες και άνοιξες άλλο πόστ αλλά εδώ δεν μπορούμε να γράψουμε greeklish οπότε αρκετα άτομα δεν θα μπορούν να πούνε την άποψη τους

Περίεργως, σε όλα τα υπόλοιπα topics που αρχίσαν να ανοίγουν μετά την 1.4.2006, πολλά άτομα που δεν γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες στο υπόλοιπο forum, συμμετέχουν κα-νο-νι-κό-τα-τα στο Μπλα-Μπλα.

Λίγη προσπάθεια χρειάζεται, δεν είναι κάτι δύσκολο. ;)

Δημοσ.
Περίεργως' date=' σε όλα τα υπόλοιπα topics που αρχίσαν να ανοίγουν μετά την 1.4.2006, πολλά άτομα που δεν γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες στο υπόλοιπο forum, συμμετέχουν κα-νο-νι-κό-τα-τα στο Μπλα-Μπλα.

Λίγη προσπάθεια χρειάζεται, δεν είναι κάτι δύσκολο. ;)[/quote']

Εγινε η αρχη !!

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχω ακούσει είναι το εξείς: Ο Κερκ Νταγκλας ήταν Έλληνας. Το κανονικό του όνομα ήταν Κυριάκος Νταγλαρίδης!!!! :D :D :D Ά ρε αθάνατε Λιακόπουλε....

Δημοσ.

Ακόμα πιο καλό είναι αυτό για τον Μεγάλο Έλληνα Δονάλδο Δάκιο που οι βάρβαροι και απολίτιστοι δυτικοί πολιτισμοί τολμούν να αποκαλούν Donald Duck!!!

αίσχος κύριοι

Δημοσ.

την τριτη στο θεμο ειχε καλεσμενο και τον γεωργιαδη? το γνωστο

ελλην που πουλαει βιβλια:lol:

και του λεει ο θεμος πιστευεις και εσυ αυτο που ειπε ο λιακοπουλος οτι ακομη και οι κινεζοι ειναι ελληνες?:shock:

και λεει οχι δεν ειναι ολοι οι κινεζοι μονοι ενα μερος τους...

παιδια μολις χασαμε 2 δισεκατομμυρια πατριωτες:lol:

ελεοςςςςςςς

Δημοσ.

αλλωστε τα εθνικια-ελληναρες δε λενε με πισμα οτι ολοι σεχεδον στο πλανητη ειναι ελληνες:confused:

τοτε γιατι μονιμα φανταζοντε εμπολεμες καταστασεις:confused:

με τα αδερφια τους:confused:

ου αδερφοκτωνοι:twisted: :twisted: :twisted:

ΣΚΕΨΟΥ

και δεν ειμαι ουτε κκε-ουτε συνασπισμο ουτε τιποτα

Δημοσ.
αλλωστε τα εθνικια-ελληναρες δε λενε με πισμα οτι ολοι σεχεδον στο πλανητη ειναι ελληνες:confused:

τοτε γιατι μονιμα φανταζοντε εμπολεμες καταστασεις:confused:

με τα αδερφια τους:confused:

ου αδερφοκτωνοι:twisted: :twisted: :twisted:

ΣΚΕΨΟΥ

και δεν ειμαι ουτε κκε-ουτε συνασπισμο ουτε τιποτα

είσαι πάντως ύποπτος !!!!:

Δημοσ.

Χμμ ενδιαφέρον post ας κάνω την αρχή

Ομάδα Ε : Δεν εχω ακούσει πολλά για αυτούς, υποθέτω πως υπάρχουν "μυστικές" οργανώσεις ανά τον κόσμο αλλά η συγκεκριμενη μου φαίνεται πέρα για πέρα φανταστική.

Εθνικισμός : Σε δημοκρατικές κοινωνίες δεν έχει θέση.Αντίθετα ο πατριωτισμός ΕΙΝΑΙ αναγκαίο να υπάρχει.Δεν μπαίνω στην διαδικασία ανάλυσης των δύο εννοιών, όλοι το καταλαβαίνουμε.

Μεγάλη Ελλάδα : Αντί της επέκτασης των εδαφών μας, να επεκτείνουμε λίγο τα μυαλά μας γιατί στην τελική ο σημερινός νεοέλληνας δεν αξίζει τπτ, πόσο μάλλον μια Μεγάλη Ελλαδα.

Απόψεις Λιακόπουλου : Καλώς ή κακως (μάλλον καλώς) δεν έχω δει ποτέ εκπομπή του, δεν έχω ιδέα τι λέει ο τύπος.

Διαγαλαξιακές επαφές των ελλήνων : Ειναι πολύ γελοίο το θεμα για να σχολιάσω.

Ακροδεξιά κόμματα : Σε δημοκρατικές κοινωνίες δεν έχουν θέση.Δυστυχώς δεν υπάρχει τετοιο πράγμα στην σημερινή Ελλάδα στην πραγματική του διάσταση, υπάρχουν και ακροαριστερά κομματα οπότε καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία.Ισορροπία του τρόμου που λέμε.Αν οι προηγούμενες/μελλοντικές κυβερνήσεις έκαναν/κανουν αυτό που πρέπει τότε τα κομματα αυτά δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Ανθελληνισμός : Έλληνες είστε και φαινεστε.Είμαι και εγώ ανθέλληνας, μισώ όσο τπτ τους νεοέλληνες.Πέραν αυτού δεν βλέπω τον λόγο να μας μισούνε οι απ'εξω μιας και σαν λαός είμαστε μάλλον φιλοξενος και συμπαθής.Ασε που κανουμε οπως μας υπαγορευουν οι ΗΠΑ,Ευρωπη και δεν πεταμε τα παιχνίδια μας έξω από το καλάθι.

Καταγωγή των Ελλήνων : Δεν ημουνα ποτέ καλός στην Ιστορία, δεν τα θυμάμαι ακριβως πάντως δεν ηρθαμε από το διάστημα ούτε ειμαστε φυλετικά ανώτεροι.

Αλλοδαποί στην Ελλάδα : Σιγουρα θα προτιμούσα να εχει λυθει το πρόβλημα της ανεργίας για τους Ελληνες πριν αρχίσουν να δουλευουν αλλοδαποί στην χώρα μας.Επειδη όμως σαν γνήσιοι Ελληνάρες, είμαστε πολύ υπερανω για να κανουμε ορισμένες δουλειες (π.χ. γεωργία,οικοδομές κτλ) δεν εχει νοημα να κανουμε ντορο για τους αλλόδαπους που ερχονται στην χωρα μας.Σεβασμός σε αυτούς, σεβασμό και απο αυτούς.

Ρατσισμός : ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αλλοδαποί στην Ελλάδα : Σιγουρα θα προτιμούσα να εχει λυθει το πρόβλημα της ανεργίας για τους Ελληνες πριν αρχίσουν να δουλευουν αλλοδαποί στην χώρα μας.Επειδη όμως σαν γνήσιοι Ελληνάρες, είμαστε πολύ υπερανω για να κανουμε ορισμένες δουλειες (π.χ. γεωργία,οικοδομές κτλ) δεν εχει νοημα να κανουμε ντορο για τους αλλόδαπους που ερχονται στην χωρα μας.Σεβασμός σε αυτούς, σεβασμό και απο αυτούς.

Ακριβώς, συμφωνώ και επαυξάνω με το ότι οι αλλοδαποί βοηθούν και το ασφαλιστικό.

Θά θελα να ήξερα, δεν υπάρχει έστω και ένας απο τους χρυσαυγήτες, ελληνάρες, ε κτλ. που να έχει συγγενή που ήταν - ή και είναι - οικονομικός μετανάστης;

Δηλαλή στους κόλπους των οργανώσεων τους δεν δέχονται τέτοιους;

Δε δέχονται δηλαδή αυτούς που ανάστησαν οικονομικά και πολιτιστικά την Ελλάδα απο τον μαρασμό;

Και δηλαδή οι Γερμανοι, Κινέζοι, Αμερικάνοι κ.α. είναι - κατα την γνώμη τους - κατώτεροι, ξενέρωτοι (δρακονιανοί που λένε και οι ε) εχθροί μας, αλλά όταν έρχονται διακοπές στην Ελλάδα, δίνουν και μια "μικρή" τονωτική ένεση στον προϋπολογισμό και την τζέπη μας.

Πρίν περίπου δυο εβδομάδες είχε στις ειδήσεις του αντ1 συνέντευξη απο τους συντελεστές του "εθνηκόφρονου" και "ελληνικότατου" περιοδικού <<HOULIGANS>> και έλεγαν κάτι φοβερά ότι η βία στα γήπεδα με το αρχαίο πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλας ταυτίζονται επειδή μέσα στο γήπεδό, όταν πέφτει ξυλαρίδι, χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και σώμα για να επιβιώσεις κτλ.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Για να διώξουν τα "μιάσματα" (αλλοδαποί) απο την Ελλάδα!!!

Η ανοικτή απάντηση μου σε αυτούς: Εσάς πρέπει να διώξουμε απο την Ελλάδα που έχετε τους πατεράδες σας 30 χρονών γάδαροι και σας χαρτζηλικώνουν ακόμα!

Δημοσ.

Δεν εχει κανεις κατι με τους αλλοδαπους.Με αυτο το διαλυμενο κρατος τα εχουμε που αφηνει καθε καρυδιας καρυδι να μπαινει στη μικρη μας μπανανια και να κανει οτι θελει.Το οτι υπαρχει ενεξελεγκτη μεταναστευση δεν βλεπω να ενοχλει κανεναν.Πρεπει μαλλον να φτασουν 5εκ. και μετα θα μας ερθει το μυαλο.Μονο τοτε που θα ειναι πολυ αργα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...