Προς το περιεχόμενο

Raptor 36gb 10000strofes aksizei?

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς θα δείς.. Αλλά ρώτα τον εαυτό σου... Αξίζει ? Μπορείς να πάρεις 2 και να έχεις τον 2ο ΜΟΝΟ για backup με τα ίδια λεφτά... (λέω εγώ τώρα..)

Δημοσ.

θα δεις μια μικρη διαφορα στο Startup του υπολογιστη αλλα αυτο ειναι ολο.

Αν κανεις επεξεργασια Video , Εικονας τοτε ναι αξιζει τον κοπο.

ΑΝ τον θελεις για παιχνιδια οχι.

Δημοσ.

epeidh exw kai ton 36arh kai ton 80arh raptor o 80arhs ton pataei katw ton 36ari.pantws nai tha deis diafores se setup install kai ta loipa kathws kai otan fortwnei ena paixnidi apo ton sklhro.egw lew na ton pareis an melhma soy einai h taxythta. an den eisai apaithtikos mhn ton pareis.

Δημοσ.

Που θα δει την απιστευτη διαφορα ? Στα παιχνιδια μονο στο φορτωμα και στα Windows στο φορτωμα των προγραμματων.

Ειλικρινα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Αν βλεπαμε διαφορα μεσα σε ενα παιχνιδι τοτε ναι αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο.

Εξαλλου οι τιμες πεφτουν καθε μερα, σε κανα χρονο οι Raptor θα εχουν πεσει στην μιση τιμη, αξιζει να περιμενει καποιος.

Δημοσ.
Που θα δει την απιστευτη διαφορα ? Στα παιχνιδια μονο στο φορτωμα και στα Windows στο φορτωμα των προγραμματων.

Ειλικρινα δεν πιστευω πως αξιζει τον κοπο. Αν βλεπαμε διαφορα μεσα σε ενα παιχνιδι τοτε ναι αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο.

Εξαλλου οι τιμες πεφτουν καθε μερα' date=' σε κανα χρονο οι Raptor θα εχουν πεσει στην μιση τιμη, αξιζει να περιμενει καποιος.[/quote']

taxitita den einai mono ta fps sta games. kai to poso grigora fortonei kati taxitita sto pc eklambanete. episis polla progs zitane pragmata apo to disko kathe tris kai ligo ara enas pio grigoros diskos sou xarizei ena pio grigoro sistima.(kaneis tin doulia sou pio grigora)

bebea apo oti katalavaino den eisai kanenas trellos xristis opote kalitera apo tora ton maxline. den aksizei tosa lefta....

Δημοσ.

omos mexri stigmis den xriazome perisotero xwro gia back up giati kai tis tainies mou tis pernaw kai tis grafw kateuthian ta mp3 pianoun 10gb kai ta iso apo programmata kai games einai kamia 20gb.To provlima to exw me ton master disko

20gb opos eipa kai prin einai liga.Twra an parw px ton raptor ton 80ri na ton afiso ton 80ri slave ton 20ri master kai sto sata me ton raptor tha ton valw kai auton master?Giati meta an parw ton raptor thelw na valw se auton to leitourgiko kai na formarw ton 20ri pws ginete auto?:confused: :confused:

Δημοσ.

Ειδικά αν ο 20άρης σου γυρνάει στις 5200 στροφές, θα πάθεις πλάκα με την διαφορά στην ταχύτητα του Raptor. Πριν μια εβδομάδα εγκατέστησα ακριβώς αυτό το μοντέλο και έμεινα άναυδος απο την λειτουργία του. Η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή, το λειτουργικό, τα παιχνίδια και τα προγράμματα φορτώνουν /εγκαθιστούντε πολύ γρήγορα.

Εγώ το έχω δηλώσει: Το όνειρό μου είναι ένα Raid 0 με δύο raptor.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...