Luxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 λοιπον αυτη η εκδοση ειναι η μονη που δεν με δημιουργει προβληματα. αλλα γινεται expired σε 10 ημερες. ξερω οτι δεν επιτρεπεται, αλλα οποιος μπορει μεσω pm να μου στειλει ξερει τι, θα του ημουν ευγνωμων, γιατι εψαξα αλλα δεν βρισκω πουθενα κατι!! εκτος και αν δεν υπαρχει αλλο key για αυτη την εκδοση. αν το εκανα αυτο, ειναι μεγαλη βλακεια. δεν ξερω αν φταιει το οτι ληγει σε 10 ημερες, αλλα δεν με αφηνει να κανω scan. λεει " error while performing the task ".
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το οτι λήγει σε 10 ημέρες, ουδεμία σχέση έχει με το error που σου βγάζει. Για το key δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που θέλεις..... Ως εκ τούτου, δεν δύναμαι να αποστείλω και το ανάλογον Pm
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το οτι λήγει σε 10 ημέρες' date=' ουδεμία σχέση έχει με το error που σου βγάζει. Για το key δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που θέλεις..... Ως εκ τούτου, δεν δύναμαι να αποστείλω και το ανάλογον Pm [/quote'] του εχεις αδυναμια βλεπω............!! ρε Lazarroς,πως γινεται ρε παιδι να μην σου εμφανιζει κανενα προβλημα η συγκεκριμενη εκδοση,και στο τελος να μας λες για error?
Luxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 σωστο και αυτο! δεν μου εμφανιζε εδω και περιπου ενα χρονο. τωρα που αρχισε να βγαζει μηνυμα οτι ληγει σε 10 ημερες αρχισε και το error. τεσπα. ξαναεβαλα την 5.0522 απεγκατεστησα το sp2 και ξαναεβαλα το sp1. να δω ποτε θα με τρελανει το μηχανημα αυτο!!
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 αν μπορει καποιος mod, ας σβησει αυτο το θεμα.
djnight Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 αλλαξε το ειναι πολυ βαρυ αλλα το ατιμο βρισκει τα παντα......
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 αυτο το real time scanning πρεπει να ειναι πολυ βαρυ. αφου οταν κανω scan, κανει και αυτο συγχρονως το real-time και γινεται της ποπης!! δεν κουνιεται ποντικι!!
madsc Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Λάζαρε ξανασκέψου για καμιά βδομάδα τι μπορείς να ζητάς κ τί όχι. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.