sarcaster Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Έχω έναν Seagate δίσκο 300Gb Sata II και τώρα που έβαλα τα Windows μου παρουσιάζει τον δίσκο στο εικονίδιο για ασφαλή κατάργηση υλικού στο System Tray κάτω δεξιά... Ξέρεις κανείς γιατί βγαίνει εκεί ή πως να τον κάνω να μην βγαίνει..?
billpeppas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Εκεί βγαίνει γιατί πολύ απλά έχει την δυνατότητα Hot Swap ( λόγω του πρότυπου SATA ). Το πως να το κάνεις να μην εμφανίζεται στην λίστα των hot swap δεν ξέρω ( ούτε ασχολήθηκα, αφού στην ουσία εμένα μου χρειάζεται ). Το εικονίδιο πάντως μπορείς εύκολα να το κάνεις hide από τα properties του Start Menu
sarcaster Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μήπως όμως αν κάνω hide το εικονίδιο δεν θα μου βγάζει τα usb sticks για ασφαλή κατάργηση? (γιατί κι αυτά στο ίδιο εικονίδιο περιέχονται)
billpeppas Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Τότε βάλτο να κάνει hide αν δεν είναι active. Έτσι όταν χώνεις USB Sticks, να φαίνεται ως "active" και έτσι να επανεμφανίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.