LordArthas Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Παιδια γινεται να μου πειτε αναλυτικα τι font εχετε στο Firefox για Greek και Western, γιατι το προβλημα ξαναπαρουσιαστηκε!!! Κατι πειραξε ενας φιλος μου και τωρα δεν μπορω να το ξαναφτιαξω Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navid Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δυστυχως σε μενα ο safari εχει ενα σημαντικο προβλημα.Οταν ανοιγω 2 ή περισσοτερα tabs και μετα παω να κλεισω ενα απο αυτα ' date=' ο safari crasharei και κλεινει μετα απο λιγο. Τον εγκατεστησα ξανα, εκανα repair permissions klp. alla τιποτα . Μηπως ξερει κανεις τιποτα ? Εχω mac mini (1gb ram) kai osx 10.4.5.[/quote'] Έχει ο Safari tabs????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Εχει tabs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Και ποιός browser δεν έχει...Εκτός από ΙΕ που τώρα το θυμήθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Κοιτάξτε πως βλέπω το insomnia από Safari. Σκατά! Έχει κανείς ιδέα τι φταιεί; Εδώ που γράφω το reply τα Ελληνικά φαίνονται μια χαρά... Κοιτάξτε τις μικρές γραμματοσειρές (αυτές στο κείμενο των νέων της πρώτης σελίδας του Insomnia) και στις μεγαλύτερες το μικρό ελληνικό 'π?. Κι εγω ετσι τα βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Κι εγω ετσι τα βλεπω... Επειδή έφαγα 2 νύχτες με το θέμα αυτό κοίταξε τι συμβαίνει: Ανάλογα με το website κάθε μέρος του είναι φορμαρισμένο όχι με 1 αλλά με ένα σετ γραμματοσειρών που είναι παραπλήσιες: πχ: Helvetica, Lucida Grande, Arial κλπ Αν εσύ δεν έχεις έκδοση της Helvetica (η οποία είναι πρώτη στη σειρά) που υποστηρίζει Ελληνικά τότε όλα τα Αγγλικά θα βγαίνουν με Helvetica και όλα τα Ελληνικά θα βγαίνουν με την Grande. Κοινώς βρες εκδόσεις των γραμματοσειρών του OSX με Ελληνικά (αν κάνεις get info στο font το βλέπεις). Οι βασικές είναι: Lucida Grande, Helvetica, Garamond, Monaco, Times, Arial, Courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Εντάξει, μερικές από αυτές υπάρχουν στα συστήματα με Windows. Τις αντιγράφουμε από εκεί και καθαρίζουμε. Την Monaco ας πούμε, πού διάολο θα την βρούμε; Παρεπιπτόντως, να προσθέσω την Tahoma και την Verdana ως πολυ-χρησιμοποιούμενες γραμματοσειρές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Καταλαβα πως λειτουργει και γιατι δε βγαινουν σωστα. Το προβλημα ειναι οτι εκανα getinfo στις παρακατω γραμματοσειρες (system/libary/fonts): helvetica.dfont, times.dfont, monaco.dfont, lucidagrande.dfont καθως επισης και στο user/library/fonts στις: verdana, arial αλλα πουθενα δεν ειδα να αναφερει κατι για greek... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamarouxas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πώς μπορώ να απένεργοποιήσω τα add-ons στο safari 3? Κατέβασα ένα adblock και αντι να μπλοκάρει τις διαφημίσεις, μπλοκάρει ό,τι εικόνα υπάρχει κ δεν υπαρχει σε site sorry για το ξέθαμα αλλά νομίζω ειναι το καλυτερο μέρος για να ρωτήσω... το κράξιμο δεκτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.