xalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Και ενώ λέμε για safari, ο νέος firefox είναι universal binary και εκμεταλλεύεται τα νέα χαρακτηριστικά των dual core. Επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα! Ο μόνος λόγος που φοβάμαι λίγο τον safari είναι ένα crash που μου έχει φάει, ίσως να έφταιγε και η σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 15 Mb installer??? :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Και ενώ λέμε για safari' date=' ο νέος firefox είναι universal binary και εκμεταλλεύεται τα νέα χαρακτηριστικά των dual core. Επιπλέον προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα! Ο μόνος λόγος που φοβάμαι λίγο τον safari είναι ένα crash που μου έχει φάει, ίσως να έφταιγε και η σελίδα...[/quote'] Εννοεις ο 1.5.0.2; EDIT: Πραγματι τον δοκιμασα και δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο που ειχα βαλει. Ειναι αρκετα γρηγορος και ελαφρυς, παροτι ο safari ακομη υπερεχει σε αυτο τον τομεα. Πιστευω οτι θα συνεχισω να τον δοκιμαζω, αφου προσφερει τις λειτουργιες που εγω θελω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Χθές εκανα παλι install του MacOS, για να εγκαταστησω μονο ο,τι μου χρειάζετε. Εγκατεστησα και το Firefox, αλλα δε μου δειχνει σωστα τα ελληνικα (τα τονισμενα γραμματα και το ς), ενω με την προηγουμενη installation δεν υπηρχε κανενα προβλημα. To ιδιο μου ειχε τυχει και με τον Camino οταν τον ειχα δοκιμασει για 1η φορα, αλλα δε θυμαμαι πως το ειχα λυσει Καμια ιδεα; Ο Safari δουλευει μια χαρα. EDIT: Αυτα: αβγδεζηθικλμνξοπρσςτυφχψωάέήίϊόύϋώ ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩΆΈΉΊΪΌΎΫΏ Τα βλεπω ετσι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω γιατί αλλά το ίδιο πρόβλημα απεικόνισης είχα και στο δικό μου σύστημα με τον Camino. O Firefox έδειχνε τα ελληνικά αλλά με άλλη γραμματοσειρά από αυτή που έπρεπε... Γι'αυτό παραμένω στον Safari όπου έχω βολευτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Εμένα τα εμφανίζει κανονικά. Στις ρυθμίσεις έχει: Western (ISO-8859-1), Unicode UTF-8 και από το View, στο Character Encoding έχω επιλέξει Greek ISO και μου τα δείχνει κανονικά. Πιθανότατα το έχετε δοκιμάσει κι εσείς αλλά εγώ το postαρα! EDIT: Ξέχασα να πω οτί στις Preferences->Advanced->Languages, έχω προσθέσει τα ελληνικά και τα έχω μετακινήσει πάνω-πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Νομίζω βρήκα τη λύση. Εκει που στις ρυθμίσεις εχει τις γραμματοσειρές και χρώματα > για προχωριμενους εχει ενεργοποιημένο το καθε σελίδα να κανει χρηση τις δικες τις γραμματοσειρες το επενεργοποιησα και δειχνουν ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Εκανα και αυτο που ειπε ο dali13gr (να βαλω default Unicode UTF-8 ) και ο,τι ειπε ο Boban (απενεργοποιησα το καθε σελίδα να κανει χρηση τις δικες τις γραμματοσειρες). Το προβλημα λυθηκε! Δεν ξερω τι απο τα δυο δουλεψε, γιατι μετα προσπαθησα να τα ξαναλλαξω, αλλα συνεχισε να μου δειχνει τα ελληνικα σωστα!!! Οποτε δεν μπορω να βρω τι εφταιγε... Τελος καλο, ολα καλα Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά, επειδή έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, σταμάτησε να λετουργεί το δεξί κλικ στον Firefox όταν είμαι μέσα στη σελίδα. Στην tab bar λειτουργεί κανονικά. Δεν νομίζω πως έκανα κάτι. Στον Safari λειτουργεί κανονικά σε links και fotos ενώ στον άλλο τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εκλιπαρώ κάποιον να μου στείλει την Lucida Grande όπως αυτή υπάρχει στο OSX μόλις το εγκαταστήσουμε. snolly AT mac DOT COM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manitaroulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Why use a k-html broswer like safari and not use a gecho based like firefox??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Κοιτάξτε πως βλέπω το insomnia από Safari. Σκατά! Έχει κανείς ιδέα τι φταιεί; Εδώ που γράφω το reply τα Ελληνικά φαίνονται μια χαρά... Κοιτάξτε τις μικρές γραμματοσειρές (αυτές στο κείμενο των νέων της πρώτης σελίδας του Insomnia) και στις μεγαλύτερες το μικρό ελληνικό 'π΄. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Σου την έστειλα την γραμματοσειρά πριν καμιά ώρα. Δεν έφτιαξε ε; Πάντως εμένα από default είναι "Times" στις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Σου την έστειλα την γραμματοσειρά πριν καμιά ώρα. Δεν έφτιαξε ε; Πάντως εμένα από default είναι "Times" στις ρυθμίσεις. Χίλια ευχαριστώ αλλά όχι δεν έφτιαξε. Αγνοεί ό,τι και να βάλω μόνο το size αλλάζει, η γραμματοσειρές μένουν ίδιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μήπως χρειάζεται quit και ξανά άνοιγμα;(βλακεία, μάλλον το δοκίμασες ήδη) Έτσι ξαφνικά το έκανε; Άλλαξες τίποτα; Στην τελική, απεγκατέστησε τον και ξαναβάλ' τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.