LordArthas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Για τη διευκολυνση ολων μας, προτεινω να βαλουμε ολες τις ερωτησεις-παρατηρησεις που αφορουν το browser του macos, σε αυτη τη συζητηση. Αρχιζω με ενα ενδιαφερον link για plugins: Pimpmysafari Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι πως γινεται να ανοιγουν οι καρτελες στην bookmarks bar, χωρις να χρειαζεται να κανω κλικ, αλλα περνωντας απλα το mouse απο πανω.
xalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 το μόνο που παράπονο μου απο τον safari είναι οτι δε μπαίνει στον router μου!!!
LordArthas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εμένα δουλεύει μια χαρά με το Netgear. Ο Firefox στο Pc μου δημιουργει προβλήματα...
suicico Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Όντως το linksys έχει ένα pop up εάν θυμάμαι καλά που δεν το βλέπει ο safari. Κατά τα αλλά εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα ακόμη τουλάχιστον με το safari, χρησιμοποιώ safari + saft.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Κανένα πρόβλημα με τον 3com router μου και το Safari. Φανατικός του Safari, έβαλα χθες (δοκιμαστικά) τον Camino 1.0. Χάλι μαύρο κι όταν λέω χάλι μαύρο, το εννοώ. Κατ'αρχήν εδώ, στο forum, έβγαζε τα μισά ελληνικά posts με "κινέζικα" γράμματα. Δοκίμασα όλα τα encoding που σκέφτηκε (εντάξει, απέκλεισα τα κορεάτικα και τα ιαπωνικά...) αλλά τίποτα. Με τον Safari κανένα πρόβλημα... Επιπλέον, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δεν δέχεται εγγενώς τα plug-ins του Firefox. Οπότε τι να τον κάνω; Οπότε παραμένω φανατικός Safari-στής. Το χρησιμοποιώ με το Safari SpeedUp και το Safari Enhancement (ή κάπως έτσι), έχω βάλει και το AcidSearch και καθάρισα. Ο Safari είναι απλός, καθαρός, λειτουργικότατος και γρήγορος. Για όσους έχουν προβλήματα με τους router: αν φταίει το μπλοκάρισμα του pop-up window, πηγαίνετε στο μενού Safari και απενεργοποιήστε το Block pop ups.
toxotis70 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δυστυχως σε μενα ο safari εχει ενα σημαντικο προβλημα. Οταν ανοιγω 2 ή περισσοτερα tabs και μετα παω να κλεισω ενα απο αυτα , ο safari crasharei και κλεινει μετα απο λιγο. Τον εγκατεστησα ξανα, εκανα repair permissions klp. alla τιποτα . Μηπως ξερει κανεις τιποτα ? Εχω mac mini (1gb ram) kai osx 10.4.5.
Snolly Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Εγώ κάτι έχω κάνει και τον έχασα την Lucida Grande μπορεί να μου την στείλει κανεις σε mail;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 @ Snollygoster: Αν δεν στην έχει στείλει κανείς μέχρι το βράδυ, θα στην στείλω εγώ. Άσε μου με pm το e-mail σου.
LordArthas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι πως γινεται να ανοιγουν οι καρτελες στην bookmarks bar, χωρις να χρειαζεται να κανω κλικ, αλλα περνωντας απλα το mouse απο πανω. Εκτος απο αυτο ενδιαφερομαι ακομη και για τη δυνατοτητα του να ειδοποιει ο safari οταν υπαρχει καποιο παραθυρο pop up και να εχει μια option "temporary allow pop up" οπως ο firefox :-|
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μόλις την Δευτέρα έκανα switch και το πρώτο που έκανα είναι να κατεβάσω τον Opera επειδή ήμουν φανατικός user του στην Windows εποχή. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος αλλά όποτε έτρεχε ο Opera, μου καθυστερούσε όλο το σύστημα. Τώρα ποιά καταστάλαξα στον Safari που έχει πάνω-κάτω παρεμφερή λογική στην λειτουργία του και είναι και πούπουλο. Αν είχα και τις Mouse Gestures του Opera θα ήμουν άρχοντας. Κατέβασα το Cocoa Mouse Gestures αλλά δεν κατάφερα να τις λειτουργήσω.
LordArthas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Κι εγω υστερα απο μια αρνητικη εμπειρια με το firefox, κατεληξα στο safari... ελαφρυς και βολικος, αλλα του λοιπουν καποιες λειτουργιες, οπως αυτες που ανεφερα πριν...
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Όπως επίσης και την επιλογή που έχει στον Opera να επαναφέρεις τα tab που έχεις κλείσει. Μπορείς να το κάνεις και στον Safari από το History αλλά ανοίγει σε υπάρχον tab και όχι σε καινούργιο.
virtual Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 kserei kaneis pws mporw na epilegw ta anoikta tabs me to keyboard kai oxi me to mouse? iparxei kapoio shortcut?
bchris Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δεν δουλευω σε mac τωρα ( ) αλλα αν θυμαμαι καλα με το apple+shift+(<-- -->) μετακινησαι στις tabs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.