beastgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Λοιπόν έχω SuSE 10.0 στο λαπτοπ μου. Όταν πάω να κάνω login στο skype παρατήρησα ότι στο πεδίο του password δεν μπορώ να βάλω το "?" Όσες φορές και να προσπάθησα απλά δεν το τυπώνει στην οθόνη.... Παρατήρησα ότι αυτό το κάνει και με μερικούς άλλους χαρακτήρες που θέλουν πάτημα (ή όχι) shift. Τι κουφό είναι αυτό;;; Πήγα να κάνω την άλλη εξυπνάδα... έγραψα το password στην κονσόλα και το έκανα copy paste στο πεδίο του password στο skype αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη δεν τυπώνει το ερωτηματικό πάλι!! (είναι τελευταίος χαρακτήρας γι 'αυτό το καταλαβαίνω!) Ξέρει κανείς τι παίζει. Κατά τα άλλα τους χαρακτήρες αυτούς τους χρησιμοποιώ κανονικά... Α το πληκτρολόγιο είναι στην αγγλική γλώσσα αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μήπως χρησιμοποιείς keymap διαφορετικό από αυτό του πληκτρολογίου (π.χ. uk vs us) και μερικοί χαρακτήρες είναι τοποθετημένο αλλού; Δες στο xorg.conf σου το XkbLayout sto section του keyboard αν ταιριάζει με το layout του πληκτρολογίου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.