dre@mc@tcher Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Molis egina melos sto play.com kai tha ithela na kano merikes erotiseis! sigxoreste me an einai ligo xazes! 1)Otan simplirona ta stoixeia mou mou zitise to credit/debit card billing adress. ego egrapsa tin dieuthinsi mou. einai entaksei? 2)episis otan ekana mia paraggelia mou eipe oti tha mou to steilei stin credit/debit card billing adress. tha erthei kanonika i san sistimeno? 3)afou teleioso tin paraggelia mou meta apo poses meres erxetai? euxaristo ek ton proteron
beastgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Θα σου πω τι δικιά μου εμπειρία. Χρειάστηκε να κάνο μια αγορά από το play com. Δεν έχω κάνει άλλη. Στο site αναφρέρουν ότι η πρώτη παραγγελία για λόγους ασφαλείας πρέπει να γίνει στη διεύθυνση του κατόχου της πιστωτικής που έβαλες. Εκεί θα πάει. Οπότε κοίτα να έχεις την ακριβή διεύθυνση του κατόχου της πιστωτικής. Εμένα ήρθε μετά από 6-7 μέρες απλά ΚΑΙ ΟΧΙ συστημένο. Η μητέρα μου το βρήκε έξω από το γραμματοκιβώτιο μας. Οπότε να έχεις το νου σου
dre@mc@tcher Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ego exo valei xreostiki karta (dikia mou) kai oxi pistotiki! nomiza oti kanei poli ligotero apo mia vdomada... kai ti ennoeis apla? diladi to afinei o allos ekso apo to grammatokivotio kai opoios goustarei erxetai kai to pairnei? na exo to nou mou diladi...
RoadHog Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δεν το αφήνουν πάντα έξω. Εξαρτάται απο το πόσο κάνουν αυτά που παρήγγγειλες. Είχα αγοράσει για παράδειγμα το Splinter Cell 3 και το άφησαν έξω απο την πόρτα. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να το πάρει και να φύγει. Μια άλλη φορά παρήγγειλα 2 παιχνίδια και επειδή το συνολικό ποσό ήταν αρκετά μεγάλο μου ήρθε ειδοποίηση να περάσω να πάρω το δέμα απο το ταχυδρομείο.
beastgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ακριβώς αυτό εννοώ. Ήταν έξω από το γραμματοκιβώτιο γιατί δε χωρούσε μέσα (dvd ήταν). Ευτυχώς η μητέρα μου ξυπνάει πολύ νωρίς γιατί φαντάζομαι αν κάποιος ήθελε το έπαιρνε χαλαρά... Στο site τους λέει ότι κάνει 5 με 10 μέρες. Αν είσαι Αθήνα θα έρθει πιο γρήγορα φαντάζομαι. Η διεύθυνση που είχα βάλει ήταν επαρχία ...
kallair Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 epano grafei onoma sto dema. tora einai thema taxidromou an to afisei stin eisodo sou etsi apla i to parei sto taxidromio k sou erthei eidopoiisi na pas na to pareis, an den se vrei. emena etixe to 2o.
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 emena mou exoun erthi osa exo paragkili se 3-5 meres opos leei to site(kai eimai kai xania:wink:) episis an parathrisis den exei eksoda apostolis giati pano ston fakelo grafei GIFT ara to pernaei san doro
dre@mc@tcher Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ego exo paraggeilei 2 paixnidia 70eu opote logika tha mou ethei san dema kai eimai kai athina! pantos kata ta alla foveres times to site. thanks paidia;)
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δεν το αφήνουν πάντα έξω. Εξαρτάται απο το πόσο κάνουν αυτά που παρήγγγειλες. Δεν έχει σχέση η αξία, αλλά ο όγκος. Μπορεί μια κασσετίνα των 70€ να την αφήσει στην είσοδο άλλα για ένα ογκώδες δέμα (ή πολλά μικρά, αφού συνήθως τα στέλνουν ένα-ένα τα αντικείμενα) μικρής αξίας να αφήσει ειδοποίηση για να μην το κουβαλάει μαζί του. Από τη στιγμή που τα δέματα έρχονται σαν απλή αλληλογραφία (και συνήθως σε φακέλους), ο ταχυδρόμος δεν έχει υποχρέωση να αφήσει ειδοποίηση γιά να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο.
giankyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 episis an parathrisis den exei eksoda apostolis giati pano ston fakelo grafei GIFT ara to pernaei san doro Το Gift δεν έχει καμία σχέση εφόσον τα αντικείμενα αποστέλλονται εντός Eυρωπαϊκής Ένωσης και τα έξοδα αποστολής απλά περιλαμβάνονται στην τιμή - δεν είναι μηδενικά!
beastgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 pantos kata ta alla foveres times to site. Kαι εγώ στην αρχή έτσι νόμιζα αλλά στα dvd τουλάχιστον έχω δει ίδιες χαμηλές τιμές και σε μαγαζιά (στο εξωτερικό εννοείται δε μιλάμε για Ελλάδα!!) Αν μένεις Ελλάδα εννοείται ότι συμφέρει.
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 episis an parathrisis den exei eksoda apostolis giati pano ston fakelo grafei GIFT ara to pernaei san doro Είσαι σίγουρος; Εμένα γιατί πάντα γράφει την αξία του περιεχομένου; Και τι σχέση έχουν τα έξοδα αποστολής με το "GIFT"; Αυτό το γράφουν κάποια καταστήματα γιά να μην πληρώσει φόρο ο αγοραστής, αλλά γιά το play δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αφού βρίσκεται στην ΕΕ.
dre@mc@tcher Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Re paidia ego tin triti feugo! Diladi ama den afisei xarti o taxidromos ta paixnidia mou tha einai sto eleos tou kathenos??
kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 vres ton taxidromo tis geitoneias sou k pes tou na se eksipiretisei kai na afisei to dema sou stin geitonissa me ta oraia... mallia. den nomizo na einai xerekakos kai na arnithei na se eksipiretisei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.