Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

S.ST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντος έχω βάλει αρκετά goal από τη σέντρα στο Pro5 ενώ στο fifa2006 δεν το έχω καταφέρει ακόμα όσο κι αν προσπάθησα...Για όσους δεν το πιστεύουν , φτάνει να κάνεις ένα διαγώνιο τρέξιμο πρός τα δεξιά από το ημικύκλιο της σέντρας και να πατήσεις τέρμα δύναμη στο σουτ με ίσια κατεύθυνση πριν ο παίχτης σου φτάσει στην μπάλα...1 στα 5 είναι standar μέσα.;-) Υπόψην πως δεν το κατηγωρώ αυτό , τα γουστάρω τέτοια goal , μακάρι να έμπαιναν και στο fifa.

Όσο για την απορία κάποιου μπουκωμένου "Pro"βατου για το που πήγαν τα επιχειρήματα μου...δυστυχώς δεν είμαστε όλοι "lazy losers" έχουμε και δουλειές...:twisted:

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gia sygrisi gameplay de tha pw tpt.

Alla gia ta ypoloipa ' date=' as riksei kapoios mia matia sto FIFA WC 2006 sto xbox360 kai meta as dei kai to pes5/we10. Tha nomizei oti gyrise 10 xronia pisw :P :p

Milame gia xawdis diafora omws... krima.[/quote']

Έχω παίξει σποραδικά στο mall το fifa στο 360. Στήνεσαι, στην κονσόλα, πετάς ένα "ουάου", παίζεις λίγο και μετά από 2 λεπτά την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Κλασσικό άθλιο gameplay. Κανείς δεν τολμάει βέβαια να βάλει οποιοδήποτε pes σε καμιά κονσόλα για ευνόητους λόγους...!!!

Δημοσ.
Έχω παίξει σποραδικά στο mall το fifa στο 360. Στήνεσαι, στην κονσόλα, πετάς ένα "ουάου", παίζεις λίγο και μετά από 2 λεπτά την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Κλασσικό άθλιο gameplay. Κανείς δεν τολμάει βέβαια να βάλει οποιοδήποτε pes σε καμιά κονσόλα για ευνόητους λόγους...!!!

klassiko fifa diladi....

Δημοσ.
Κανείς δεν τολμάει βέβαια να βάλει οποιοδήποτε pes σε καμιά κονσόλα για ευνόητους λόγους...!!!

Λογικό δεν είναι;;;Άμα βάλουν το Pro σε κονσόλα θα μαζευτούν όλα τα πιτσιρίκια και θα φτιάξουν πρωτάθλημα επιτόπου...:twisted:

Έχω παίξει σποραδικά στο mall το fifa στο 360. Στήνεσαι, στην κονσόλα, πετάς ένα "ουάου", παίζεις λίγο και μετά από 2 λεπτά την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Κλασσικό άθλιο gameplay...

Το συγκεκριμένο fifa άστο καλύτερα θα αργήσουν αρκετά να το φτιάξουν οι samurai...και σε κονδόλα αλλά και σε γραφικά.

Δημοσ.

Απλά όποιος δεν παίζει Pro δεν παίζει ποδοσφαιρο στο pc.

H ΚΟΝΑΜΙ είναι η καλύτερη!

Όσο για το ΦΙΦΑ κάθε χρόνο ασχολούμε μαζί του μόνο 3 μέρες (για να μην μου την λένε ότι δεν το έπαιξα και μετά μπαίνει στο συρτάρι)!

Όποιος θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του gamer αυτης της κατηγορίας απλά έχει σταματήσει να αχολείται σοβαρά με το ΦΙΦΑ από το 2002 (deadline)!

Από εκεί και πέρα η ΚΟΝΑΜΙ έκανε άλματα και το ΦΙΦΑ πισω-γυρίσματα!

Δημοσ.
Απλά όποιος δεν παίζει Pro δεν παίζει ποδοσφαιρο στο pc.

.....

Από εκεί και πέρα η ΚΟΝΑΜΙ έκανε άλματα και το ΦΙΦΑ πισω-γυρίσματα!

Κοίτα να δεις κάτι φίλε μου , όσων αφορά το Pro , δεν είναι μόνο τα γραφικά. Θες ήχο? Εδώ υπάρχει χάσμα! Το PES είναι κλάσεις κατώτερο από το FIFA! Παίζεις pro και ακούς τους οπαδούς της Milan να νιαουρίζουν ανελέειτα: Milan, Milan, Miaou, Miaou! Η το εκνεβριστικό: ΕΕΕΟΟΟΕΕΕΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟΟΕΕΟ!

Θες gaming interface? Το pes είναι επιτάφιος (αστόλιστος...) Δυό-τρεις επιλογιές και τέρμα... Ενώ το FIFA έχει της παναγιάς τα μάτια!

Και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράφω...

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι, ώντας φανατήλας του PC, απεχθάνωμαι κάθε τι που θέλει να το υποβαθμίσει. Οπως το pro που σε κάθε υπόδειγμα του έχει το gamepad του PS2.

Tο θέμα είναι ένα: Οι γιαπονέζοι είναι καλοί για να βγάζουν SUBARU, MITSUBISHI, ταινίες με ξυλίκι και Hentai ! Για όλα τα άλλα υπάρχει η mastercard

Δημοσ.

ναι ρε φιλε σωστα αλλα οποιος παιζει το καθε game ο ήχος δεν ειναι απο τα πρωτα που κοιταει...μετα απο καιρο ισως το παρατηρησει

Δημοσ.
ναι ρε φιλε σωστα αλλα οποιος παιζει το καθε game ο ήχος δεν ειναι απο τα πρωτα που κοιταει...μετα απο καιρο ισως το παρατηρησει

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , εννοείται και όχι , αλλά δε νομίζω να μην είναι κάποιος από εμάς εδω μέσα "ψαγμένος" με τα ποδοσφαιράκια.Μη λέμε επομένως και ό,τι θέλουμε ας είμαστε ειλικρινείς και αντικειμενικοί όσο μπορούμε.Πιστεύω πως έχουμε δει όλοι μας αρκετές εκδόσεις και πλέον αναζητάμε τη λεπτομέρια.Όχι πως το fifa είναι καλύτερο από το Pro σε γενικές γραμμές , απλά και τα 2 games έχουν αρκετά ελλατώματα και το κακό είναι πως ούτε "μεν" αλλά ούτε και οι "δεν" κάνουν κάτι για να διορθωθούν.Να είστε όλοι σίγουροι πως τις παρατηρήσεις που κάνουμε εμείς εδώ για τα 2 games τις έχουν λάβει κατά χιλιάδες και οι EAάδες αλλά και oι Konamάδες από πολλούς users.Το θέμα είναι τι κάνουν για να τα φτιάξουν όλα αυτά.

Κλείνωντας να επισημάνω πως η μόνη πρόοδος που έχω δει τα τελευταία χρόνια είναι το να αντιγράφουν ο ένας τα προτερήματα του άλλου.

Δημοσ.
Κλείνωντας να επισημάνω πως η μόνη πρόοδος που έχω δει τα τελευταία χρόνια είναι το να αντιγράφουν ο ένας τα προτερήματα του άλλου.
Ti antegrapse i KONAMI apo tin EA??

amfivallw an exoun paiksei pote FIFA... :P :P :P

Ante na doume tin E3 mpas kai doume kana neo engine apo KONAMI ( an kai amfivalw , as elpizoume :D )

Δημοσ.

Θες gaming interface? Το pes είναι επιτάφιος (αστόλιστος...) Δυό-τρεις επιλογιές και τέρμα... Ενώ το FIFA έχει της παναγιάς τα μάτια!

Τι ακριβώς εννοείς; Επιλογές για τη μουσική των μενού; Επιλογές για τα χρώματα των μενού; Μπράβο στα παληκάρια της EA. Είναι φοβεροί γραφίστες. Με τα formation όμως τι γίνεται; Έστω και "αστόλιστα" το μενού του formation του pes είναι ....τι να πω;....υπάρχει σύγκριση; Εκεί οι επιλογές δεν είναι ...."δυο τρεις" αλλά δυο τρεις χιλιάδες, συστήματα, λεπτομέρειες, τι να λέμε τώρα; Χαοτική διαφορά σε ένα ακόμα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ σημείο του παιχνιδιού. Εκεί και αν έχει πέσει αντιγραφή από την ΕΑ. Αφού την κάνουν που την κάνουν, γιατί δεν κάνουν ολοκληρωτική αντιγραφή μια και έξω να τελειώνουν; Τι το ζαλίζουν λίγο λίγο κάθε χρόνο;

Αυτό που με ενοχλεί, πέρα από τα παιχνίδια, είναι η εμφανής έλλειψη σεβασμού σε λαούς και πολιτισμούς το ίδιο παλαιούς ή και παλαιότερους από τον δικό μας και σίγουρα, απείρως πιο ώριμους από το "νεόπλουτο" δυτικό πολιτισμό. Λίγο προσοχή ρε παιδιά.

Δημοσ.

Εγώ πάντος σπάζομαι με τα 2 games , τα οποία σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλά , στο ότι μας έχουν εντελώς κλασμένους.Αν εξαιρέσης μία καλή ελληνική έκδοση του Fifa που έπαιζαν όλες οι ελληνικές ομάδες και ο Σωτηρακόπουλος ήταν εκφωνητής , όλα τα άλλα ήταν απογοήτευση και στα 2 games...Τώρα θα μου πείτε ότι γι'αυτό το λόγο υπάρχουν και τα patches... ναι μεν αλλά...

Δημοσ.

Κάτι διάβασα για γραφικά ΧΒΟΧ360 στο fifa 2007 για PC.Επίσης ανακοίνωσαν ριζικές αλλαγές στο game play του παιχνιδιού....

Μήπως μετά από αυτό οι Γιαπωνέζες gayσες θα βάλουν εκεί που ξέρουν το win eleven και όλα τα PRO??? Ή θα σπεύσουν να το αντιγράψουν???

Δημοσ.
Κάτι διάβασα για γραφικά ΧΒΟΧ360 στο fifa 2007 για PC.Επίσης ανακοίνωσαν ριζικές αλλαγές στο game play του παιχνιδιού....

Μήπως μετά από αυτό οι Γιαπωνέζες gayσες θα βάλουν εκεί που ξέρουν το win eleven και όλα τα PRO??? Ή θα σπεύσουν να το αντιγράψουν???

Kala min eisai kai sigouros..to oti lene oti tha alaksoun teleiws to gameplay tou paixnidiou den simainei tipota kathws borei na to kanoun akoma xeirotero.Kai otan lene "rizikes allages sto gameplay tou paixnidiou" pou ksereis oti den enooune apoliti antigrafi tou pes5??:-D

anyway min leme polla xwris na exoume dei kai episeis den ksereis pos prokeite na einai to pes6.

Δημοσ.
pwpw re file den pezese,ti zori travas re?pane pekse to fifa2010 kai parata mas.

Και ποιος σε πρήζει ρε τρόμπα εσένα; Σε κάλεσε κανείς να απαντήσεις; Με το ζόρι σε φέραμε; Κουβέντα κάνουμε , άλλοτε συμφωνούμε και άλλοτε διαφωνούμε.

Αν δε γουστάρεις το θέμα μη μπαίνεις στο thread!Σε τράβηξε κανείς από τα πόδια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...