Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

S.ST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα πλακα κανετε? το φιφα ειναι πολυ καλυτερο τελειο αριστο

λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περναει η ωρα

Δημοσ.

Σημείωση:Δεν θέλω να πώ πως οι σέντρες στο προ δεν είναι ρεαλιστικές δηλαδή πολλές φορές βγαίνουν και στο πραγματικό ποδόσφαιρο όμοιες με του προ.Όμως εγώ θέλω να βγάλω μια σέντρα μπανάνα και να μπερδέψω την άμυνα ή να ρίξω ένα φάουλ που να αφήσει τον τερματοφύλακα κάγκελο στέλνοντας την μπάλα με φάλτσο στο γάμα.Αυτά ενώ γίνονται στο αληθινό ποδόσφαιρο δεν νομίζω να γίνονται στο προ τουλάχιστον ακόμα.

Δημοσ.
otan exeis patimeno to R1 otan bgazeis sentres stis kanei psilokremastes kai me poli faltso. dokimase to...

Οπςς τώρα το είδα αυτό.Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Έπαιξα δοκιμαστικά ένα ματσάκι τώρα γιατί θα τρελλαθούμε εντελώς εδώ μέσα, κανονικά οι σέντρες "μπανάνες", μάλιστα σε μια βγήκε ο ο τερματοφύλακας, έκανε βουτιά αλλά δεν την πρόλαβε από τα φάλτσα, η μπάλα πήγε στον επιθετικό, κενό τέρμα, γκολ. Απλά στο FIFA όλα αυτά γίνονται υπερβολικά γιαυτό και δεν σου κάνουν εντύπωση τόσο στο PES. Προπονήσου λίγο με τα φάλτσα. Έχασα λίγο για χάρη σου από το Event Horizon αλλά τέλος πάντων, συγχωρείσαι :)

Edit. Νομίζω με το R1 βγαίνει με μικρή καμπύλη και ταχύτερα ενώ με το R2 με μεγαλύτερη καμπύλη και πιο αργά.

Δημοσ.

Dokimase to R2+O na deis

Episis dokimase na kaneis sentra patontas 2 fores O

Ta kanei auta to Fifa???

Den perigrafo allo to thema thoreite liksan...

PRO EVOLUTION kai ksero psomi

Δημοσ.

episis na anafero to eksis. kane koursa sta plagia kai kane sentra pros to terma. me mono patima tis sentras tha bgalei sentra me megali kampili. me diplo patima i sentra tha exei ligotero ipsos kai tha einai pio karfoti kai an patiseis tin sentra eis triploun tota tha bgalei xamili dinati sentra oste na valei aplws to podi tou o epithetikos k na mpei goal... arage se pio fifa tha ta antigrapsoun auta?

Δημοσ.

Τα δοκίμασα ολα στο pc και δεν μπόρεσα να κάνω φάλτσο.Ισως στο ps2 να είναι διαφορετικό.Αυτό με τις 3 φορές Ο πιάνει και είναι πολύ καλό.Άμα πιάσει το σούτ ο επόμενος παίκτης που πέρνει την πάσα πάει βολίδα μέσα.

Βρήκα όμως κάτι άλλο πολύ καλό!!

Στα options στο player settings εκεί που διαλέγεις αν θα ελέγχεις την ομάδα με χειρηστήριο στο κέντρο βγάζει κάτι μαύρες γραμμές που όταν πατάς το R1 ή το L1 αυξάνονται ή μειώνονται.Αν τις μειώσετε τελείως και εμφανίσει την επιλογή "manual" (προσοχή να μην δείχνει "fix") τότε διορθώνονται μερικά τρελά που μου έκανε το pro.Για παράδειγμα όταν έχω την μπάλα και κάνω κόντρα με κάποιον αντίπαλο παίκτη, ο παίκτης μου έδειχνε σαν να σκοντάφτει και αδρανούσε και για λίγο έχανα τον έλεγχο και ο αντίπαλος έπερνε την μπάλα.Τωρα με την επιλογή αυτή ο παίκτης δεν αδρανεί καθόλου και συνεχίζεις να έχεις τον έλεγχο.Μαλιστα μου έτυχε με τον ίδιο παίκτη να κάνω 3 συνεχόμενες κόντρες να μην χάσω τον έλεγχο και να τις κερδίσω και τις 3.

Επίσης κάτι χαζά φάουλ που έκανα με τον αμυντικό μου απλά πατώντας το "X" τώρα γίνονται πιο δύσκολα και μόνο αν επιμένω για να γίνει εσκεμένα.Ακόμα και απο πίσω αν πατήσω Χ τις περισσότερες φορές κλέβει την μπάλα.

Επίσης τα σούτ βρίσκουν ευκολότερα στόχο και οι παίκτες βρίσκονται καλίτερα μεταξύ τους στις πάσες.

Ακόμα οταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα δεν μου ανάβει άσχετους παίκτες αλλά αυτόν που πραγματικά είναι κοντά στην μπάλα.Μόνο που τώρα για να ανάψει κάποιον παίκτη νομίζω χρειάζεται να είναι πιο κοντά στην μπάλα απο πρίν γιαυτό μερικές φορές θα χρειαστεί να τον επιλέξετε με το R2 χειροκίνητα.

Αλλά αυτό συνηθίζεται πολύ εύκολα.Τουλάχιστον εγώ το έκανα και με την προηγούμενη επιλογή στο auto αφου πολλές φορές μου άναβε άσχετους παίκτες και τους άλλαζα χειροκίνητα.Δοκιμάστε το αξίζει.

Δημοσ.

sto we10 oi kontres einai akoma pio realistikes. kai auto to "grigori ektelesi faoul" einai ola ta lefta!

edit: i sentra me to R1 einai gia ekteleseis mono apo faoul. allos tropos gia na vgaleis sentra loukoumi einai na eisai sta plagia pali kai na koitas pros to terma kai na patiseis L1+Δ. se auton ton tropo protimotero na eisai se antepithesi i toulaxiston na min exei organothei kala stin amina o antipalos.

Δημοσ.

Για τα φάουλ είναι δεδομένη η λειτουργία των R. Και στα κόρνερ δουλεύει το R1 με χρήση του οποίου η μπαλιά βγαίνει δυνατή με μικρή καμπύλη (αν και πατάω το μοχλό πάνω ούτως ή άλλως). Γενικά, είναι λίγο αδιευκρίνιστο το πως επηρεάζουν τα R1 και R2 τις σέντρες, τουλάχιστον σε μένα. Χρησιμοποιώ το R1 σχεδόν πάντα, δεν θέλω να ταξιδεύει στον αέρα καμιά ώρα.

Δημοσ.

Gia sygrisi gameplay de tha pw tpt.

Alla gia ta ypoloipa , as riksei kapoios mia matia sto FIFA WC 2006 sto xbox360 kai meta as dei kai to pes5/we10. Tha nomizei oti gyrise 10 xronia pisw :P :p

Milame gia xawdis diafora omws... krima.

Δημοσ.
twra kaneis sygrish grafikwn kainourias konsolas me 5-6 xronia konsola?

hmarton !...

sygrine me to ps3 se 6 mhnes na einai pio dikaia h sygrish se thema grafikwn ^^

E to kserw re sy , alla afou menoun pisw kai de proxwrane sto PC i sto 360 ti na tous kanw...

Otan doume kati sto PS3 tha ta poume. ;)

Pros theou , den ypostirizw to fifa , makari na doume kati analogo apo konami.

Alla distixws einai ston kosmo tous oi typoi...

Δημοσ.

Το θέμα εχει καταλήξει κάτι παρόμοιο με Poll . Αν μπορεί κάποιος Μoderator νά βάλει ενα κανονικο πολλ για να ψηφισουμε ολοι και να δουμε ποιος θα ειναι ο νικητης......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...