Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

S.ST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ase pou ta skatoxeiristhria tou PS2 einai teleiws lalakies, pws mporei kapoios na paizei me autes tis mpourdes re gmt

Λίγο offtopic αλλά το εννοείς αυτό; Τα χειριστήρια του ps είναι μακράν τα καλύτερα και αποτελούν πρότυπο για όλα τα χειριστήρια όλως την κονσολών-pc. Αν δεν ήταν έτσι, θα είχαν αλλάξει 10 φορές τόσα χρόνια.

Δημοσ.
φίλε S.ST εγώ θα ντρεπόμουνα να γράψω τέτοιο θέμα. Σεβασμός στο pro5. Γνώμη σου είναι, αλλά μην το φωνάζεις κ πολύ παραέξω.....

Καταρχήν να ντραπείς για τον εαυτό σου και πρόσεχε πως μιλάς.Και δεύτερον την άποψη μου λέω και εσύ τι δική σου...νομίζω πως έχουμε και οι δύο αυτό το δικαίωμα.Κρίνε και σχολίαζε το Fifa όπως θέλεις , στο κάτω κάτω δε σε υποχρέωσα να το παίξεις.Όταν όμως κρίνεις αυτά που λέω πρέπει να σέβεσαι , έστω και αν δεν συμφωνείς μαζί μου.Έτσι κι αλλιώς έχουν δει τα μάτια μου και χειρότερα threads.

Όσο για τα χειριστήρια του PS2 , αν και είναι λίγο offtopic , είναι όντως τα καλύτερα και προσπαθούν όλοι να τα αντιγράψουν , Παρ'όλο που παίζω XBOB και PC games πιο πολύ.Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πριν δεν είναι τυχαίο που εδώ και δέκα χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια.

Δημοσ.

sumfwnw pws einai apo ta kalutera tou eidous tous, alla protimw na paizw me to keyboard, exw sunh8isei tosa xronia me tous sunduasmous twn koumpiwn kai me xeiristhrio fenetai pws den kserw na paizw mpala...

anyway, to 8ema mas einai sto fifa...

Δημοσ.
το καθένα εχει το στυλ τoυ πιστεύω. Το μεν Fifa είναι πιο single player soccer απο το πιο real arcade PES 5

Εδώ θα συμφωνήσω εν μέρη.Το fifa έχει και λίγο story και σε καθηλώνει ακόμα και μόνο σου.Π.χ. με το να κάνεις καριέρα.Αντίθετα το PRO το βαριέσαι μόνος σου είναι πιο πολύ παιχνίδι της παρέας και του χαβαλέ , του στυλ "ατέλειωτες ώρες στο σπίτι του κολλητού με παρέα και πρωταθληματάκια με στοιχήματα κτλ"....

Δημοσ.

tha simfoniso me tous teleutaious. an den itan oi "maxes" pou exo riksei me tous kollitous mou, tha to eixa psiloparatisei to pro. pantos to master league to veltionoun aisthita se kathe ekdosi kai etsi veltionetai k to single player gaming.

kapos offtopic.

to pes5 sto pc exei dinatotita na to paiksei kapoios mesw diktiou? mono mesw internet exo dei oti exei.

Δημοσ.

megalwsa me fifa kai orimasa me pes5. m ekane na 3exasw kuriolektika ka8e allo game podosfairou. to fifa mporei na exei sxetika kala grafika kai hxo alla to pes kai eidika sto pc me ta patch pou bgainoun einai kati parapanw apo teleio podosfairaki.

auto pou misw sto fifa einai oti exei kapoia stadar goal me psalidakia klp pou ta kaneis over n over again.. kai to skor ginetai skor gia boley oxi gia podosfairo!

8elw epeishs na pros8esw oti h nohmosunh twn paixtwn tou automatou sto pes se synarthsh me ta 6 asterakia dyskolias kanoun to game endiaferon afou h upo8esh goal apaitei strathgikh, pases, kai swstes kinhseis, ara to game apokta endiaferon!

tespa oi apopseis einai polles, kai sebastes, ka8e game einai teleio gi auton pou to 8ewrei teleio... h teleiothta einai sta matia tou ka8enos. synepws have fun eite me fifa eite me pes :D

Δημοσ.

Αν δοκιμάσετε το καινούριο Fifa πάντος πιστεύω πως , αρκετοί , θα αλλάξετε άποψη για τον τρόπο που μπαίνουν τα goal.Δεν είναι πια και τόσο standar.Βέβαια Pro δεν είναι αλλά διορθώνεται σιγά σιγά.Αυτό που θέλω να αναγνωρίσω στο Pro είναι πως κανένα goal σου δεν μοιάζει με κάποιο προηγούμενο σίγουρα.

Δημοσ.
tha simfoniso me tous teleutaious. an den itan oi "maxes" pou exo riksei me tous kollitous mou' date=' tha to eixa psiloparatisei to pro. pantos to master league to veltionoun aisthita se kathe ekdosi kai etsi veltionetai k to single player gaming.

kapos offtopic.

[b']to pes5 sto pc exei dinatotita na to paiksei kapoios mesw diktiou? mono mesw internet exo dei oti exei[/b].

οχι δεν γινεται εκτος αν παρεις καποιον adaptor για να σινδεσεις χειριστηρια του playstation ή να αγορασεις χειρηστιο του υπολογιστη για να εχει ο ενας το πληκτρολογιο και ο αλλος το χειρηστιριο.

Δημοσ.
Καταρχήν να ντραπείς για τον εαυτό σου και πρόσεχε πως μιλάς.Και δεύτερον την άποψη μου λέω και εσύ τι δική σου...νομίζω πως έχουμε και οι δύο αυτό το δικαίωμα.Κρίνε και σχολίαζε το Fifa όπως θέλεις ' date=' στο κάτω κάτω δε σε υποχρέωσα να το παίξεις.Όταν όμως κρίνεις αυτά που λέω πρέπει να σέβεσαι , έστω και αν δεν συμφωνείς μαζί μου.Έτσι κι αλλιώς έχουν δει τα μάτια μου και χειρότερα threads.

Όσο για τα χειριστήρια του PS2 , αν και είναι λίγο offtopic , είναι όντως τα καλύτερα και προσπαθούν όλοι να τα αντιγράψουν , Παρ'όλο που παίζω XBOB και PC games πιο πολύ.Όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πριν δεν είναι τυχαίο που εδώ και δέκα χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια.[/quote']

Σχήμα λόγου μωρέ, εντάξει! Προφανώς εννοούσε ότι είναι πια δεδομένη η υπεροχή του PRO. Και είναι αλήθεια. Τετριμμένο θέμα, χιλιάδες αναλύσεις επί αναλύσεων, διαμάχες, τσακωμοί, τα χρόνια περνάνε, το FIFA συνεχώς βελτιώνεται αλλά η απόσταση -για κάποιο λόγο- παραμένει χαοτική. Γι' αυτό και γω αρνούμαι να μπω στη διαδικασία περαιτέρω ανάλυσης, προτιμώ να παίξω κάνα ματσάκι...στο ημίχρονο της Άρσεναλ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...