Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006 VS Pro Evolution Soccer 5

S.ST

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην μιλήσω για ένα FIFA (2001???) που έμπαιναν ΧΩΡΙΣ cheats γκολ από το κέντρο και ο Goalτρύπερ να κάνει σαν τον πιάνει ένας πόνος στο στομάχι και να αφήνει την μπάλα να περάσει απο κάτω... Και ένα άλλο θρυλικο στο διπλό παιχνίδι που με ένα κουμπί του συμπαίκτη σου όλοι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας κάθονταν και κοιτούσαν την μπάλα...!

Αν είναι να γελάμε και να μην παίζουμε καθόλου ποδόσφαιρο, τότε το FIFA είναι κορυφή!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το μονο που θυμαμαι και μου αρεσε σε ενα φιφα ηταν που παταγες ενα κουμπι και ετρεχε ενας συμπαικτης σου στον κενο χωρο και του εβγαζες μπαλια

δεν ξερω αν γινεται στο προ αυτο

Δημοσ.
το μονο που θυμαμαι και μου αρεσε σε ενα φιφα ηταν που παταγες ενα κουμπι και ετρεχε ενας συμπαικτης σου στον κενο χωρο και του εβγαζες μπαλια

Κι εγώ το μόνο που θυμάμαι και μου άρεσε στο PRO , εδώ και πολλά χρόνια , είναι το γρασίδι που κουνιέται όταν παίζεις και σε πιάνει ζαλάδα λες και έχεις πιεί 10 ardan...Πολύ καλή φάση!Γλυτώνεις και τα έξοδα του μαστουρώματος... :-P

Βλακία που δε γίνεται και στο fifa αυτό 8α το εκτιμούσαν πολύ οι εξαρτημένοι!!!

Δημοσ.

Γίνεται και στο PES' date=' όχι ακριβώς όμως με την ίδια λογική. Αν με το που δώσεις πάσα πατήσεις το R2, αυτός που έδωσε την πάσα θα κόψει μέσα.

Τώρα από κει και πέρα, δεν είναι σοβαρά πράγματα να συγκρίνουμε το fifa με το pes. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Να παίζει κάποιος και τα δύο το καταλαβαίνω, γούστα είναι αυτά, αλλά είναι αστείο να λέμε ότι το fifa υπερέχει σε οποιοδήποτε τομέα (εκτός ίσως από τον ήχο).

Θα συμφωνήσω όμως με το φίλo που είπε για το Football Manager, αυτό είναι ποδοσφαιράκι, ναι μεν δεν παίρνει joypad αλλά είναι εκατομμύρια φορές καλύτερο από οτιδήποτε ποδοσφαιρικό! :lol:

ps: fifa 98 rtwc, πολύ καλό! από τα πρώτα ποδοσφαιράκια που είχε κάποιο Α.Ι. με τη λογική ότι αν νικάει το pc κλείνεται πίσω και καθυστερεί ενώ αν χάνει ανοίγεται και κυνηγάει το γκολ. Επίσης ήταν ανεπανάληπτη η κίνηση "δύο φορές το Ε" για να κάνει τη βουτιά-θέατρο ο παίκτης και να κερδίσει κανα πέναλτυ φάντασμα, πολλά χρόνια μπροστά εκείνο το fifa![/color']

Δημοσ.

η το αλλο το κλασικο κολπο στο fifa οπου με το r1+r2 αν θυμαμαι καλα επεφτε ο παιχτης σου για να παρει φοαυλ

Δημοσ.
Η προσωπικη μου άποψη είναι πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εδώ.Βάζουμε το fifa ένα τέλειο παιχνίδι σε γραφικά , κίνηση , αληθοφάνεια και πάνω απ'όλα ομοιότητα σε ομάδες με την πραγματικότητα , να συκριθεί με το πέτσινο ποδοσφαιράκι το PES....Έλεος δηλαδή!!!Σας μιλάει ένας πρώην πορωμένος του Pro.Καμία σχέση μάγκες!!!

φίλε S.ST εγώ θα ντρεπόμουνα να γράψω τέτοιο θέμα. Σεβασμός στο pro5. Γνώμη σου είναι, αλλά μην το φωνάζεις κ πολύ παραέξω.....

Δημοσ.

korifaio skiniko me fifa'05:

enas apo tous kolitous mou einai kollimenos me to fifa series. noikiazei loipon to fifa kai bazei na paiksoume gia proti fora. ginetai loipon mia fasi kai i mpala kateuthinetai katheta arga arga akrivos pros to kentro tou termatos. me to pou pernaei tin grammi pao na panigiriso to goal k ti vlepo...? anti na metrisei goal, edose corner! e den to ksanaakoumpisa to fifa 2005.

Δημοσ.

Ρε παλληκάρια που υποστηρίζετε το FIFA, δε μας εξηγείτε γιατί τα τελευταία 3 χρόνια η EA Sports προσπαθεί να κάνει το FIFA να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στο PES? Πού πήγε το τρέξιμο με το τρίγωνο; πού πήγε το αυτόματο, χωρίς μπάρα, σουτ; Προωθημένη μπαλιά στο FIFA; Μπα; Απο πότε; Editing players α λα PES; Και πόσα άλλα που δε μου ρχονται τώρα...Προτείνω να μεταφερθεί το topic στα ανέκδοτα...

Δημοσ.

Sorry pedes tou FIFA alla exete mpleksei tin loutsa me tin vourtsa ... To FIFA ine to pio trisathlio podosferaki ever pou exei bgei pote... Ke ante gia na min to skotosoume ke toso poli , mexri na kikloforisi to proto PES pezame FIFA giati den ipirxe ke tpt alo na peksoume ala apo eki ke pera apla me mia leksi ine APARADEXTO ...

PRO FOREVER....

Δημοσ.

Μόνο και μόνο ο τίτλος είναι άτοπος συγκρίνουμε τη μέρα με τη νύχτα.Καλά το έχουμε παρατήσει εδώ και χρόνια το mouFiFa γιατί απλά βαρεθήκαμε να παίζουμε ποδοσφαιράκι με combos για να βάλεις goal ήμαρτον.....Αν είναι να κάνω combo παίζω και κανά Tekken ή Street Fighter.Για μένα τα roster δεν είναι δικαιολογία με ένα option file φτιάχνοντε, τώρα αμα θέλετε να παίζεται το mouFIFA μόνο και μόνο να έχετε roster τότε μεγειά σας με χαρά σας, εσείς χάνετε ,εμείς είδαμε το φως το αληθινό.

Δημοσ.

Παντως το fifa 06 sto xbox εχει απειρως καλυτερα γραφικά σπο οτι το pro Αμα βεβαια παίζεις συνεχεια ποδοσφαιρακι (καποιοι πηραν κονσολα μονο για αυτό) τοτε το pro σε κραταει λογω gameplay Παντως εγω προτιμώ τα γραφικά για κανα μισαωρο την εβδομαδα απο οτι το gameplay Πραγματικά στην 42αρα πλασμα το fifa γεμιζει με χρωματα την οθονη ενω το pro δεν ξερω λιγο ξεπλυμα λιγο ζαλάδα τι να πω.

ΥΓ To fifa εχει κι αυτο το κοινο του αλλιως δεν θα βγαινε τοσα χρονια Απλα βελτιωνεται οπως και το pro δανειζομενο καποιες βελτιώσεις (δεν ειναι εγκλημα αυτο ολοι το κανουμε)

Δημοσ.

κλειδώστε το forum kai πεταχτε τα φίφα σας, από τους 10 ο 1 παίζει φίφα και οι άλλοι 9 προ. Το κομάντο ο S.ST ανέβασε αυτό το θέμα για να μας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Δημοσ.

phga sthn ek8esh gamics to Sabbato kai eixe kapoious upologistes me diafora paixnidia, ena apo auta htan to Fifa, opote katsame me ena filaraki mou kai paizame konta sthn 1 ora peripou...

egw to eixa ksanabalei to fifa alla htan aisxro...

se genikes grammes, kinhsh aisxos, grafika aisxos, enas ronaldinho pio asxhmos apo ton kanoniko:P , kai ta goal na mpainoun (Apo ton filo mou sxetika eykola, egw polu duskola) broxh, ase pou ta skatoxeiristhria tou PS2 einai teleiws lalakies, pws mporei kapoios na paizei me autes tis mpourdes re gmt...

MAPA game, PRO rules...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...