S.ST Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η προσωπικη μου άποψη είναι πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εδώ.Βάζουμε το fifa ένα τέλειο παιχνίδι σε γραφικά , κίνηση , αληθοφάνεια και πάνω απ'όλα ομοιότητα σε ομάδες με την πραγματικότητα , να συκριθεί με το πέτσινο ποδοσφαιράκι το PES....Έλεος δηλαδή!!!Σας μιλάει ένας πρώην πορωμένος του Pro.Καμία σχέση μάγκες!!!
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Βάζουμε το fifa ένα τέλειο παιχνίδι σε γραφικά , κίνηση , αληθοφάνεια tora thes na mas piseis -oti exei kaliteri kinisi?? :shock: :shock: :? :? -bazeis pio eukola goal?? :shock: :shock: :? :? -einai pio alithofanes?? :shock: :shock: :? :? το πέτσινο ποδοσφαιράκι το PES mipos den exei paiksei to PES5????? :confused: :confused:
ntouzieras Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 kai egw imoun porwmenos me to fifa, alla otan epaiksa to pes, to fifa mpike sta axrista.ti na peis gia ti seira fifa?to psalidaki pou patas treis fores to sout?i to faltso pou strivei i mpala apo tin eksedra kai meta mpainei goal?kai oso gia ta onomata, eides esy pote tous paixtes tis elladas na einai oi kanonikoi pou paizoun?thimamai epaiza fifa kai mou eixe alexopoulo...apo pou kai ws pou???
Panathas-13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 egw pisteuw pws kai ta duo einai to idio kala games.ta paizw kai ta duo exisou kai to ka8e ena exei ti dikh tou "xari"
Geokon Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Παιδιά παλιός πορωμένος με FIFA είμαι και εγώ αλλά από τότε που βγήκε το PES 3 και μετά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!! Ο μοναδικός λόγος που κάποιος θα έπαιζε το FIFA τώρα πια είναι μόνο για λόγους παράδοσης! Άντε και να δώσω στο FIFA ότι έχει καλύτερα ίσως πρωταθλήματα και όλα τα σωστά ονόματα λόγω της ίδιας της FIFA...με το PRO πετάς ένα patch και problem solved...
Panathas-13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ama deis ena allo topic tou s.st , pou parepiptwntos piga kai to katevasa , exei ena site me patchakia tou fifa 2006 pou einai teleia...exw arxisei kai xanakolaw.Elliniko prwta8lima kai etsi..fovera ftiagmeno !!! TI LES TWRA????
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 elliniko protathlima exei kai to PES 5 me ena patch!!
Panathas-13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 elliniko protathlima exei kai to PES 5 me ena patch!! egw pantos toso kalo sxediasmo kai toso eggyra rosters den exw dei se kanena patch tou "pes" kai mou exoun steilei paaaaaaaaaaara polla... eilikrina pantos ta goustarw kai ta 2 games to idio.ena einai sigouro oti to pes einai 8esmos an kai neotero game apo to fifa
tacuma Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 καλα ακομα συζιτατε??Υπαρχει ανθρωπος που εχει παιξει PRΟ και δε του αρεσε?? Υπαρχει ακομα FIFA...?? xaxaxaxa
pkoutsias Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το FIFA έχει καλύτερα γραφικά??? Τι λέτε τώρα? Οι παίκτες μοιάζουν περισσότερο με κέρινα ομοιώματα παρά με ανθρώπους!!! Το μόνο που μπορεί να ζηλέψει το PES απο το FIFA είναι τα πρωταθλήματα, όπως είπαν και πριν! ΤΟ ΜΟΝΟ! Έχω παίξει από το FIFA 98 και μετά όλα τα FIFA. Από τότε που έπαιξα το PES3 έχω κολήσει! Κατά την άποψή μου δεν συγκρίνονται με τίποτα!
privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ola einai fobera sto fifa mexri na xekinhseis na paixeis kapoio game
kallair Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 haahahahaha privateer egrapses! prosopika exo stamatisei na paizo fifa apo to 98 pou dokimasa gia proti fora to iss pro '98... apo tote to fifa mia pou mpainei gia na do pos einai kathe kainourgia ekdosi, kai mia pou bgainei...
greekboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ontos to kalitero gia emena einai oti eisai manager alla to in-game.....asta na pane
pkoutsias Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ola einai fobera sto fifa mexri na xekinhseis na paixeis kapoio game Τα είπες όλα με μία πρόταση!!! EDIT:Τι συγχρονισμός ήταν αυτός? Όταν πάτησα reply θα έγραφα την πρώτη απάντηση μετά τον privateer!
S.ST Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το FIFA έχει καλύτερα γραφικά??? Τι λέτε τώρα? Οι παίκτες μοιάζουν περισσότερο με κέρινα ομοιώματα παρά με ανθρώπους!!! Το μόνο που μπορεί να ζηλέψει το PES απο το FIFA είναι τα πρωταθλήματα, όπως είπαν και πριν! ΤΟ ΜΟΝΟ! Έχω παίξει από το FIFA 98 και μετά όλα τα FIFA. Από τότε που έπαιξα το PES3 έχω κολήσει! Κατά την άποψή μου δεν συγκρίνονται με τίποτα! Ναι όντως απ'ό,τι θυμάμαι στη συγκεκριμένη έκδοση του PRO ήταν και όλα σωστά από ομάδες μέχρι ονόματα παιχτών...Μια ζωή μούφα ήταν , είναι και θα είναι το PRO ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.