Προς το περιεχόμενο

Samsung SyncMaster 997DF: τρεμοπαίζει δίχως προφανή λόγο

jsmith6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Samsung SyncMaster 997DF (την δουλευώ 1 χρόνο περίπου) και ανα διαστήματα "τρεμο-παίζει" δίχως προφανή λόγο: τα ηχεία μου είναι 40watt και απέχουν 25cm (και είναι λίγο πιο πίσω από την ευθεία της γυάλινης επιφάνειας). Είναι δύσκολο να περιγράψω την παραμόρφοση, είναι σαν να σκουραίνει, να εμφανίζονται οριζόντιες γραμμές (πάχους 0.5cm), και να τρεμοπαίζει αριστερά-δεξιά.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Αν είναι βλάβη, πως θα το κάνω επίδειξη στο Πλαίσιο;

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.

Degaus δεν έχω κάνει ούτε μια φορά. Απλά δεν σκεύτικα πως θα χρειαζόταν σε κάτι. Χρειάζεται περιοδικά degaus μια οθόνη;

Κοίταξα γυρω από την οθόνη και δεν υπάρχουν καλώδια σε απόσταση τουλάχιστον 1.5 μέτρων. Κινητό ή φορητό τηλέφωνο ίσως υπήρχε κοντά και μαλλόν αυτό ήταν (δίχως φυσικά να έιμαι σίγουρος).

Δημοσ.

Μηπως τα καλωδια της οθονης δεν κανουν καλη επαφη ? Συνηθως τετοια ειναι τα προβληματα για τρεμοπαιγμα καθως και ανοιγοκλειμα διακοπτων φωτων κοντα η μεσα στο δωματιο.

Δημοσ.

ama ginetai apo to kinito tote me ena degaussing kai me to na to apomakrinei den tha tou to xanakanei.an kai sinithos to degaussing ftiaxnei provlimata apoxromatismou kai oxi tremopegmatos.apomagnitizei diladi gia na bgei sosta to xroma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...