Προς το περιεχόμενο

South Park VS Family Guy

Akujin

Ποιό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό προτιμάτε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ypo mia skopia' date='

south park like A.M.A.N.

family guy like MitsiXosta

symfwnei kaneis?[/quote']

Συμφωνώ απόλυτα :D

Δημοσ.

εγώ δεν έχω δει ποτέ family guy. Θα δω όταν τελειώσω με όλα τα simpsons (είμαι στην 16η σεζόν και ακόμα δεν ξενέρωσα).

Αλλά εννοείτε ότι συμφωνώ με ότι λέει ο Akujin. ;-) άρα south park. Δεν ψηφίζω ακόμα βέβαια, αλλά το πιο πιθανό...

Πάντως όπως και να'χει, με το south park έχω προϊστορία. Υπήρξαν εποχές που ήμουν τρομερά πορωμένος μ'αυτό, οπότε ότι γνώμη και να πω τώρα που περάσαν τα χρόνια δεν θα είναι τόσο αντικειμενική. Κατά μια έννοια έχει διαμορφώσει και το χιούμορ μου αυτή η σειρά. Ίσως γι'αυτό τελευταία να μη μου αρέσει τόσο πολύ. Γιατί προβλέπω τα αστεία. Όταν είχα πρωτοαρχίσει να βλέπω όμως, ήταν ένας άλλος κόσμος.

Δημοσ.

Στον αριστερό καρπό έχω τατού τον Brian.

Στον δεξιό τον Kenny.

Κατά τα άλλα ό,τι είπε ο sotris99, είναι σαν να κάνουμε poll σουβλάκι vs μπριζόλες.

Και τα 2 γαμ#νε.

Δημοσ.

Family Guy?

Family Guy?

It's wrong,wrooooooooooooooooooooong?

Alli mia gia na to empedwsoume

ERIC CARTMAN

opoiosdipote allos

Nianianianaianaiana

Δημοσ.

Ναι οκ ο cartman είναι απίστευτος και εντελώς διαφορετικό χιούμορ του SP με το FG. Αυτό τον καιρό βλέπω φανατικά SP (αναζωπυρώθηκε το πάθος), αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται οπότε ψήφισα FG.

Κανονικά τα θεωρώ ισάξια!

• Moderators
Δημοσ.

Family Guy απο μένα. Peter (και το κορυφαίο γέλιο), Stewie, Bryan, Quagmire, Lois και (ενίοτε) Meg βγάζουν πολύ γελιο. Οπως και τα σουρρεαλιστικά flashbacks και η random πορεία/έκβαση της κάθε ιστορίας ανα επεισόδιο...

Δε γελάω εύκολα στο SP (σε όσο έχω δει δηλαδή, κατόπιν παρότρυνσης ή ψυχολογικού εκβιασμού). Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια και μου φάνηκαν ψιλοάχρωμα και αδιάφορα.

Οι ταινίες που βγάλαν και τα δύο, δε με πολυενθουσίασαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...