Προς το περιεχόμενο

Οδήγηση: Γενικές παρατηρήσεις, σκέψεις, προβληματισμοί, αντιπαραθέσεις κτλ

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση οτι την περίοδο των ολυμπιακών' date=' πολύ περισσότερος κόσμος χρησιμοποίησε το μετρό για τις βραδυνές τους εξόδους.

Και γιατί οχι άλλωστε:

[/quote']

Φυσικά, ο ΗΣΑΠ ήταν φίσκα κάθε μέρα μέχρι τις 2-3. Στην τελική,αν το κόστος είναι τόσο δυσβάσταχτο, ας βάλουν άλλο εισιτήριο, έστω με διπλάσια τιμή. Και πάλι, 2 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα 8 και 10 που θα πλήρωνες για ταξί (όταν και αν έβρισκες). Προσωπικά έχω ανταλλάξει σχετική αλληλογραφία με τον ΗΣΑΠ (η οποία αφορούσε και στο θέμα της απαγόρευσης των ποδηλάτων, η οποία ευτυχώς ήρθη), στην οποία η πλευρά του ΗΣΑΠ υποστήριζε ότι η 24ωρη λειτουργία είναι αδύνατη λόγω συντήρησης (δηλαδή σε κάθε 24ωρο απαιτούνται 6 ώρες συντήρηση ήθελαν να πουν...). Έχοντας δει την κατάσταση στο εξωτερικό, προσωπικά αδυνατώ να δεχτώ την ισχύ του επιχειρήματος αυτού.

Παρεμπιπτόντως, οι ποδηλάτες με 2 πορείες πέτυχαν την άρση της απαγόρευσης μεταφοράς ποδηλάτων στον ΗΣΑΠ. Τα πράγματα δεν είναι τόοοσο δύσκολα αν υπάρχει θέληση ;-).

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να τυπώσω αυτοκόλλητα στον εκτυπωτή που να λένε "ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ;" και να κολλαω καμμια 50ρια την ημέρα στα παρμπρίζ τους. Όχι τίποτα, νιώθω και ηλίθιος όταν παρκάρω 5 τετράγωνα απο εκεί που θέλω να πάω και μετά πρέπει να καβαλάω αυτοκίνητα και μηχανάκια για να περπατήσω.

Καλά ε, ΦΟΒΕΡΗ ιδέα!!!! Με έβαλες σε σκέψεις! :-D

Έχω δεί παρόμοια αυτοκόλητα σε ανθρώπους με αναπηρικό καροτσάκι που τα κολλάνε σε αυτοκίνητα που παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων...

Δημοσ.

@Kaizer

Είναι άδικο να λές οτι δεν γίνονται παραχωρήσεις στα IX .

α) Παρκάρουν όπου γουστάρουν. Πισω απο την ηρακλείου στο ύψος του οτε' date='[/quote']Loooool:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σορρυ ρε φιλε που γελαω,αλλα εκει μενω ακριβως!!!Το κτιριο του ΟΤΕ ειναι δεν ειναι 20 μετρα απο το σπιτι μου(στην Προφητου Ηλια μενω αν εχεις υποψη)

οι άνθρωποι έχουν φυτέψει κάγκελα (!!!!) μπροστά απο τις πόρτες τους γιατι τους έκλειναν και δεν μπορούσαν να βγούν έξω απο τα σπίτια τους.
Oχι,καγκελα δεν εχουμε φυτεψει δεν ξερω για ποιο σημειο μιλας αλλα σε ολο το Ηρακλειο,σκηνη τετοια σορρυ ρε φιλε αλλα δεν εχω δει,γινεσαι υπερβοκλικος.Και παρεπιπτοντως ΟΛΑ τα οχηματα πολλοι τα παρκαρουν οπου βρουν και επιπλεον απο ποτε εγινε μια τετοια παραχωρηση??Εμενα οσες φορες παρκαρουν απεναντι απο το γκαραζ και δεν μπορω να βγω αρχιζω και παταω κουδουνια,δεν εκανα ποτε "παραχωρηση" του στυλ "Ελα μωρε ο ανθρωπος που να παρκαρει"
β) Ποτε δεν εχω δει αυτοκίνητο να σκεφτεται να κόψει στην νερολακούβα γιατι θα κάνει λούτσα τον κακόμοιρο που περνάει (αφου δεν βρέχομαι εγω, χέστηκα για τους άλλους έξω )
Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα,στο συγεκριμενο παραδειγμα ΠΟΥ ειναι η "παραχωρηση" προς τα ΙΧ,τι σχεση εχει με αυτα που λεμε?
γ) Προτεραιότητα στους πεζούς. Όταν πηγα στην Ρώμη, δεν μπορούσα να πιστέψω οχι μόνο οτι ο οδηγος δεν με μουντζώνει και δεν πατάει το γκάζι να με πατήσει, αλλα το κοκαλώνει και αν δεν διασχισω εγω τον δρόμο δεν το κουνάει ρούπι.
Σε αυτο συμφωνω ,επαθα πλακα στην Βαρκελωνη και την Μαδριτη και (λιγοτερο) αργοτερα στο Λιντς.Παρολαυτα για αλλη μια φορα μιλαμε για αλλη μια φορα για οδηγικη παιδεια ΟΛΩΝ των οχηματνω και για 3 φορα σε 3 παραδειγματα αδυνατω να δω την παραχωρηση που γινεται στα ΙΧ

Νομίζω οτι ειναι αρκετές παραχωρήσεις.

Για την ακριβεια δεν μου ειπες καμια παραχωρηση!!!

Τελευταια φορα,θα προσπαθησω να σου εξηγησω τι εννοω εγω ως παραχωρηση....Εγω,προσωπικα,οταν ειμαι σε ενα φαναρι,δεχομαι να παω λιγο δεξια λιγο αριστερα και να ανοιξω χωρο στην μεση για το μηχανακι.Αυτο λεγεται παραχωρηση.Νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος,μπορω να τον αφησω να περιμενει στην ουρα.Ομως δεν εχω λογω να καθυστερησω ενα ανθρωπο που το οχημα του μπορει να κινηθει σε μικρο χωρο.Ετσι κιαλλιως εγω στο περιμενε ειμαι,ας περασει ο ανθρωπος.

Στα παραδειγματα σου δεν ειδα πουθενα καποιο σημειο που το μηχανακι/πεζος/υποβρυχιο κτλ ενω δεν εχει νομικα την υποχρεωση,παραχωρει καποιο "δικαιωμα" σε ενα ΙΧ

Δημοσ.

Κύριοι:

Οδηγώντας μηχανάκι περισσότερο χρόνο από το μέσο όρο ηλικίας των συν-άϋπνων,το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν θέλουμε να μας εξυπηρετήσετε η να μας βοηθήσετε,αλλά απλά να συνεχίσετε την πορεία σας όπως ο νόμος προστάζει.

Και κάτι άλλο.Κάπου πήρε το μάτι μου για τσαμπουκάδες κλπ.Ίσως θα ήταν καλύτερα για τον φίλο που το είπε,να το ξανασκεφτεί.Εδώ δεν με κόβει αν αύριο θα έχω όλα μου τα μέλη η αν θα συνεχίσω να περπατάω η ακόμη και να υφίσταμαι -εφ' όσον είμαι πάνω σε δύο ρόδες- και έχετε την εντύπωση ότι θα κολώσω σε ενδεχόμενη "σύραξη"; lol.

Τέλος,για να προλάβω και διάφορα,έχω κάνει και κάτι εκατοντάδες χιλ χιλιόμετρα με τέσσερις ρόδες,αρκετά απ' αυτά επαγγελματικά...

Γιατί η μηχανοκίνηση δεν είναι πάω από δω ως εκεί γρήγορα και όταν δεν βρέχει.

Δημοσ.

Απλά να παραθέσω και την άσχημη συμπεριφορά που έχουμε σαν πεζοί... Μένω Καλλιθέα που είδα μια μελέτη, ότι έχουμε τα περισσότερα ατυχήματα με πεζούς στην Αθήνα. Ο λόγος: Η αγορά της Καλλιθέας.

Κάθε απόγευμα που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά καθώς και κάθε Σάββατο πρωί, το να περάσεις από τη Δαβάκη/Σιβιτανίδου είναι μια επιχείρηση που μπορεί να σε οδηγήσει από το θάνατο, στη φυλακή, στο νοσοκομείο ή στο φρενοκομείο... (ανάλογα σε ποιά θέση βρίσκεσαι)...

- Οι οδηγοί αυτοκινήτων κινούνται και σταματάνε όπου θέλουν (1 λωρίδα ανά κατεύθυνση καθώς και με ταχύτητα κότας μιας και πρέπει να ακουστεί η εξάτμισή τους ή/και το στερεοφωνικό τους.

- Οι αναβάτες μοτοσυκλετών επίσης κινούνται όπου θέλουν (αριστερά, δεξιά, στο αντίθετο ρεύμα παίζοντας φώτα, στο πεζοδρόμιο).

- Οι πεζοί κινούνται ακανόνιστα προς κάθε κατευθυνση, κατά προτίμηση στο δρόμο (παρόλο που έχει 3+ μέτρα πεζοδρόμιο) ενώ ταυτόχρονα αλλάζουν πλευρά του δρόμου οπουδήποτε (δεν έχει σημασιά αν έχει διάβαση/φανάρι/γωνία/διασταύρωση κλπ) και χωρίς καν να ρίξουν μια ματιά μπροστά η πίσω τους, εκτός εάν έχει καμιά ενδιαφέρουσα βιτρίνα.

Και σε όλο αυτό το χάος, ούτε ένας τροχονόμος (έστω και της δημοτικής), ο οποίος όταν υπάρχει, αντί να κόβει οχήματα για να μην κλείσουν τη διασταύρωση, αφού την κλείσει κάποιος, πάει και τον παρακαλάει να πάει λίγο πιο μπροστά (απόσταση από τον μπροστινό 15cm) μιας και έκλεισε ο δρόμος...

Χρειαζόμαστε πολύ προσπάθεια για να καταφέρουμε κάποια στιγμή να είμαστε άνθρωποι στο δρόμο και όχι ζώα. Στο χέρι μας όμως είναι... ;)

Δημοσ.
Loooool:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σορρυ ρε φιλε που γελαω' date='αλλα εκει μενω ακριβως!!!Το κτιριο του ΟΤΕ ειναι δεν ειναι 20 μετρα απο το σπιτι μου(στην Προφητου Ηλια μενω αν εχεις υποψη)

Oχι,καγκελα δεν εχουμε φυτεψει δεν ξερω για ποιο σημειο μιλας αλλα σε ολο το Ηρακλειο,σκηνη τετοια σορρυ ρε φιλε αλλα δεν εχω δει,γινεσαι υπερβοκλικος.

[/quote']

Ο δρόμως λέγεται αλατσάτων νομιζω ( η πάνω απο την Αλατσάτων και είναι απο την άλλη πλευρά της ηρακλείου). Και ναι ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ κάγκελα. Βαζεις ενα στοιχημα;

Και παρεπιπτοντως ΟΛΑ τα οχηματα πολλοι τα παρκαρουν οπου βρουν και επιπλεον απο ποτε εγινε μια τετοια παραχωρηση??

Ο κόκ έχει σαφείς οδηγίες για το που και πώς μπορουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Κοίτα εκεί που λεει για απόσταση απο γωνία και απο απόσταση απο στάση λεωφορείου. Στην γωνία που μενω εγώ , αν είμαι με αυτοκίνητο πρέπει να κάνω ολοκληρη μανούβρα για να μπω και αν είμαι με μηχανή πρέπει να περάσω το μέσο του δρόμου. Να λοιπον μια παραχώρηση: Παρ'ολο που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να παρκάρεις σε γωνία , ΚΑΝΕΙΣ δεν σου λεέι τιποτα. Χεστηκα αν δεν εχει αλλου parking. Πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί. (Το ιδιο ακριβώς ισχύει για τα μηχανάκια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια. Θα έπρεπε να τα σηκώνουν αμέσως και να τα πετάνε στον κοντινότερο καδο).

Ο ΚΟΚ επίσης λεει οτι ο πεζος ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα. Επίσης λέει για max 50 kmh μεσα στις πόλεις. Οταν εσυ μου πηγαινεις με 100 στην Ηρακλείου, έχω δικαιωμα να σε καρφώσω για να σε γράψουν; Το παιδί μου πηγαινει σχολειο εκει δίπλα, τι σου φταιει να σου φύγει το τιμόνι και να το κόψεις στα δυο;

Ανακεφαλαιώνουμε: το 50% των αυτοκινητων παρκάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Δεν έχει επιλογή αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ. Παρκάρει παράνομα. Έχεις δει κανέναν να παραπονιέται; Έχεις δει καμια γειτονιά να ξεσηκώνεται; Στην πλευρά του δρόμου του σπιτιου μου εχει μια πινακιδα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο που απαγορευται το παρκινγκ. Και ομως εχει πάντα παρκαρισμένα. Εαν δεν ειναι αυτο παραχώρηση ε τοτε τι στο διάολο ειναι ;

Εμενα οσες φορες παρκαρουν απεναντι απο το γκαραζ και δεν μπορω να βγω αρχιζω και παταω κουδουνια,δεν εκανα ποτε "παραχωρηση" του στυλ "Ελα μωρε ο ανθρωπος που να παρκαρει"

Την έκανε αυτος την παραχώρηση. Στον εαυτό του. Και αυτο είναι κοινός τόπος.

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβα,στο συγεκριμενο παραδειγμα ΠΟΥ ειναι η "παραχωρηση" προς τα ΙΧ,τι σχεση εχει με αυτα που λεμε?

Σε αυτο συμφωνω ,επαθα πλακα στην Βαρκελωνη και την Μαδριτη και (λιγοτερο) αργοτερα στο Λιντς.Παρολαυτα για αλλη μια φορα μιλαμε για αλλη μια φορα για οδηγικη παιδεια ΟΛΩΝ των οχηματνω και για 3 φορα σε 3 παραδειγματα αδυνατω να δω την παραχωρηση που γινεται στα ΙΧ

Ε τωρα μου κάνεις πλακα. Το οτι ο πεζος δεν σου τραβάει μια μουτζα και δεν φωνάζει την αστυνομία να σε μπαγλαρώσει (γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ) δεν ειναι παραχώρηση;

Τελευταια φορα,θα προσπαθησω να σου εξηγησω τι εννοω εγω ως παραχωρηση....Εγω,προσωπικα,οταν ειμαι σε ενα φαναρι,δεχομαι να παω λιγο δεξια λιγο αριστερα και να ανοιξω χωρο στην μεση για το μηχανακι.Αυτο λεγεται παραχωρηση.Νομικα δεν ειμαι υποχρεωμενος,μπορω να τον αφησω να περιμενει στην ουρα.Ομως δεν εχω λογω να καθυστερησω ενα ανθρωπο που το οχημα του μπορει να κινηθει σε μικρο χωρο.Ετσι κιαλλιως εγω στο περιμενε ειμαι,ας περασει ο ανθρωπος.

Κατσε να το σπάσω μπας και το καταλάβεις.

Εγω σαν πεζός έχω το απολυτο δικαιωμα να περασω την διαβαση οποτε μου καπνισει. Εσυ σαν οδηγος εχεις την υποχρέωση να σταματησεις να περιμένεις να περάσω. Ο πεζός, μην μπορώντας να κάνει αλλιως όταν ενα γιδι τον σημαδεύει ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το δικαίωμα του να διασχίσει αυτος τον δρόμο, και ΟΧΙ γιατι το θέλει και εχει κατανόηση οπως εσυ με τις μηχανές αλλα επειδή δεν θέλει να περάσει απο πάνω του το γίδι. Να τα ξαναπάμε; ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ γιατι Ο ΠΕΖΟΣ εχει το δικαιωμα στην ΔΙΑΒΑΣΗ. Και το ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ γιατι τον ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ. There you go. Να μια παραχώρηση. (ομοιως εγω σου ΠΑΡΑΧΩΡΩ το δικαίωμα να παρκάρεις στην γωνία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ).

Στα παραδειγματα σου δεν ειδα πουθενα καποιο σημειο που το μηχανακι/πεζος/υποβρυχιο κτλ ενω δεν εχει νομικα την υποχρεωση,παραχωρει καποιο "δικαιωμα" σε ενα ΙΧ

Ε τώρα δεν μπορεί θα το είδες.

Αλλα σε περίπτωση που δεν το είδες πάμε ξανα:

Ο πεζός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ. Αντιθέτως εχει κάθε δικαίωμα να σε γαμωσταυρισει, να φωνάξει την αστυνομία και να σου πάρει και το δίπλωμα στην τελικη (δεν μπορει, αλλα μακάρι να γινοταν). Και το χειρότερο δεν στην παραχωρεί επειδη θέλει, αλλα επειδή τον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΟΥ.

Αν ακόμα δεν βλεπεις την παραχώρηση του πεζου, ελπίζω κάποιος πεζος μια μερα να βρεί το κουράγιο να κατεβάσει εναν που περνάει διάβαση σχολειου με 50α χιλιόμετρα και να τον κάνει μαυρο στο ξύλο. Ελπίζω να μήν είσαι εσυ.

Δημοσ.
Ο δρόμως λέγεται αλατσάτων νομιζω ( η πάνω απο την Αλατσάτων και είναι απο την άλλη πλευρά της ηρακλείου). Και ναι ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ κάγκελα. Βαζεις ενα στοιχημα;
Ρε δικε μου μηπως μιλας για ΟΤΕ στην Ν.Ιωνια?Και αποκει περναει η Ηρακλειου...Τον δρομο που λες πρωτη φορα τον ακουω και ναι σε παω οσα στοιχηματα θες οτι στο νεο Ηρακλειο,στους δρομους γυρω απο τον ΟΤΕ δεν εχουμε φυτεψει καγκελα

Να λοιπον μια παραχώρηση: Παρ'ολο που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να παρκάρεις σε γωνία , ΚΑΝΕΙΣ δεν σου λεέι τιποτα. Χεστηκα αν δεν εχει αλλου parking. Πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί. (Το ιδιο ακριβώς ισχύει για τα μηχανάκια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια. Θα έπρεπε να τα σηκώνουν αμέσως και να τα πετάνε στον κοντινότερο καδο).
Mα το ειπς μονος σου,ακι τα μηχανακια παρκαρουν πανω στα πεζοδρομια!Αρα πιανει ολα τα οχηματα,οχι μονο τα ΙΧ

Ο ΚΟΚ επίσης λεει οτι ο πεζος ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα. Επίσης λέει για max 50 kmh μεσα στις πόλεις. Οταν εσυ μου πηγαινεις με 100 στην Ηρακλείου, έχω δικαιωμα να σε καρφώσω για να σε γράψουν; Το παιδί μου πηγαινει σχολειο εκει δίπλα, τι σου φταιει να σου φύγει το τιμόνι και να το κόψεις στα δυο;
Το ιδιο ισχυει και για τις μηχανες ετσι?

Ανακεφαλαιώνουμε: το 50% των αυτοκινητων παρκάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Δεν έχει επιλογή αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ. Παρκάρει παράνομα.

το ιδιο και τα μηχανακια.Προσπαθω να σου πω οτι ωραια ολα αυτα που λες αλλα που αποτελουν παραχωρηση εναντι των αυτοκινητων και οχι των μηχανων?Επισης,τι παραχωρησεις κανεις εσυ ως δικυκλιστης στον αυτοκινητιστη?

Τον ντιλιβερα που παει αναποδα λεμε ελα μωρε,χωραει το παιδι,τον οδηγο που παει αναποδα τον βριζουμε,του λεμε μια κουβεντα,οτιδηποτε(που ειναι και το σωστο,ο αλλος οφειλει να τα ακουσει γιατι αλλιως νομιζει πως δεν μας νοιαζει).Στον ντιλεβερα γιατι κανουμε τον μαλακα?Επειδη απλα το μηχανακι χωραει?

Την έκανε αυτος την παραχώρηση. Στον εαυτό του. Και αυτο είναι κοινός τόπος.
Aσφαλως αστειευσε...Φυσικα και δεν υπαρχει κανενος ειδους "παραχωρησεη".Ειναι αστειο και να το σχολιασω

Ε τωρα μου κάνεις πλακα. Το οτι ο πεζος δεν σου τραβάει μια μουτζα και δεν φωνάζει την αστυνομία να σε μπαγλαρώσει (γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ) δεν ειναι παραχώρηση

Κατσε να το σπάσω μπας και το καταλάβεις.

Εγω σαν πεζός έχω το απολυτο δικαιωμα να περασω την διαβαση οποτε μου καπνισει. Εσυ σαν οδηγος εχεις την υποχρέωση να σταματησεις να περιμένεις να περάσω. Ο πεζός, μην μπορώντας να κάνει αλλιως όταν ενα γιδι τον σημαδεύει ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το δικαίωμα του να διασχίσει αυτος τον δρόμο, και ΟΧΙ γιατι το θέλει και εχει κατανόηση οπως εσυ με τις μηχανές αλλα επειδή δεν θέλει να περάσει απο πάνω του το γίδι. Να τα ξαναπάμε; ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ γιατι Ο ΠΕΖΟΣ εχει το δικαιωμα στην ΔΙΑΒΑΣΗ. Και το ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ γιατι τον ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ. There you go. Να μια παραχώρηση. (ομοιως εγω σου ΠΑΡΑΧΩΡΩ το δικαίωμα να παρκάρεις στην γωνία ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ).;

ΕΣΥ ασφαλως μου κανεις πλακα!!!Στο αρχικο σου ποστ μιλησες για διαβασεις?Εφερα εγω ποτε αντιρρηση για τις διαβασεις?Μπορει ομως οποιος ναναι να κοβει την Κηφησιας επειδη του καβλωσε?

Εχεις δοκιμασει να περασεις δρομο στην αγγλια απο διαβαση?Ρε δεν πα ναχει αναψει πρασινο?Εκει,θα περιμενουν να περασεις..Εχεις δοκιμασει να τον περασεις απο τυχαιο σημειο?ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,οι τυποι πηγαινουν κανονικα,θεωρουν δικη σου μαλακια που πας να περασεις.Και το δικαστηριο θα τους αθωωσει..

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Γιατι αποτι φαινεται τα εσπασες αλλα δεν μπορεις να βρεις τα κομματια...Απο ποτε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ που γραφεις αφορουν ΜΟΝΟ τα αυτοκινητα και ΟΧΙ τις μηχανες?

Ε τώρα δεν μπορεί θα το είδες.

Αλλα σε περίπτωση που δεν το είδες πάμε ξανα:

Ο πεζός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ. Αντιθέτως εχει κάθε δικαίωμα να σε γαμωσταυρισει, να φωνάξει την αστυνομία και να σου πάρει και το δίπλωμα στην τελικη (δεν μπορει, αλλα μακάρι να γινοταν). Και το χειρότερο δεν στην παραχωρεί επειδη θέλει, αλλα επειδή τον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΣΟΥ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΑΝΤΙΤΟ δεν το βλεπω,δεν βλεπω που γραφεις για παραχωρηση σε αμαξια και οχι σε μηχανες
Δημοσ.
Ρε δικε μου μηπως μιλας για ΟΤΕ στην Ν.Ιωνια?Και αποκει περναει η Ηρακλειου...Τον δρομο που λες πρωτη φορα τον ακουω και ναι σε παω οσα στοιχηματα θες οτι στο νεο Ηρακλειο' date='στους δρομους γυρω απο τον ΟΤΕ δεν εχουμε φυτεψει καγκελα

Mα το ειπς μονος σου,ακι τα μηχανακια παρκαρουν πανω στα πεζοδρομια!Αρα πιανει ολα τα οχηματα,οχι μονο τα ΙΧ

Το ιδιο ισχυει και για τις μηχανες ετσι?

το ιδιο και τα μηχανακια.Προσπαθω να σου πω οτι ωραια ολα αυτα που λες αλλα που αποτελουν παραχωρηση εναντι των αυτοκινητων και οχι των μηχανων?Επισης,τι παραχωρησεις κανεις εσυ ως δικυκλιστης στον αυτοκινητιστη?

Τον ντιλιβερα που παει αναποδα λεμε ελα μωρε,χωραει το παιδι,τον οδηγο που παει αναποδα τον βριζουμε,του λεμε μια κουβεντα,οτιδηποτε(που ειναι και το σωστο,ο αλλος οφειλει να τα ακουσει γιατι αλλιως νομιζει πως δεν μας νοιαζει).Στον ντιλεβερα γιατι κανουμε τον μαλακα?Επειδη απλα το μηχανακι χωραει?

Aσφαλως αστειευσε...Φυσικα και δεν υπαρχει κανενος ειδους "παραχωρησεη".Ειναι αστειο και να το σχολιασω

ΕΣΥ ασφαλως μου κανεις πλακα!!!Στο αρχικο σου ποστ μιλησες για διαβασεις?Εφερα εγω ποτε αντιρρηση για τις διαβασεις?Μπορει ομως οποιος ναναι να κοβει την Κηφησιας επειδη του καβλωσε?

Εχεις δοκιμασει να περασεις δρομο στην αγγλια απο διαβαση?Ρε δεν πα ναχει αναψει πρασινο?Εκει,θα περιμενουν να περασεις..Εχεις δοκιμασει να τον περασεις απο τυχαιο σημειο?ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,οι τυποι πηγαινουν κανονικα,θεωρουν δικη σου μαλακια που πας να περασεις.Και το δικαστηριο θα τους αθωωσει..

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Γιατι αποτι φαινεται τα εσπασες αλλα δεν μπορεις να βρεις τα κομματια...Απο ποτε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ που γραφεις αφορουν ΜΟΝΟ τα αυτοκινητα και ΟΧΙ τις μηχανες?

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΑΝΤΙΤΟ δεν το βλεπω,δεν βλεπω που γραφεις για παραχωρηση σε αμαξια και οχι σε μηχανες[/quote']

Δεν θες να το καταλάβεις μάλλον.

Άλλαξε τον ορισμό σου σε "Παραχώρηση ειναι αυτο που κάνουμε οι καλοί αυτοκινητηστες στα μπάσταρδα μηχανάκια" και συμφωνούμε.

Ποτέ μου δεν εχω πεί "Ελα μωρε deliveras ειναι αστον να πάει ανάποδα"

(το αντίστοιχο των deliverαδων, οι επαγγελματίες με τα ημιφορτηγα τα φορτηγα και τα ταξι, ειναι 10 φορες χειροτεροι)

Μιλαω για ΟΤΕ στην Ν.Ιωνία. Και ναι εχει κάγκελα. Πας στοίχημα;

Η παραχώρηση οπως την όρισες παραπανω ειναι :

"Δεν εχω καμια υποχρέωση να το κανω, αλλα το κάνω γιατι δείχνω κατανόηση". Σε αυτον τον ορισμο ο πεζός που σταματάει στην διάβαση να περάσει αυτοκίνητο κάνει παραχώρηση. Το αυτοκίνητο που παρκάρει στην στάση λεωφορείου (δεν ξερω αν εχει παρει το μάτι σου, αλλα όλες οι στάσεις λεωφωρειου εχουν μια ραμπα τοοοοοοοση για να μην χρειάζεται ο πεζός να σκαρφαλώσει για να πάρει το λεωφορείο) κάνει το ακόμα χειρότερο. Δεν παει στην τροχαία να πει "ρε εσεις δεν βρίσκω πουθενα να παρκάρω, να το βαλω εδω να μην τρελαθώ;". Απλώς το βάζει οπου του καβλώσει. Χωρις δευτερη σκέψη.

Αν εννοέις παραχώρηση το λεκτικο "Εντάξει μωρε, σιγα τι έκανε", ναι δεν το κάνει κανένας. Αλλα τι σημασία εχει το λεκτικό. Τα αμάξια παραβιάζουν τον ΚΟΚ καθημερινώς (μην μιλησουμε και για τα σάπια κτλ).

Αααααα.

Και ενα τελευταιο.

Σε ποοοοοοοσα μπλοκ για ζώνες εχεις πέσει;

Πόοοοοοοσες κλησεις εχεις φάει για ζώνη;

Ποοοοοσα μπλόκ για αυτοκίνητα έχεις πετυχει;

Μην ρωτησεις τι γίνεται με τα μηχανάκια. Ειναι η εύκολη λεία (πως να σταματη΄σεις την BMW τώρα. Μην ειναι και κανενας υπουργός και φάμε και ξύλο).

Τα παρατάω. Δεν θα σε πεισω :)

Δημοσ.
Δεν θες να το καταλάβεις μάλλον.

Άλλαξε τον ορισμό σου σε "Παραχώρηση ειναι αυτο που κάνουμε οι καλοί αυτοκινητηστες στα μπάσταρδα μηχανάκια" και συμφωνούμε.

Υβριστικα επιθετα που ποτε δεν ειπα σε παρακαλω να τα προσεχεις.

Ποτέ μου δεν εχω πεί "Ελα μωρε deliveras ειναι αστον να πάει ανάποδα"

(το αντίστοιχο των deliverαδων' date=' οι επαγγελματίες με τα ημιφορτηγα τα φορτηγα και τα ταξι, ειναι 10 φορες χειροτεροι)[/quote']Kαι εγω ποτε δεν εχω παρκαρει μπροστα σε γκαραζ αλλα με περνει η μπαλα με αυτα που λες...

Μιλαω για ΟΤΕ στην Ν.Ιωνία. Και ναι εχει κάγκελα.
Στοπα οτι λεγαμε αλλο μερος.Εκει το πιστευω,ειναι και εμπορικος δρομος,εχει και επιχειρησεις,λογικα θα γινεται της ποπης.

Η παραχώρηση οπως την όρισες παραπανω ειναι :

"Δεν εχω καμια υποχρέωση να το κανω, αλλα το κάνω γιατι δείχνω κατανόηση". Σε αυτον τον ορισμο ο πεζός που σταματάει στην διάβαση να περάσει αυτοκίνητο κάνει παραχώρηση. Το αυτοκίνητο που παρκάρει στην στάση λεωφορείου (δεν ξερω αν εχει παρει το μάτι σου, αλλα όλες οι στάσεις λεωφωρειου εχουν μια ραμπα τοοοοοοοση για να μην χρειάζεται ο πεζός να σκαρφαλώσει για να πάρει το λεωφορείο) κάνει το ακόμα χειρότερο. Δεν παει στην τροχαία να πει "ρε εσεις δεν βρίσκω πουθενα να παρκάρω, να το βαλω εδω να μην τρελαθώ;". Απλώς το βάζει οπου του καβλώσει. Χωρις δευτερη σκέψη.

Tο ιδιο και το μηχανακι!!!Μα τι δεν καταλαβαινεις?Η παρανομια ειναι ιδια για ολα!!!Η συζητηση ομως ξεκινησε απο παραχωρηση που κανω εγω ως αυτοκινιτιστης στο μηχανακι και σουπα οτι δεν γινοτναι(και δεν βρισκω λογο να γινονται) παραχωρησεις απο μηχανακια/πεζους/τρολει σε αυτοκινητα.Δηλαδη ο πεζος αν περασει η μηχανη την διαβαση θα την γραψει στα @@ του?

Αααααα.

Και ενα τελευταιο.

Σε ποοοοοοοσα μπλοκ για ζώνες εχεις πέσει;

Πόοοοοοοσες κλησεις εχεις φάει για ζώνη;

Ποοοοοσα μπλόκ για αυτοκίνητα έχεις πετυχει;

Tινουν στο απειρο,ειδικα Εθνικες δεν θυμαμαι ναχω δει μηχανακια,απο αμαξια της πορνης
Δημοσ.

Το Ibizάκι που έχω δεν το κουνάω και ιδιαίτερα. Κάθε 2-3 εβδομάδες το πάω καμιά βόλτα για να μην μείνει απο μπαταρία. Μην με ρωτήσετε ποιός ο λόγος που πήρα αυτοκίνητο, είναι άλλη ιστορία.

Πάω λοιπόν να το πάρω σήμερα και βλέπω οτι την πινακίδα μπροστά την έχουν κάνει σαν ruffles. Ήμαρτον ρε γαμώτο. Πως παρκάρουν έτσι μερικοί; Γρατζουνιές σε όλες τις γωνίες και τσαλακωματάκια στον προφυλακτήρα. Τρομάζω μόνο στην ιδέα πως θα είχε γίνει το αμάξι αν δεν του φορούσα μόνιμα κουκούλα.

Μερικοί αν δεν βρουν σε άλλο αυτοκίνητο την ώρα που παρκάρουν δεν αντέχουν. Μπαμ - μπουπ.... στα π@π@ρι@ τους. Κανένας σεβασμός στην περουσία των άλλων. Έτσι μου έρχεται να πάω να βάλω πάνω στους προφυλακτήρες καρφιά ίσα με 15 πόντους (λέμε τώρα.....).

Είχα ένα γνωστό που επειδή οδηγούσε ένα Fiatάκι του '70 (σαράβαλο) κάθε φορά που πάρκαρε τα διέλυε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Το τι μπινελίκι του έριχνα δεν φαντάζεστε. Αλλά αυτός το βιολί του..........:evil: :evil: :evil: :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...