harkouts Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Όταν έδινα για διπλωμα οδήγησης είχα την ίδια απορία. Βέβαια δεν είναι το πρόβλημα με αυτόν που θέλει να βγει αλλα με αυτόν που κάνει κύκλο ο οποίος και έχει αυτόν που θέλει να μπει από τα δεξιά άρα πρέπει να του δώσει προτεραιότητα. Εγώ σε αυτούς που κάνουν τον κύκλο αναφερόμουνα
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 @maniac Συγγνωμη,σε ποιο κομματι περα αο τις εξοδους Ξυλοκαστρου-Κιατου-Διακοφτου-Ακρατας εχει η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ(τρομαρα μας) Κορινθου-Πατρων 2 λωριδες ανα κατευθυνση? Μια εχει και την βοηθητικη...αν τωρα για σενα το 2 λωριδες σε Εθνικο δρομο με ταχυττηες Εθνικου δρομου ειναι να παρουμε τη μεζουρα να δουμε αν στα χαρτια χωρανε 2 Ατος παραλληλα σε ενα δρομο ΧΩΡΙς ΚΑΝ ΜΠΑΡΑ(Δεν συζηταω καν μπετον οπως Αθηνων-Κορινθου) τι να πω.Παντως οποτε εχω 2 διπλη προσπεραση(1 απο την μια,1 απο την αλλη) ειναι η Παναγια νας μας βοηθησει,οι 2 που προσπερνανε γλυφουν καθρεφτες So much for 2 λωριδες...μηπως εχει παρατηρησει κανεις ποσο κανουν τα διοδια στο 94ο,λιγο πριν τα ΜcDonalds?Ετσι για να δουμε ποσο μας κοστιζει ο υπεροχος αυτος αυτοκινητοδρομος
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κι όμως σε ορισμένα κράτη,δυστυχώς, αυτοί έχουν την προτεραιότητα,αυτοί που κινούνται ΗΔΗ μέσα στην πλατεία.Ευτυχώς που το έμαθα σύντομα κι αναίμακτα αυτό!!! Και στην Ελλαδα ισχυει εφοσον υπαρχει στοπ.Η προτεραιοτητα του εισερχομενου προυποθετει ΠΡΟΦΑΝΩΣ οτι δεν εχει στοπ(και υπαρχουν κυκλικες πλατιες,κυριως προς νοτια προαστεια εχω δει πολλες,που υπαρχει στοπ σε δρομους που οδηγουν στην πλατεια)
Sorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Για να λυθει η παρεξηγηση,αυτο που εννουσα ειναι οτι στο ποστ μου στην ουσια ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ.Δηλαδη εκανα εγω ενα ποστ που ελεγα "Κανω το Α" και μου απαντησες "Δεν ειναι σωστο να κανεις το Β.Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το Α" Οκ, συγνώμη, το έπιασα λάθος. Ποτε ειπε βρε μπαγασα να μην με προσπερασεις νομιμα και κυριλε? Οχι, νομιμα. Εννοώ να σε προσπεράσω, χρησιμοποιώντας το χώρο που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο διπλανό σου αυτοκίνητο. Όσο για την ΕΟ Αθηνών - Πατρών έχεις απόλυτα δίκιο. Ειδικά μετά το Κιάτο, υπάρχει μια λωρίδα ανα κατεύθυνση και μια (μισή θα την έλεγα εγώ) βοηθητική λωρίδα. Ε αυτό το πράγμα δεν μπορεί να λέγεται Ε.Ο. Ένας Γάλλος γνωστός μου που έκανε την διαδρομή Πάτρα - Αθήνα, είχε φρικάρει. Είχε χεστεί πάνω του μέχρι να φτάσει. Δεν το πίστευε οτι υπάρχει Ε.Ο χωρίς διαχωριστικό στη μέση.
the_maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δηλαδη εσεις πιστευτε οτι δεν χωρανε 4 αυτοκινητα διπλα διπλα σε ολο το μηκος της Κορινθου-Πατρας; Εγω ειμαι της γνωμης οτι χωρανε ανετα.... Οκ για νταλικες να το δεχτω....αλλα για αυτοκινητα;
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 4 αυτοκινητα? σερι,οπως ας πουμε στο κομματι Αθηνων Κορινθου? Συνεχως? Χωρις διαζωμα? Χωρις να παρουμε την μεζουρα να δουμε χωραμε δεν χωραμε? Ελπιζω να μην σε πετυχω ποτε στον δρομο φιλε μου,πολυ επικινδυνος οδηγος μου φενεσαι
STEVEtheGREEK Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δηλαδη εσεις πιστευτε οτι δεν χωρανε 4 αυτοκινητα διπλα διπλα σε ολο το μηκος της Κορινθου-Πατρας;Εγω ειμαι της γνωμης οτι χωρανε ανετα.... Οκ για νταλικες να το δεχτω....αλλα για αυτοκινητα; ΑΜΑΝ.... τι ν τουτο πάλι;;; Για Ε.Ο. μιλάμε και όχι για έκθεση αυτοκινήτων !~!
Sorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Αν είναι σταματημένα ναι χωράνε. Φαντάζεσαι όμως σε κάθε λωρίδα να πηγαίνεις με 120χλμ (δεν το συζητάω για παραπάνω!) NO WAY!!!!
the_maniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μιλαω για τις ευθειες του δρομου.....οχι να βγουνε πανω στη στροφη 4 διπλα διπλα. Αλλα και παλι το εθεσα σε συνδυασμο με τους υπολοιπους δρομους της χωρας μας. Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ο τελειος δρομος....σαφως το κομματι Κορινθος Αθηνα ειναι καλυτερο. Αλλα οχι να μας πρηζουν στα καναλια οτι ειναι ο χειροτερος δρομος...προφανως δεν εχουν βγει παραεξω. Αυτο θελω να τονισω. Και KaizerSoze δεν ειμαι καθολου επικινδυνος....trust me:)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Nα που έμαθα ότι όποιος "έχει" Stop δεν έχει προτεραιότητα. Χρήσιμο τελικά το "mplampla".. Εκείνο που παρατηρώ τελευταία, είναι τους οδηγούς με το κινητό στο χέρι που περνάνε διασταυρώσεις αέρα-πατέρα! Το φοβερό είναι ότι ούτε με κορνάρισμα καταλαβαίνουν τίποτα. Το άλλο που με απασχολεί,είναι το βράδυ με τους ταξιτζήδες που φαίνονται από μακριά.Πως?Μα η πλειοψηφία έχει αρύθμιστα φώτα ή καμένη την μια λάμπα! Για να μην πω για την χρήση προβολακίων (ετοιμάζω αντίμετρα:twisted: :twisted: ) Τα υπόλοιπα τα έθιξαν οι προλαλήσαντες :Pp
STEVEtheGREEK Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μωρέ χωράνε και 8 μηχανές αμα το πάμε κι έτσι... Οπως τότε με ένα φιλο μου αυτός με R-51 εγώ με GN250 που δοκιμάσαμε ,εγώ να οδηγώ και τις δύο μηχανές ταυτόχρονα με όχι πάνω από 70-80 Χλμ. Οι μηχανές για όσο ακριβώς διάρκεσε το τόλμημα ,φιλιόντουσαν στο χιλιοστό... Ε έτσι μάλιστα 1000 καλοί χωράνε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Επιτρέψτε μου να αντιγράψω εδώ ένα δικό μου post από άλλο forum - συγκεκριμένα από το Greek Offtopic Community (ένα παρεΐστικο και ψιλοχαμηλών τόνων forum) που ταιριάζει απόλυτα με το θέμα. Ναι, είναι δικό μου. Ναι, είμαι ψωνάρα. Τι με εκνευρίζει αφάνταστα στην οδήγηση... 1. Η κίνηση γενικώς. 2. Οι κωλόδρομοι - Κάθε κυβέρνηση κι από ένα μπάλωμα, κάθε δήμαρχος κι από ένα σαμαράκι. 3. Οδηγοί που θεωρούν κεκτημένο του δικαίωμα να σέρνονται στην αριστερή λωρίδα με 60 χλμ/ώρα, ενώ μπροστά τους δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο - Αφού το όριο είναι 120, εσύ γιατί θες να πας με 140; 4. Οι κύριοι (συνήθως) που βγάζουν το αριστερό χέρι έξω για να αεριστούν και οδηγούν με ένα χέρι για τιμόνι-ταχύτητες - Πρέπει να δείξω σε όλους το χρυσό μου δαχτυλίδι ή το μακρύ νυχάκι στο μικρό δάχτυλο. 5α. Οι οδηγοί που δεν βγάζουν φλας για να στρίψουν - Τώρα μου'ρθε, τώρα στρίβω. Τραβάς κανά ζόρι μεγάλε; 5β. Οι οδηγοί έχουν βγάλει φλας στα αριστερά για να στρίψουν τελευταία στιγμή στα δεξιά - Μπαρδόν λάθος. 5γ. Οι οδηγοί που έχουν ξεχάσει το φλας τους στα αριστερά / δεξιά κανά μισάωρο. - Κι αν μου'ρθει να στρίψω, να μην το'χω να αναβοσβήνει just in cace; 6. Οι 'έξυπνοι' που θεωρούν καθήκον τους να μην περιμένουν στην σειρά για να μπουν στην γέφυρα - στο τούνελ - στην ουρά αλλά πάνε τελευταία στιγμή να χωθούν - Είμαι μάγκας κι εσύ είσαι μ-λ-κας! 7. Όσοι πατάνε γκάζι την ώρα που τους προσπερνάς για να μην προσπεράσεις - Tι λες ρε μεγάλε που θα με προσπεράσεις κιόλας! 8. Όσοι πάνε να προσπεράσουν χωρίς να ελέγξουν τι γίνεται πίσω τους κι αν έχει αρχίσει να (τους) προσπερνάει κανάς άλλος - Αφού προηγούμαι, προσπερνάω πρώτος... 9α. Όσα παπάκια σε κάθε φανάρι θεωρούν αυτονόητο να πάνε να αράξουν στην αριστερή λωρίδα - βλ. παραπάνω αρ. 3 9β. Όσα παπάκια επιμένουν να κάνουν σφήνες με 15 χλμ/ώρα, αδιαφορώντας για τα αυτοκίνητα που κάνουν σφήνες με 80 χλμ/ώρα - Είμαι μικρός και χώνομαι όπου βρω και στα παπούτσια μου για τα αυτοκίνητα. Τι με φτιάχνει στην οδήγηση: 1. Η οδήγηση αυτή καθ' εαυτή - ιδίως όταν ανοίγω την οροφή (<-- ψωνάρα) 2. Το ραδιόφωνο - Δεν κουράζει τα μάτια, δεν λερώνει τα χέρια
STEVEtheGREEK Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τι με φτιάχνει στην οδήγηση: 1. Η οδήγηση αυτή καθ' εαυτή - ιδίως όταν ανοίγω την οροφή (<-- ψωνάρα) 2. Το ραδιόφωνο - Δεν κουράζει τα μάτια, δεν λερώνει τα χέρια Xмм και μένα η γυναίκα μου πάνω στη MAGNA με την ενδοσυνεννόηση συνδεδεμένη με το MP3 χεχε τα ίδια μου λέει....
Xvipes Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Για την είσοδο στις πλατείες που ανάθεμα εαν οι περισσότεροι γνωρίζουν ποιός έχει προτεραιότητα και σου λέει τι θες ρε εγώ κινούμαι ήδη στην πλατεία :confused: εγώ έχω δει το χειρότερο.Στα Χανιά:να θέλει το αμάξι να συνεχίσει την πλατία και να βγάζει φλας και όταν θέλει να βγει από την πλατία να ΜΗΝ βγάζει φλας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.