Προς το περιεχόμενο

Ποια games περιμενετε να δειτε στην E3?

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αυτη τη φορα, θα υπαρχουνε πιο πολλοι τροποι για αναμεταδοση μεσω net ολου του υλικου της εκθεσης,

οποτε ειναι πιο ωραια για εμας που δεν θα ειμαστε εκει. :-D

προβλεπεται μια πολυ ενδιαφερουσα εκθεση, κυριως λογω της next-gen-ο-μανιας που εχει χτυπησει κονσολες και pc. :-D

προσωπικα περιμενω με ενδιαφερον να δω νεα για games οπως:

* Shadowrun (360)

* Μass Effect (360)

* Too Human (360)

* Forza 2 (360)

* Gears of War (360)

* Red Steel (revo)

* Splinter Cell 4 (360)

* Indiana Jones (360)

* Saints Row (360)

* Crackdown (360)

* Huxley (360)

* οτι φτιαχνει η ID, μιας και ο carmack εχει δηλωσει απο περσυ οτι το 360 ειναι πλεον η πλατφορμα αναπτυξης του και εχει κατι στα σκαρια απο τοτε.

* οτι φτιαχνει η bungie. το forerunner τελικα δεν ητανε πρωταπριλιατικο. και φτιαχνει και ενα mmo. και το halo3.

* τα ασιατικα 99 nights, Lost Odyssey, Blue Dragon, κλπ

* οτι φτιαχνει η Rare

* οτι φτιαχνει η νεοαποκτηθεισα Lion του peter molyneux.

περα απο αυτα, θα γουσταρα να σκασει και καννα δυνατο project απο το "πουθενα", κατι που να ητανε τελειως κρυφο μεχρι τοτε.

εσεις?

Δημοσ.

αφου ρε συ εμαθα οτι δεν θα υπαρχει τιποτα απο ps3.

οποτε παει στην κατηγορια <<project απο το "πουθενα">>

απο αυτα που ειναι δηλωμενα παντως, κανενα δεν ειναι για να μπαινει στη λιστα που εχω πιο πανω, ασχετως αν θα υπαρχουνε στην εκθεση ή οχι.

games σε ps3 που με ενδιαφερουν (δηλ. system sellers για εμενα) ειναι βασικα το επομενο grand turismo (δηλ. Ε3 2007 τουλαχιστον)

γενικα οτι αληθινο δειξουνε, ενδιαφερον θα ειναι. (οχι ομως αλλα βιντεα και οχι αλλα παπακια,ψαρακια, βαρκακια κλπ. )

αλλα σε καμια περιπτωση τοσο ενδιαφερον οσοι οι καλοι τιτλοι 2ης γενιας του 360. ;)

ενδιαφερον θα ειναι και οτι αλλο καλο υπαρξει γυρω απο το revo εκτος του red steel που εχω ηδη στην λιστα μου. το νεο mario πχ. )

Δημοσ.

ti perimenw na dw?giati tha dw apo konta tin ekthesi.tha postarw k fotos tote

loipon,me seira proteraiotitas:

1)Halo3 k oti etoimazei i Bungie me tin Halo leksi mesa

2)Metal Gear 4

3)Gears of War

4)Mass Effect

5)apo Lionhead kana project

6)next gen pro evo

7)games gia to revo

8)Resident Evil 5

9)Kana Silent Hill

10)Alone in the dark

Auto einai to top 10 mou.Fisika above all einai na piasw to ps3 sta xeria mou,na paiksw dld.makari episis na ginei kammia ekpliksei me kana Doom4-Wolfenstein

Δημοσ.

playable revo games και αντιδράσεις απο το κοινό.

NBA 2K7

mass effect

blue dragon

resident evil 5

new pro evo για xbox360

too human

το strategy απο την ensemble για xbox360.

και καμιά έκπληξη για DS

Δημοσ.
Καλά ρε' date=' είστε απίθανοι :P

Crysis by Crytek και τα μυαλά στα....CrossFire & SLI :D[/quote']

πεστα bill μαλλον δεν εχουν δει τα βιντεακια που κυκλοφορησαν με την μηχανη γραφικων του crysis και τι μπορει να κανει αυτη (εκτος απο το να μας στειλει για αναβαθμηση)

Δημοσ.

Εγώ φυσικά και ξέρετε όλοι τί περιμένω:

Την αποκάλυψη του επόμενου μεγάλου μυστικού του Revo και φυσικά όλα τα παιχνίδια που θα παρουσιάσουν. Ανυπομονώ για MP3 και Red Steel.

Και επίσης περιμένω να δώ οτιδήποτε καινούργιο έχει για PS3. Όπως το demo του MSG4.

Κακά τα ψέματα όμως, σε αυτήν την Ε3 μόνο ένας θα πρωταγωνιστήσει και αυτός θα είναι η Nintendo.

Δημοσ.

mpa...ena mgs4 na petaksei i sony ena Halo demo i ms,i ninty tote tha prepei na balei ta dinata tis.i ms tha parousiasei paixnidares isws k i sony,makari k i ninty.alla ama parousiastoun mgs4-halo de to blepw

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς θέλω να πώ.

Ότι δηλαδή από την E3 ξέρουμε τί να περιμένουμε από Sony και M$. Περιμένουμε παιχνίδια με γραφικάρες. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Θέλω δηλαδή να πώ, ότι είμαστε ήδη προδιαθετημένοι για το τί να περιμένουμε από Sony και M$.

Από την Nintendo όμως περιμένουμε αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών, πιθανότατα τόσο επαναστατικών όσο του controller.

Εν ολίγης, βάζω τα λεφτά μου στο ότι η Ν θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Επίσης, πιστεύω είναι κατανοητό από όλους ότι το χειρηστήριο του Revo είναι το απόλυτο χειρηστήριο για FPS. Ειδικά το Halo θα είναι ο μεγάλος χαμένος.

Δεν θα ξεχάσω τα άτομα του Edge Magazine, που όταν έπαιξαν με το controller του Revo εκείνα τα άθλια demos, είπαν ότι η εμπειρία ήταν τόσο τρομερή, που το χειρηστήριο του XBOX360 και το DualShock του PS2 τους φαίνονταν φτηνά χειρηστήρια παλαιολιθικής εποχής.

Αν ακούγονται τέτοια σχόλια από μερικά απλοϊκά demos, τί να περιμένουμε να ακούσουμε τώρα που θα παίξουν πραγματικά παιχνίδια???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...