Προς το περιεχόμενο

Υγρο Υδροψυξης

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

εδω και ενα μηνα εχω το Thermaltake Rocket water cooling system και για καπιον λογο αναγκαστικα να βγαλω το waterblock με συνεπεια να χασω καπιο απο το συνολικο υγρο...τωρα σκεφτοαμι με τι να το αντικαθαστισω,.

ξη ερωτηση μου ειναι η εξης

1. Θα πρεπει να το αδειασω τελειως και να βαλω καπιο αλλο?η μπορω να το συμπλιρωσω?γιατι σε αυτη την περιπτβωση φοβαμαι να βα,ω κατι σε περιπτωσςη που αυτο ποου εχω ηδη μεσα(της εταιρειας δηλαδη) δεν ειανι συμφατο με αυτο που θα βαλω..(για παραδειγμα παραφλου)

2.εαν τελικα αναγκαστω να το βγαλω το υγρο που υπαρχει μεσα...μπορειτε να μου πειετ τι υγρο θα ηταν το πιο καταληλο με καλες αποδοσεις και χωρις να επηρεαζει την ζωη των εξαρτηματων?ποχ απο διαβρωση κξαι τα λοιπα

ευχαριστω

Δημοσ.
1) Θα το αδειάσεις όλο.

2) Θα βάλεις απιονισμένο νερό και μικρή ποσότητα Anti Corrosion Fluid ( θα βρείς @ checkmate / hackshop )

καλημερα billpeppas οταν λες μια μικρη ποσοτητα anti corrosion fluid δηλαδη ποσο περιποθ εννοεις?>? μηπως θα ηταλαλθυτερα να αγορασω το ιδιο υγρο που παρεει η ιδια η εταιρεια?

μηπως ειναι εκολο να μου πεις απο που μπορω να βρω αυτο το συγκεκριμενο υγρο?

Δημοσ.
Το ίδιο style υγρό είναι και της κατασκευάστριας.

Λέγοντας μικρή ποσότητα' date=' εννοώ μείγμα νερό 4 1/2 πρός anti-corrosive 1[/quote']

γεια χαρα και παλι και σε ευχαριστω για τα γριγορα μηνυματα!

βασικα δεν ξερω εαν ειμαι κολιμενος αλλα λεω να παρω της ιδιας της εταιρειας και παλι!!απλα το θεμα ειναι πως εκτος απο εξωτερικο δεν μπορω να το βρω πουθενα αλλου ρε συ...pπηγα και στο ηαψσηοπ αλλα δεν εχουν...

παρεπιπτοτος δεν καταλαβα την αναλογια που μου ειποες..νομιζω πως η δεξαμενη χωραει 1 λιτρο..δεν ειμαι και σιγοθυρος...ας υποθεσουμε λοιπον πως χωραει ενα λιτρο...ποσο απιονισμενο και ποσο anticorrosion?μηπως χρειαζεται και anti algae?

thanx once again/!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

analogia 1 pros 4,5 ennoei.an diladi baleis 4,5 apo nero tha baleis 1 apo auto.diladi an ebazes 4,5 litra nero tha ebazes 1 litro apo auto.tora sto 1 litro poso?kaneis auto pou emathes sto sxoleio kai to briskeis.sta 4,5 litra 1 anti corosion sto 1 litro 222 mililitr gramaria pesto opos thes anticorosion.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τα μηνυματα σας...

τελικα αποφασισ το εξης:

επειδη λλιπον δεν χυθηκε πολυ υγρο οταν εκανα την λλαγη της μητρικης και δεν χρησιμοποιυσα για καπιο καιρο την υδροψυξη αποφασισα απλα να συμπληρωσω με λιγακι αιονισμενο νερο την δεξαμενη..νομιζω πως εχω χασει πολυ λιγο υγρο...οσο για τα anti corrosion και anti algaei υγρα..το υγρο της εταιρειας εχει ολες αυτες τισς ιδιοτητες..οποτε λεω απλα να κανω μια συμπληρωση!:D

ευχαριστω once again!

Δημοσ.
ama ine ligo ola tha pane mia xara

βασικα ρε φιλε δεν ειανι και εθηκολο να δεις μεσα απο το thermaltake rocket γιατι ειναι μια δεξαμενη καπως περιεργη..ελπιζω πως οταν λεω πως ειναι λιγο το υγρο που χαθηκε...ελπιω να εχω δικιο!!!:D

Δημοσ.

den exo dei to rocket ego exo to bigwater pou exei mia dexameni se 5 kai 1/4 drive.analogos poso simpliroses .to bigwater pernei sxedon miso litro mesa an thimame kala.an ebales tora esi 50 grammaria it's ok.

Δημοσ.
den exo dei to rocket ego exo to bigwater pou exei mia dexameni se 5 kai 1/4 drive.analogos poso simpliroses .to bigwater pernei sxedon miso litro mesa an thimame kala.an ebales tora esi 50 grammaria it's ok.

Φιλε poulinos βλεπω πως το συστη,μα μας ειναι παρομιοο και θελω απλα να σε ρωτησω εαν εχεις καταφερι να ψυξεις και την καρτα γραφικων σου!

επειδη οταν το αγορασα εγω το δικο μου..δεν μπορουσ ανα φανταστω..εαν μπορω να βαλω ψθξη και παν στη καρτα γραφικωνν..αυτην την εντυυπωση μου εδωσε η συνδεσμολογια!

Δημοσ.

o solinas pou exei mesa ftanei gia ola.ego fantasou to exo exoterika to fan kai exo periseuomeno solina.ixa rotisei sto hac shop gia psiktra gia tin karta grafikon kai mou leei.pes mou ti solina exei diladi i diametros oste na sou doso fittings oste i psiktra gia tin karta grafikon na teriaxei ston solina sou.exo amd64 bit me pirina venice pou den zestenetai opote kai na psixo kai tin karta mia 6200 den tha iparxei provlima.to blower to exo sto pio xamilo pou ginetai.i sindesmologia apla tha perasei apo tin karta episiskai oi solines tha bgoun apo piso apo to lamaki.dinei mesa tetoio lamaki se periptosi pou to psigeio einai apexo.an to psigeio inemesa tote den to bazeis.den to exo dokimasei giati bariomoun na do to megethos tou solina kai meta eklisa to tower ena tis thermaltake kai den kanokefi na to xananixo.anden ine overcock i cpu kai exeis amd aneta tha antexei kai tin karta arkei na min ine kamia me trelo fan pou bgazei foties.

Δημοσ.
o solinas pou exei mesa ftanei gia ola.ego fantasou to exo exoterika to fan kai exo periseuomeno solina.ixa rotisei sto hac shop gia psiktra gia tin karta grafikon kai mou leei.pes mou ti solina exei diladi i diametros oste na sou doso fittings oste i psiktra gia tin karta grafikon na teriaxei ston solina sou.exo amd64 bit me pirina venice pou den zestenetai opote kai na psixo kai tin karta mia 6200 den tha iparxei provlima.to blower to exo sto pio xamilo pou ginetai.i sindesmologia apla tha perasei apo tin karta episiskai oi solines tha bgoun apo piso apo to lamaki.dinei mesa tetoio lamaki se periptosi pou to psigeio einai apexo.an to psigeio inemesa tote den to bazeis.den to exo dokimasei giati bariomoun na do to megethos tou solina kai meta eklisa to tower ena tis thermaltake kai den kanokefi na to xananixo.anden ine overcock i cpu kai exeis amd aneta tha antexei kai tin karta arkei na min ine kamia me trelo fan pou bgazei foties.

καλημερα poulinos

δυστηχως εγω εχω εναν ζεστο intel pentioum 3ari και ειναι ετσι το thermaltake rocket που δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να βαλω και δευτερο waterblock αφου να φανταστεις δν υπαρχει κανενα ανεμηστηρακι γιατι λειτοθργει ολο το σχεδιο σαν passive cooling! τελοςπαντων..ακομα δεν το εχω στησει ακομα γιατι μαι ακομα στην επιλογη τι να κανω με το υργο..αλλα οπως ειχ απει και χθες μαλλον θα το αναπληρωσω με λιγακι απιονισμενο

θα δεικει, οταν το στησω θα κοιταξω και για την καρτα γραφικων

φιλικα

r

Δημοσ.

xereis ti tha ekana afou les oti den exei anemistiraki. i tha ebaza ena psigeio endiamesa me anemistiraki i tha ebaza ego anemistiraki.etsi pisteuo tha to antexe.bale ligo apionismeno.afou den pas gia overclockin den iparxei provlima.alloi bazoun kai paraflou mesa.

Δημοσ.
xereis ti tha ekana afou les oti den exei anemistiraki. i tha ebaza ena psigeio endiamesa me anemistiraki i tha ebaza ego anemistiraki.etsi pisteuo tha to antexe.bale ligo apionismeno.afou den pas gia overclockin den iparxei provlima.alloi bazoun kai paraflou mesa.

βασικα τωρα πυ δεν εχω την υδροωθυξη ειαμι στους 49 βαθυμους και οταν την ειχα ημουν γυρω στους 33-40 μξιμουμ..οποτε πιστεθω πως με περνει για overclocking ...ετσι δεν ειναι???:P

οσο για το υγρο..αυριο θα κοιταξω για απιονισμενο και θα κανω την εγκατασταση..ελπιζω να μην τα θαλασωσω...!!!οσο για extra ανεμιστηρακι και τετια..δεν θελω να σου πω την αληθεια..γιατι αγορασα passive ψυξη μονο και μονο για καλυτερη θερμορασια αλλα και για ΗΣΥΧΙΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...