angelheart.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Χαιρετώ όλους τους insomniacs Έχω ένα σωρό αρχεία pdb (isilo) και ψάχνω τρόπο να τα διαβάσω στο linux. Μέχρι τώρα δεν έχω βρεί κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό. Μήπως κανένας insomniac ξέρει τίποτα παραπάνω επάνω σ' αυτό ; Σίμος
capthookb Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια αρχεία. Έψαξες τίποτα στο google; Αυτό λέει τίποτα; http://www.isilox.com/download/index.htm
angelheart.gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Εχω ψάξει πολύ εώς τώρα. Το isilox το βρήκα αλλά είναι πρόγραμμα για να μετατρέπει άλλα αρχεία ΣΕ iSilo format. Πολλα e-books(ιδίως ιατρικά) είναι στο pdb. Είναι λογικό να μην ξέρεις το format αλλά πίστεψέ με ήρθε για να μείνει. Έχω βρεί κάτι σε freeware αλλά δεν μου έτρεχε σε wine (γκαντεμιά, έ ..??) Αυτά μέχρι στιγμής και ευχαριστώ για το reply capthookb... (BTW : Υπότιτλοι σε linux ειναι πονεμένη ιστορία. Γιατί δεν κάνεις κάτι ??) Σίμος
capthookb Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Τι παραπάνω προσφέρει το pdb δηλαδή; Πιστεύω το pdf είναι αρκετά διαδεδομένο αν και δεν ξέρω αν το pdb δημιουργήθηκε για την ίδια χρήση.... Υπότιτλοι και Linux; Μια χαρά μπορώ να πώ
angelheart.gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 (Υποτίθεται οτι) το pdb προσφέρει καλύτερη συμπίεση. Αυτό κατάλαβα διαβάζοντας κάποια πράγματα. Τώρα, εαν είναι και αλήθεια... Σίμος ΥΓ : Είδα την σελίδα στον (κακό) Lycos. Οπότε, επειδή δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από το subtitle synchronisation στο linux είπα μην τυχον και έκανες κανένα rpm ;-) Εκεί κολούσε το "...γιατί δεν κάνεις κάτι..."
capthookb Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Έλα!!! Χρησιμοποιείς το Jimsub ή χάρηκα τζάμπα;;; Ούτε εγώ ικανοποιήθηκα από τέτοιου είδους προγράμματα σε Linux. Γι'αυτό έβαλα wine και τρέχει κανονικά (αν και με 1-2 μειονεκτήματα) Όταν βρώ χρόνο θα το μεταφέρω σε Linux. Αν είναι μόνο θέμα συμπίεσης δεν ξέρω αν θα επικρατήσει. Παρόμοιο παράδειγμα το mp4 σε σχέση με το mp3. Αν βρω κάτι για pdb reader θα σε ενημερώσω.
angelheart.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Με έβαλες σε σκέψεις με την αναφορά στο OpenOffice και το έψαξα. Υποτίθεται πως το OpenOffice2 ανοιγει κανονικά τέτοια αρχεία. Εγκατέστησα λοιπόν 2 διαφορετικές εκδόσεις του. Μία cvs και μια που υπήρχε στο PC Magazine του προηγούμενου μήνα. Τίποτα. Το ίδιο μύνημα General Error. General input/output error. κλάψ
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μήπως ξέρεις από που μπορώ να κατεβάσω κανένα τέτοιο αρχείο, να δω και τι σοι είναι; Για να δοκιμάσω κιόλας κι εγώ κανενα πρόγραμμα;
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μάλλον βρήκα και για ποιο λόγο δε θα επικρατήσει το format αυτό (κατά τη γνώμη μου), αλλά και γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε linux: iSilo is not free (in either sense of the word), the conversion utilities are not open source, and the document format is completely closed. At a minimum, the iSilo format would need to be open to the public to be accepted in that community από http://forum.isilo.com/showthread.php?t=265&highlight=linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.