leukonas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Βάζω εδώ το Thread επειδή εδώ είναι οι περισότεροι γνώστες περί αυτού του θέματος.Η αδερφή μου έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και για να πάρει ισοτιμία π΄ρεπει να δόσει 5 μαθήματα.Το δεκατσά της είπε οτι μπορεί να τα δόσει στην ΑΣΟΕ ή στο ΠΑΠΙ.Ενοείτε αναφέρομαι σε πτυχίο πληροφορικής.Ποιό θεωρείτε καλήτερο σαν πτυχίο και έχει μεγαλύτηερη αναγνωρισημότητα.Ευχαριστώ
damiano Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το να δώσει τα μαθήματα εκεί δε σημαίνει οτι θα πάρει πτυχίο που θα λέει ΑΣΟΕ. Ο τίτλος θα είναι απο τη σχολή στο εξωτερικό οπότε θα έλεγα να δεί που είναι πιο εύκολα τα μαθήματα για να το αναγνωρίσει!
leukonas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Χμ αυτό είναι μια λεπτομέρια που δεν την σκέφτηκα.Αν δεν ισχύει αυτό που λες ποιό είναι καλύτερο?
damiano Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω τι παίζει εκεί, το καλύτερο είναι να πάει μια βόλτα να δεί..
urezin Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Asoe dagoto kat athn gnomi mou exei kaluterh fhmh sthn piatsa
Tetix Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Βάζω εδώ το Thread επειδή εδώ είναι οι περισότεροι γνώστες περί αυτού του θέματος.Η αδερφή μου έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και για να πάρει ισοτιμία π΄ρεπει να δόσει 5 μαθήματα.Το δεκατσά της είπε οτι μπορεί να τα δόσει στην ΑΣΟΕ ή στο ΠΑΠΙ.Ενοείτε αναφέρομαι σε πτυχίο πληροφορικής.Ποιό θεωρείτε καλήτερο σαν πτυχίο και έχει μεγαλύτηερη αναγνωρισημότητα.Ευχαριστώ Τώρα αν έχει έρθει με 5αρια τι να το κάνει το όνομα του πτυχίου εγώ πιστεύω... Αν είναι αξιόλογη θα βρει και δουλειά και γενικά δεν θα έχει πρόβλημα στην Ελλάδα. Το να ασχολείσαι με πράγματα του στυλ αυτό ή το άλλο είναι καλύτερο είναι χάσιμο του χρόνου και της ουσίας
isim Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το απο που θα το παρει το πτυχιο δεν εχει καμια σημασια, πιστεψε οτι οταν θα παει να πιασει δουλεια αυτο που θα μετρησει πιο πολυ ειναι τι ξερει και οχι απο ποιο πανεπιστημιο πηρε το πτυχιο (η γνωσεις και η προυπηρεσια αντανακλωνται στον μισθο σου ;-)) Αν την ενδιαφερει το δημασιο ας το αναγνωρισει, αλλιως....
damiano Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά, η κοπέλα θέλει να κάνει αναγνώριση πτυχίου για την Ελλάδα, δεν χρωστάει 5 μαθήματα για πτυχίο.. και φυσικά να κάνει αναγνώριση, όπου και να θέλει να δουλέψει, δηλ αν πας να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα δεν χρειάζεσαι τίτλο σπουδών αναγνωρισμένο απο το ελληνικό κράτος? Για να φανούν οι γνώσεις ο άλλος θα πρέπει να σε προσλάβει πρώτα με κριτήριο κάποια προσόντα. Στο τέλος ακόμα και να πεί οτι δεν χρειάζεται τώρα αυτό γιατί να μειώνει τις επιλογές της για το μέλλον?
Aias Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ο αδελφος μου τελειωσε Αμερικανικο Κολλεγιο εδω και μετα μεταπτυχειακο Computer Science στην Σκωτια. Η δουλεια που επιασε πανω στην αναπτυξη λογισμικου σε ιδιωτικη εταιρια εγινε εφοσον ειχε αρχικα συμβαση 3 μηνων για να δουν αν ξερει να κανει τα πραγματα που ελεγε οτι ξερει. Οποτε το θεμα της αναγνωρισης ειναι καθαρα για το δημοσιο.
default_user Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 asoee pliroforikh ....polu kalh,,,,ekei eimai..... to thema einai n a vrei kapoion apo mesa pou tha thn katatopisei gia ta 5 mathimata,....na dei ti zhtaei o kathigiths,,,,,an einai paparas o kathigitis klp....
georgemarios Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 εγω παλι λεω παπει, για να μη πεσει και με πλακωσει (ετοιμαζομαι και για διδακτορικο τωρα οποτε καλυτερα να φυλαγομαι.... )
Tetix Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 asoee pliroforikh ....polu kalh' date=',,,ekei eimai.....[/quote'] Ρε φίλε απλά έλεος !! έτσι... ότι να 'ναι γράφεις. Κοίτα το ποστ μου πιο πάνω. Είπαμε δεν έχει καλύτερα και χειρότερα, είναι πως το εκμεταλλεύεσαι!
leukonas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ναι αλλά έχουμε ξεφύγει απο το θέμα.Η αδερφή μου έχει καλή προυπηρεσία απλά ενδιαφέρεται να μπει στο δημόσιο αλλά και να έχει κάποιο καλό πτυχίο για αυτό ρωτάω σε ποιό να διαλέξει να κάνει την αναγνώριση.Οι ποιό πολοί μου λένε ΑΣΟΕ.
georgemarios Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 ε, η ΑΣΟΕ ειναι πιο γνωστη, εγω οποτε λεω σε καποιον οτι ειμαι στο πανεπιστημιο πειραιως μου απαντα "α, στα τει?". Θεωρητικα ειναι το ιδιο.......
blueviper Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η ΑΣΟΕΕ υπερτερεί σε κύρος σχολής, όχι απαραιτήτως σε ουσία. Αν τέλος πάντως θεωρείς πως το φαίνεσθαι παίζει κάποιο ρόλο, η ΑΣΟΕΕ θα εξυπηρετήσει αυτό το ζητούμενο επαρκέστερα σε σχέσει με το ΠΑ.ΠΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.