Προς το περιεχόμενο

MotoGP (Season 2006)

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να ανοίξω αυτό το topic για το πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο sport.

Στις 27/3/06 πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας των MotoGP για φέτος στην Ισπανία στην πίστα της Jerez.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino Rossi, βρέθηκε κάτω στην άσφαλτο μόλις στην πρώτη στροφή αφού προηγουμένος ο Tony Elias τον χτύπησε με την μοτοσυκλέτα του. O γιατρός παρόλαυτά ανέβηκε πάλι στην Yamaha του και κατάφερε να τερματίσει 14ος και να πάρει 2 βαθμούς.

Νικητής του αγώνα ο Loris Capirossi με Ducati. 2ος η μεγάλη έκπληξη, ο ισπανός Dany Pedrosa με Honda στον πρώτο αγώνα της ζωής του στην μεγάλη κατηγορία! Την τριάδα του βάθρου την έκλεισε ο Nicky Hayden με Honda κι αυτός.

Το άλλο φαβορί του αγώνα, ο ισπανός Sete Gibernau εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω ηλεκτρονικής βλάβης στην Ducati του.

Στις 08/04/06 έγινε ο 2ος αγώνας στην πίστα του Qatar.

Νικητής ο Valentino Rossi, παρόλο που ξεκίνησε απο την 6η θέση. 2ος ο Nicky Hayden και 3ος o Capirossi.

Μέχρι τον 8ο γύρο μπροστά ήταν ο rookie της κατηγορίας Stoner, αλλά τον πρόδοσε η κακή υγεία του και έπεσε αργότερα στην 5 θέση, μια θέση πίσω απο τον Gibernau.

Μεγάλη μάχη δόθηκε για την 6η, μεταξύ Melandri και Pedrosa με νικητή τον τελευταίο.

Συμπερασματικά, φέτος αναμένεται να είναι ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα. Τα Ducati είναι πλέον σταθερά και δείχνουν πολύ ανεβασμένα. Ο Hayden της Honda μαζί με τον Pedrosa έχουν φέρει πολύ καλά αποτελέσματα ως στιγμής. Επίσης οι rookies της κατηγορίας πάνε ανέλπιστα καλά και ρίχνουν στα αυτιά ακόμα και σε βετεράνους.

Τέλος μην ξεχνάμε αυτό τον θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον Rossi, παρόλο που είναι μόλις 27 χρονών. Έχει ήδη 7 παγκόσμια πρωταθλήματα, και επειδή του χρόνου τα MotoGP θα πέσουν απο τα 990cc στα 800cc, πιθανόν ο "γιατρός" να μεταπηδήσει στην F1 και συγκεκριμένα στην ομάδα της Ferrari.

Μέχρι τότε όμως, ας απολαύσουμε το show.

Πληροφοριακά οι αγώνες μεταδίδοντε Live απο την ΕΤ3 στις 14:45. Επόμενος αγώνας στις 30 Απριλίου στην πίστα της Κωνσταντινούπολης.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νικητής ο Valentino Rossi, παρόλο που ξεκίνησε απο την 6η θέση.

τι ειπες τωρα ρε sorath?6η θεση?μια χαρα ειναι.

εγω να σου πω την αποψη μου,ξενερωνω να βλεπω ροσσι να μην ξεκιναει απο την 15η.τοτε βλεπουμε πραματικα τι θα πει motoGP!

βλεπω και φετος μια απο τα ιδια.χαλαρα πρωταθλητης με μεγαλη διαφορα.οπως και να το κανουμε,ειναι μακραν ο καλυτερος!

ΥΓ.φανταζεσε motoGP με ροσσι και mike doohan?

ΥΓ2.επειδη ημουνα φανταρος τοτε,μηπως γνωριζετε που θα βρω βιντεακι με την μοιραια πτωση του εκπληκτικου daijiro kato?μεγαλος οδηγος.δεν νομιζω να νικαγε το ροσσι,αλλα θα ειχε πιο ενδιαφερον το πρωταθλημα.

sorath,συγχαρητηρια για το νεο μας τοπικ ;)

Δημοσ.

Πραγματικά φέτος, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Rossi είναι ένα απίστευτο φαινόμενο αλλά το Yamaha του υστερεί σημαντικά σε σχέση με τα Ducati και τα Honda. Σκέψου οτι ο teamate του Colin Edwards, τερματίζει συνέχεια κάτω απο δεκάδα.

Πολλοί θα μπορούσαν να το πάρουν φέτος. Hayden, Capirossi, Melandri (αν ξυπνήσει έγκαιρα), Gibernau (αν ανέβει ψιχολογικά) ακόμα και ο rookie Pedrosa μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον Vale. Προσωπικά, πιστεύω και εύχομαι, πως ο γιατρός ακόμα και δύσκολα θα καταφέρει να χτυπήσει το 8ο της καριέρας του.

Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε Rossi με Doohan, αλλά θα μείνουμε με την επιθυμία μόνο.

Το θανατηφόρο ατύχημα του Katoh δεν ξέρω που θα το βρείς και δυστηχώς δεν το έχω δει ούτε κι εγώ. Μεγάλο κρίμα πάντως για το παληκάρι, γιατί ήταν ένας πολλά υποσχόμενος οδηγός και πολύ καλός χαρακτήρας.

ΥΓ: Γέλιο είχε στον αγώνα προχθές, όταν πέρασε ο Hayden τον Rossi. Ο γιατρός έριξε μια ματιά πίσω του (στο τελείως χαλαρό) ώστε να δεί ποιά είναι η διαφορά του απο τον Capirossi, τα "κανόνισε" όλα στο μυαλό του, και μετά ξαναπήρε την 1η θέση και μάλιστα έκανε και διαφορά!

Δημοσ.
Ρε παιδια γιατι να παει ο Ροσσι στην Φερράρι και να μην παει ο Σουμαχερ στην Yamaha???:lol::lol:

οπου αθλητικο..........ο greekboy μεσα!

καποιος το εχει κανει αυτο,αλλα δεν θυμαμαι ποιος.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα, ο Σουμάχερ έκανε σχετικά πρόσφατα δοκιμές με μοτοσυκλέτα MotoGP, και πήγε ανέλπιστα καλά. Μόλις 2'' κάτω απο το ρεκόρ εκείνης της πίστας!!!!

Δημοσ.

πως σου φαινετε η ιδεα του ροσσι να παει στι φορμουλα?το θεωρω αρκετα καλη ιδεα,αλλα οχι τωρα.γουσταρω πρωτα,να παει στην προτον,να χτυπησει ενα τιτλο και εκει(γιατι πιστευω οτι εχει την δυνατοτητα),και μετα φορμουλα!οι χρονοι του στην ιταλια ηταν πολυ καλοι,μολις λιγο κατω σε σχεση με του σουμαχερ.

πιστευω οτι εχει το ταλεντο,και την ψυχολογια,να παρει τιτλο,ακομα και στην πρωτη του χρονια,αρκει να εχει ενα ανταγωνιστικο μονοθεσιο.

ΥΓ.ποσο πιο πολυ θα μπορουσε να ξεπεσει ο max biaggi?

Δημοσ.

Ο πρωταθλητής των MotoGP, Valentino Rossi, έθεσε χρονικό περιθώριο τριών μηνών στον εαυτό για να αποφασίσει αν θέλει να αφήσει τους δύο τροχούς για τους τέσσερις και την φόρμουλα 1.

Ο Ιταλός που έχει μονοπωλήσει την κορυφή στις μοτοσυκλέτες τα τελευταία πέντε χρόνια, έκανε εντατικές δοκιμές με τη Ferrari τους προηγούμενους μήνες και κέρδισε κολακευτικά σχόλια με τις επιδόσεις του. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα "Bild", o Michael Schumacher δήλωσε ότι είναι μάλλον απίθανο να οδηγούν και οι δύο για τη Ferrari το 2007.

"Για να είμαι ειλικρινής, αυτό είναι μάλλον απίθανο και αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενη δική μου αποχώρηση", δήλωσε ο Schumacher.

Από την άλλη, ο Rossi, δεν λέει να αποφασίσει αν και μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, έθεσε επιτέλους ένα χρονικό όριο: "Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου αλλά θα τη μάθετε σύντομα. Σε τρεις περίπου μήνες...".

http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/114143.html

Στην επιβεβαίωση των φημών που τον ήθελαν να μην «τρέχει» στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP προχώρησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Max Biaggi. Ο Ιταλός αναβάτης έριξε τα βέλη του εναντίον της Honda, κατηγορώντας την ουσιαστικά πως τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση με την στάση της.

«Σε αυτούς τους τελευταίους δυο μήνες διάβασα πολλά δημοσιεύματα που με αφορούσαν, με τα περισσότερα να είναι αναληθή και να υπερβάλλουν. Ηθελημένα επέλεξα να μην απαντήσω και να αφήσω το πράγμα να ξεχαστεί. Όπως όλοι ξέρετε βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της Honda και δεν θα συμμετάσχω στο πρωτάθλημα του 2006», υποστήριξε ο Max Biaggi.

Ο έμπειρος ιταλός αναβάτης επέλεξε να μην αναφερθεί πληρέστερα στους λόγους αυτής της απόφασης του, ωστόσο, εξήγησε πως αυτοί θα γίνουν γνωστοί μέσω ενός βιβλίου που θα εκδώσει άμεσα. «Τους λόγους της απόφασης μου θα τους διαβάσετε σε λίγους μήνες από ένα βιβλίο που θα εκδώσω και θα αναφέρει αρκετές αλήθειες που ποτέ δεν έγιναν γνωστές», δήλωσε ο Max Biaggi.

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση τελικά να άρει την απόφαση του αλλά, ωστόσο, απέκλεισε πως αυτό μοιάζει αρκετά δύσκολο. «Τα superbikes ήταν πάντα ένα πρωτάθλημα που εκτιμούσα και το οποίο τίμησα. Έχω αρκετούς φίλους που συνεχίζουν στο σπορ και έχουν όλο τον σεβασμό μου. Ο χρόνος στη διάθεση μου για μια καλή συμφωνία είναι λίγος, αν αναλογιστεί κανείς πως στα μέσα Δεκεμβρίου έφτασα κοντά με την Kawasaki. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να είμαι πιο σίγουρος για τις αποφάσεις μου», υπογράμμισε ο Max Biaggi.

http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/110329.html

Δημοσ.

Καταρχήν ποιός είναι αυτός ο Max Biaggi; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Δεν τον ξέρω το κύριο.... :-D :-D :-D

Βασικά, δεν τρελαίνομαι να δω τον Rossi στην Formula 1, αλλά αν τελικά πάει εκεί, είμαι περίεργος να δω τι αποτελέσματα θα φέρει. Πάντως δεν νομίζω οτι θα χτυπήσει τίτλο απο την 1η χρονιά. Παραείναι αισιόδοξο αυτό.

Δημοσ.

ενταξει,σιγουρο δεν ειναι,αλλα για εναν τετιο ταλαντουχο οδηγο,ειναι φυσιολογικο να εισαι αισιοδοξος!

δεν θα με χαλαγε να εμενε και στα bike για παντα.να επερνε καμοια 15αρια πρωταθληματα,και αντε μετα να σπαστει το ρεκορ του!

ΥΓ.sorath,ξερεις ποτε γουσταρα πολυ το ροσσι?οταν για μια ολοκληρη σεζον,τον περναγε(μπιατζι),παντα στον τελευταιο γυρο!

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι στο τελος θα παει!!!!αυτος ο ανθρωπος ειναι γενιμενος με την ταχυτητα στο αιμα του!!!

Δημοσ.

Mike Doohan:

http://www.doohan.com.au/photos/1988_doohan_lakeside.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1970_doohan_headshot.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1989_doohan_island.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1988_doohan_podium.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1990_doohan_island.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1991_doohan_podium.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1992_doohan_boat.jpg

http://www.doohan.com.au/photos/1992_doohan_action.jpg

Μιke Doohan βιογραφικο:

BORN 4.6.65, Brisbane, Australia

LIVES Monaco

ROAD RACE DEBUT 1984, Surfers Paradise Raceway, Australia

500cc GRAND PRIX DEBUT 1989, Suzuka, Japan

500cc GRAND PRIX STARTS 137 (1989-99)

500cc GRAND PRIX WINS 54 (1st win - 1990 Hungaroring, Hungary)

500cc PODIUM FINISHES 95 (1st podium - 3rd, 1989 Hockenheim, Germany)

500cc POLE POSITIONS 58 (1st pole position - 1990, Jerez, Spain)

500cc WORLD CHAMPION 1994-95-96-97-98

AWARDS/HONOURS Order of Australia 1996

Australian Male Athlete of the Year 1995-96-97

Australian Sports Personality of the Year 1998

Australian Sports Hall of Fame honour 1994-95-96

Nominated World Sports Awards of Century 1999

WORLD RECORDS (all 1997) Most 500cc grand prix wins in season - 12

Most 500cc grand prix pole positions in season - 12

Most 500cc successive pole positions - 12

Most 500cc grand prix points in a season - 340

500cc WORLD CHAMPIONSHIP CAREER (season-by-season)

YEAR MOTORCYCLE POSITION

1989 Rothmans Honda 9th

1990 Rothmans Honda 3rd

1991 Rothmans Honda 2nd

1992 Rothmans Honda 2nd

1993 Rothmans Honda 4th

1994 Honda Team HRC 1st

1995 Repsol Honda Team HRC 1st

1996 Team Repsol Honda 1st

1997 Team Repsol Honda 1st

1998 Team Repsol Honda 1st

1999 Team Repsol Honda 17th

Δημοσ.
εγώ τώρα ψάχνω για το βιντεάκι του Daijiro Katoh!!!!

προς τι τα θαυμαστικα ρε boy?ευχαριστο ε?χεχε

τσαμπα ψαχνεις.2 χρονια προσπαθω να το βρω.μονο μια φωτο ειχα δει περιση σε μια σελιδα,δεν θυμαμαι πια.

Δημοσ.
προς τι τα θαυμαστικα ρε boy?ευχαριστο ε?χεχε

τσαμπα ψαχνεις.2 χρονια προσπαθω να το βρω.μονο μια φωτο ειχα δει περιση σε μια σελιδα' date='δεν θυμαμαι πια.[/quote']

παρε μια φωτο για αρχή

post-33085-129062931288_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...