ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μόλις πριν λιγο εκανα αναβαθμιση μνήμης στο mac mini μου.Είχα 256ΜΒ μνήμη και εβαλα 512ΜΒ.Απλά θέλω να σας πω οτι αξιζει τον κόπο .Βεβαια και πριν πηγαινε σφαιρα αλλά τωρα παει γ^*&&*^*ντας. Απλα ηθελα να μοιραστω αυτο που εκανα και να σας πω οτι αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 mexri poso sikonei? ti dimmaki evales? ena 256 i 512? cl? fsb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ena 512mb evala ddr400 cl3 ths kingston.den kathisa na psaksw gia simvatotites .phra thn mnhmh me kleista matia , anoiksa me prosoxi to mini ( trelos idrotas ) kai tin evala.prepei na sikonei mexri 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εμένα έχει ήδη 1GB και θέλω να το κάνο ένα overclock από 1.25 σε 1.42 ... Είναι ωραία τα mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ειναι καταπληκτικα μηχανηματα.με το που το ειχα δει πρωτη φορα δεν μπορουσα να φανταστω οτι αυτο το πραγματακι κανει θαυματα.το εχω ερωτευτει πραγματικα.ειναι αψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.