Προς το περιεχόμενο

provlima me ekswteriko disko

djr1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an mporei kapoios na me voithisei.epatha mia zimia me ton ekswteriko mou disko,ekei pou douleue mia xara katalathos pige na mou pesei apo ekei pou ton exw topothetisei(panw sto grafeio mou sigkekrimena),kai opws ton epiasa tarakounithike me apotelesma na min douleuei.malista meta apo 5 lepta ton ksana evala se leitourgia kai mou evlepe ola ta arxeia kai meta apo ligo stamatise pali monos tou kai ekane kapoion ixo(tak tak).an mporei kapoios na me voithisei,na pei tin gnomi tou.na pw oti ston skliro auton eixa douleia 6 xronwn,kai einai diskolo na ksanaginei.euxaristw...

Δημοσ.

to pio pithano einai na exei pathei zhmia o diskos kai apo ton ixo pou sou kanei

to pio logiko einai na exei xtyphsei

an twra exei simantiki douleia kai arxeia kala tha itan na apeythintheis se kapoies apo tis etaireies pou analambanoun na epanaferoun dedomena apo katastremenous diskous !!

Δημοσ.

to data recovery file mou sou pinei to aima,opote min kaneis kan ton kopo an exeis mono videakia,mp3, i genika xazofiles giati olo kai apokapou tha ta vreis pali... na giati eimai enas apo tous peismatarides "grapse ta se dvd", 4,5 gb xwrane, einai krima... alla tora egine i zimia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...