Προς το περιεχόμενο

Help Update Bios

geo9419

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κανω update το BIOS και θέλω την βοήθεια σας να μην κάνω καμια βλακεία και καταστρέψω την motherboard. Δεν το έχω ξανακανει και εχω ακούσει οτι θέλει πολύ προσοχή. 'Εχω κατεβάσει την τελευταια έκδοση και κάποιες οδηγίες τις οποιες θέλω να μου τις περιγραψετε με λεπτομέρεια αν γίνεται.

BIOS Flash (ISO CD-Image) - AMILO A 1630

After running the AF06V104.EXE the floppy disk should contain following files:

flash.bat

F82745E.exe

258ka.exe

258ka0_c.104

readme.txt (this file)

readme.bat

To flash your BIOS boot in DOS-mode and run flash.bat from the floppy disk.

!! Connect AC adapter before flashing !!

!Please reboot your system after flashing!

-------

Επειδή δεν καταλαβαινω πολλά θα πρέπει να κάνω ένα cd me ta arxeia pou

αναφέρει παραπάνω και στην συνέχεια να πάω σε dos-mode(αυτό δεν ξέρω απο που γίνεται) και να πατήσω το πρώτο αρχειο. Το AC adapter προφανως είναι το ρεύμα.

Δημοσ.

Τα update που έχουν βγει υποστηρίζουν τον επεξεργαστή μου καλύτερα και μάλιστα εχουν γίνει μέχρι τωρα 4 update εκ των οποίων διορθώνουν και κάποια προβλήματα με το ηχο κτλ (διαφορα bugs).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν πρέπει να πάω με τη σειρά των update η κατευθείαν στο τελευταίο.(π.χ. δηλαδη εγω εχω 1,02 μετα ειναι 1,03 1,04 1,05...1,07)

Δημοσ.

θα κανεις μονο το τελευταιο και θα συμφωνησω με τον Θωδορη εφοσον 1ον ειναι η πρωτη σου φορα και 2ον εφοσον δεν σου χρειαζεται.αν ειναι αναγκαστικο τοτε καντο με πολυ προσοχη ακολουθωντας τα βηματα και σκεψουν οτι σε οποιοδηποτε βημα κοπει η παροχη ρευματος και σβησει το pc bye-bye my lovely m/b.:)

Δημοσ.

Απλούστατο το flashαρισμα σε λαπτοπάκι αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι παίζεις μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας εάν γίνει διακοπή ρεύματος τη στιγμή του flash. Ακολουθείς τις οδηγίες ακριβώς, κοιτάς να έχεις σίγουρη παροχή ρεύματος (δηλαδή λειτουργείς με το φορητό στην πρίζα κ σε καμμία περίπτωση μόνο με μπαταρία!) και σε πέντε λεπτάκια είσαι με αναβαθμισμένο bios.

Είχα κάνει πριν δυο χρονάκια σε ένα F-S Α Series κ όλα πήγαν μια χαρά. Καλή επιτυχία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...