nucleogenesis Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Είμαι κατοχος pc και συντομα θα γυσίσω σε mac Ωστόσο υπάρχουν κάποια θέματα που με τρομάζουν ακόμα λιγάκι μιας και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει apple υπολογιστές. Αυτο που με απασχολεί περισσότερο είναι το θέμα του internet. Έχω dsl συνδεση μέσω του adsl in a box της forthnet, και το Crypto F200 modem. Στο site της forthnet έχει ρυθμίσεις για internet, αλλά για απλές συνδέσεις, όχι dsl. Αλλά δεν εχει καθόλου drivers για το modem παρα μόνο για windows. Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το modem μου στον apple μου, ή κάτι τέτοιο δέν γίνεται? Όποια βοήθεια είναι δεκτή μιας και είμαι εντελώς καινούργιος στον κόσμο της apple, και αισθανομαι λίγο .. έξω απο τα νερά μου! Ευχαριστώ και sorry για το μεγάλο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 To f200 δεν παίζει σίγουρα, μόνο σε win XP, πρέπει να πάρεις ένα ethernet εξωτερικό, που παίζει σίγουρα ανεξάρτητα με την μάρκα που θα διαλλέξεις (στο λέω εκ πείρας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleogenesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Ok tote, ara tha exw internet mono sto pc kai to laptop xwris.. Ax autes oi asymvatothtes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 an einai na pareis laptop mporeis na kaneis douleia me mia karta diktiou sto pc i akoma kalitera me ena asirmato router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleogenesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Η καρτα δικτύου σαν ιδέα μου φαίνεται πιο εύκολη.. Οπως καταλαβαίνεις είμαι λίγο άσχετος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 apla sindeeis ta dio mixanimata meso kartas diktioy kai kaneis share tin sindesi soy....apla prepei na ri8miseis sto laptop os gateway ton ipologisti me ta windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 mallon to router einai pio eukolo. Me tin karta diktiou gia na exeis internet sto laptop tha prepei na exeis to pc anoixto eno me router den xreazetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleogenesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 mallon to router einai pio eukolo. Me tin karta diktiou gia na exeis internet sto laptop tha prepei na exeis to pc anoixto eno me router den xreazetai Α οκ, να πάρω ένα ρούτερ λοιπόν. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugoruyo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 USR9107 Καλό για λεφτά του. Έχει και μια USB για να βάλεις τον εκτυπωτή και να είναι προσβάσιμος μέσω του δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis61 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Βάλε Win XP στο Mac.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Βάλε Win XP στο Mac.......... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, καλό αστείο. Με τον Mac μπορείς να βάλεις τα περισσότερα αν όχι όλα τα router της αγοράς που έχουν ethernet. Εγώ χρησιμοποιώ της 3com και δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Η πλάκα είναι ότι λόγω του Bonjour (τεχνολογία αυτόματης ρύθμισης δικτύου, ενσωματωμένη στο MacOS X 10.4.x), έβαλα το iMac στην πρίζα, συνέδεσα το καλώδιο ethernet και μόλις το άναψα για πρώτη φορά, είχε ήδη συνδεθεί στο Internet. ΚΑΜΙΑ ρύθμιση δεν έκανα. Μα απολύτως ΚΑΜΙΑ. Μετά προχώρησα στο άνοιγμα ports του router για τα διάφορα "ειδικά" προγράμματα (βλέπε azureus)... Αλλά ο υπολογιστής δεν χρειάστηκε καμία ρύθμιση. Τα βρήκε όλα μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το 9107 παίζει σίγουρα, το έχω δοκιμάσει (καλό router), πάντως δεν νομίζω οτι κάποιο άλλο δεν θα παίζει... Στον Mac τα torrent κτλ τρέχουν γρηγορότερα εμφανώς από ότι στα win xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 όπως τα λέει ο paredwse και με wifi router. το mac θα δει το δίκτυο και θα σε ρωτήσει αν θες να συνδεθείς, τόσο απλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.