Προς το περιεχόμενο

Icy Tower! Full εθισμός!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν κανουμε ενα διαγωνισμο στα floors λεω εγω;

ειδε κανεις τα replay που εχει μεσα στο παιχνιδι; ενας κανει 700 combo και 900 floor!!!

luxx_5577_350_24.zip

Δημοσ.

luxx file mou an thes ena tip prospathise na kaneis oso to dinaton megalitero combo kai ksaxna ta floors.

fadasou oti me 100 skalopatia combo perneis 10000.tosa lefta gia na ta pareis me levels prepei na aneveis 1000 skalia.

Δημοσ.

ναι μονο που δεν με ενδιαφερει το score, αλλα τα floors καθως και το ποσο γρηγορος ειμαι.. ειναι και αυτο πολυ δυσκολο. δεν παει ευκολα πανω απο 400 floors!

Δημοσ.

εκανα 18 floors παραπανω. να παρει δεν μπορω αλλο!! :(

και οσο για κατι αλλα που βλεπω 2500 floors, και στον υπολογιστη ενος φιλου μου που εχει Pentium I στα 100 Mhz, και εγω κανω τοσα..! ελεος δλδ..

luxx_5392_368_14.zip

Δημοσ.
και οσο για κατι αλλα που βλεπω 2500 floors, και στον υπολογιστη ενος φιλου μου που εχει Pentium I στα 100 Mhz, και εγω κανω τοσα..! ελεος δλδ..

ααα... μάλιστα. Υπάρχουν κάποιοι δηλαδή που ρίχνουν την ταχύτητα του επεξεργαστή για να παίξουν; Προφανώς είναι απείρως πιο εύκολο έτσι... Δεν πιστεύω να το κάνει κάποιος από εδώ μέσα;!

Ξενέρωσα τώρα... χάλασε όλη η αξιοπιστία του παιχνιδιού. Πώς ξέρουμε δηλαδή ότι αυτοί που κάνανε τους 1.000 ορόφους, δεν παίζανε με cpukiller?

Δημοσ.

Μπά, λίγο δύσκολο το κόβω.

Σε υπολογιστή στη δουλειά μου, σε P3 600MHz, το παιχνίδι δεν παίζει καθόλου καλά και κάνει τρομερά σπασίματα. Είναι αδύνατον να παίξεις.

Δε νομίζω αν το παίξεις το παιχνίδι σε αδύναμο υπολογιστή να πέφτει η ταχύτητα ομοιόμορφα.

Και συμφωνώ με το Luxx, πρέπει να έχουμε και διαγωνισμό με πατώματα, όπου νικητής αυτός που θα κάνει τα πιό πολλά.

Δημοσ.

προφανώς και δεν χρειάζεται να παίξεις στο παλίο σου Η/Υ. Απλά κατεβάζεις ένα cpu killer πρόγραμμα που ρίχνει προσωρινά την ταχύτητα του επεξεργαστή και κάνεις την "σκανταλιά" σου. Ποιός ξέρει. Μπορεί εκείνοι που κάναν αυτά τα τρελά ρεκόρ, να τα κάναν κάπως έτσι...

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια. μπορει να ειναι και στα 150. παντως ειναι πανω απο 7 χρονια υπολογιστης. δεν θα μαλωσουμε εδω..!

παντως και σε εμενα κολλαει καμμια φορα οταν εχω τιποτα αλλα προγραμματα να τρεχουν. εχω και υπολογιστη στα 2GHz..

να και ενα ακομα με score κοντα στις 20000. καλα εγω floors ηθελα να κανω και προεκυψε combos..

luxx_19528_293_127.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...