Προς το περιεχόμενο

Icy Tower! Full εθισμός!

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην χαλάμε το τόπικ με τους ναυαγούς, ας δημιουργήσουμε ένα νέο για το icy tower για να λέμε τα high score μας και να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια!

Ιδού λοιπόν το ρεκόρ μου σε combos ορόφους (43) και high score (το high score είναι ένα δεύτερο αρχείο μέσα στο zip και είναι 4221)

Επι τη ευκαιρία, έχετε δει τα σωσμένα replays που έχει default το παιχνίδι; Μιλάμε για ναυαγούς που παίζουν το παιχνίδι 20 χρόνια τώρα! :mrgreen:

Manuel_2930_72_43.zip

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τέλεια. Από το στόμα μου το πήρες και είμουν έτοιμος να ανοίξω ξεχωριστό τόπικ.

Αλλά γ@μ%το, εγώ έχω τη version 1.2.1 και δεν μπορώ να δώ το replay σου.

Κάτσε να εγκαταστήσω την 1.3.1 να τα δώ.

Εντωμεταξύ, πήρα τηλέφωνο τη δικιά μου από τη δουλειά να της πώ ότι έκανα score 4780-κάτι. Αμέσως ήρθε σπίτι μου και ξεσκίστηκε να παίζει.

Αποτέλεσμα:

Score: 5729 !!!!!!

floors: 233

combo: 46

Της βγήκε ο κ%λ$ς στη κυριολεξία!!! (εντωμεταξύ την έχω δίπλα μου να με δουλεύει τώρα)

Επισυνάπτω το replay.

Ελπίζω να σου παίξει γιατί είναι στην έκδοση 1.2.1

Εdit: Δεν θα παίξει. Εγκατέστησα την 1.3.1 και δεν το παίζει το replay της δικιάς μου. Κάτσε να τη βάλω να το επαναλάβει :-)

Δημοσ.
Εκείνον που έκανε 175000 κάτι τον είδες????

414 πατώματα κόμπο!!!!!!!!!

βάλε την καινούργια έκδοση, και δες αυτόν που έκανε γύρω στις 525000, και 700 ή 900 (δε θυμάμαι) combo! Έφτασε τελικά μέχρι 960 περίπου. Κάτι τέτοιο. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Αναρωτιέμαι αν το παιχνίδι τερματίζεται στα 1000...

Δημοσ.
ta arxeia ITR pos ta anoigo ???

δεν είναι βίντεο. Τα βάζεις στο replays του παιχνιδιού και μετά τα ανοίγεις από το παιχνίδι.

Δημοσ.

Βασικά στη καινούργια έκδοση, κάνω διπλό κλίκ πάνω στα αρχεία των replay και τα παίζει αυτόματα.

Εντωμεταξύ το 5700-κάτι που έκανε δικιά μου αδύνατο να το επαναλάβουμε.

Πέσαμε πάλι στα 3000-κάτι

Δημοσ.
Βασικά στη καινούργια έκδοση' date=' κάνω διπλό κλίκ πάνω στα αρχεία των replay και τα παίζει αυτόματα.

Εντωμεταξύ το 5700-κάτι που έκανε δικιά μου αδύνατο να το επαναλάβουμε.

Πέσαμε πάλι στα 3000-κάτι[/quote']

έτσι... και εγώ κάπου εκεί είμαι γενικώς.

Δημοσ.

τα combos πώς γίνονται; Απ'όι κατάλαβα είναι η φόρα που παίρνει ο ανθρωπάκος έτσι; Ρε παιδιά πως ανεβαίνετε 450 ορόφους εγώ παρα τρίχα να το φτάσω στο 190 μετά απο 10 παιχνίδια.. βαρέθηκα αλλα θα το ξαναπιάσω σύντομα..

Δημοσ.

Πήγα 3200+ Καλά ο άλλος με τα 2300 πατώματα... Αστο καλύτερα!

EDIT: Kαι άλλο high score 4440 ;)

Panther δεν το παίζει το replay σου!

every level -- 10 points

combo jump -- (combo levels)2

Example - when I jump 5 floors, I've got 50 points

-when I jump 5 floors combo, I've got 50(5 floors) + 25(5 combo floors) = 75 points

Tetix_4440_314_23.zip

Δημοσ.

Ναί το ξέρω, το έκανε χτές η κοπέλα μου στη version 1.2.1 που είχαμε και δυστυχώς δεν είναι συμβατό με την 1.3.1.

To καλύτερο σκόρ που κατάφερε μετά από το 5700-αρι που έκανε στην 1.2.1 , είναι:

Score: 4573

Level: 271

Combo: 24

Δημοσ.

Mallon eimai koulos giati me tipota den katafernw combo panw apo 15 kai ta skor mou einai polu xamhla. Eida kati replay pou to mono pou kanoun einai combo, prepei na to exoun liwsei polu to paixnidi gia na prosgeiwnontai se swsta merh sunexeia...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...