Προς το περιεχόμενο

δείτε αυτό

temp4093490

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

ομολογώ πως αυτό το topic με άφησε άναυδο!

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=140116

το παρακολουθούσα κατά την εξέλιξη του και τώρα ήρθε η ώρα να πω κάποια πραγματάκια

ξεκινώντας θα ήθελα να πω πως είμαι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του insomnia με μεγάλο αριθμό posts, αλλά επειδή φοβάμαι μήπως φάω ban για αυτά που θα πω, προτίμησα να κάνω ένα καινούργιο account

το topic αυτό μου άνοιξε τα μάτια!

ένας χρήστης έκανε μια πρόταση και κάποιοι που το παίζουν πατέρες λόγω του μεγάλου αριθμού των posts τους έπεσαν να τον φάνε με ειρωνίες και ύβρεις

η πρόταση του εν λόγω χρήστη είναι αντικειμενικά σωστή και λογική, αλλά ακόμα και να μην ήταν σωστή, δεν θα δικαιολογούνταν μια τέτοια άσχημη αντίδραση από τα πρωτοκλασάτα μέλη του insomnia

τελικά ένας χρήστης που έκανε post στο επίμαχο topic μας άνοιξε τα μάτια και προσωπικά με εξέπληξε με την εξής καθοριστική αποκάλυψη:

όλα αυτά τα δραστήρια μέλη και οι moderators του insomnia.gr είναι φιλαράκια με τον δημιουργό του skroutz.gr και γιαυτό έπεσαν σαν τα κοράκια με χυδαίο τρόπο και επιτέθηκαν στον χρήστη που έκανε την πρόταση!

μιλάμε για εντελώς γλοιώδεις καταστάσεις και ξεφτιλισμένα άτομα!

και μαρέσει που τους πείραξε το ότι κάποιος τους είπε γίδια!!! με αυτά που κάνουν αποδεικνύεται όχι μόνο ότι είναι γίδια, αλλά ΓΙΔΑΡΕΣ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ!

τα κίνητρα για αυτή τη συμπεριφορά τους μπορεί να είναι γλύψιμο, λεφτά από τις διαφημίσεις στην καμπούρα μας και άλλα τέτοια φτηνιάρικα!

ο χρήστης που έκανε την πρόταση στο topic αυτό, ξεκάθαρα δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στο skroutz.gr, αλλά πρότεινε ένα ακόμη εργαλείο για να μπορούμε να κάνουμε συμφέρουσες αγορές! επειδή όμως αυτό κάποια τσουτσεκάκια ένιωσαν να απειλεί την πρωτοκαθεδρία του skroutz.gr χίμιξαν να τον φάνε!

τέτοια κάνουν αυτά τα καραγκιοζάκια παντού και γιαυτό δεν πάει μπροστά η Ελλάδα! τόσο μικροτιποτένιοι είναι που αν κάτι ξεφεύγει από την κλίκα τους το πολεμούν ανήθικα!

οι περισσότεροι από μας βέβαια μπαίνουμε από hobby, για να ανταλλάξουμε αποψεις, να προτείνουμε λύσεις για προβλήματα, να συζητήσουμε γενικά κτλ

το ότι το insomnia.gr μας προσφέρει το χώρο δεν το νομιμοποιεί να βγάζει με άτιμο τρόπο στην καμπούρα μας λεφτουδάκια (μπορεί να τα βγάλει με το παραπάνω από έντιμες διαφημίσεις) και να έχει τον κάθε σιχαμένο λιγδιάρη να γλύφει!

χαιρετισμούς σε όλα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ μέλη του insomnia.gr!

Δημοσ.

Άτιμο πράγμα η ελευθερία του λόγου, ε;

Όπως είπε κι ένας σοφός: Η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν από μια :-P

Δημοσ.
ξεκινώντας θα ήθελα να πω πως είμαι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του insomnia με μεγάλο αριθμό posts, αλλά επειδή φοβάμαι μήπως φάω ban για αυτά που θα πω, προτίμησα να κάνω ένα καινούργιο account

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ......!!!!!!!

Ε ρε κάτι νούμερα που υπάρχουν..... Nataliaa..... μας έπεισες μιλάμε!!!

ΥΓ: Απαγορεύτεται ο ίδιος χρήστης να έχει δύο ή περισσότερα account. Οπότε θα έτρωγες ban και σε αυτό που χρησιμοποιείς τώρα αλλά και στο άλλο.....

...αλλά τι λέω.... το άλλο έχει γίνει ήδη.... one more to go!!!!

Αχ Θέε μου..... έχω πεθάνει απο τα γέλια......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ: Αφού μας χαιρετάς, γιατί δεν μας χαιρέταγες απο το άλλο account; Γιατί φοβάσαι μην banαριστεί; Αφού μας έχεις γραμμένους!

Δημοσ.
αλλά επειδή φοβάμαι μήπως φάω ban για αυτά που θα πω' date=' προτίμησα να κάνω ένα καινούργιο account

[/quote']

1o φάουλ!!

καλά κάποιοι εδώ μέσα είναι όντως επαναστάτες ... χωρίς αιτία!!!

εάν δεν σας αρέσει το skroutz μην το χρησιμοποιείτε , όπως κάνω εγώ ,αλλα το έχεις κάνει το θέμα ολόκληρη συνωμοσία!!!

Δημοσ.

Το skoutz είναι ένα site.. Αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορετικό ζητάει.. Ζητάει δλδ μια λίστα με όλα τα ελληνικά η-σοψ (ελλινιστί) ? Μπράβο, ένα ποστ είναι αυτό με ό,τι έχει ο καθένας υπόψιν του.. Όποιος θέλει να φτιάξει και ανάλογο site οΚ δεν είπε κανείς τπτ...

το topic αυτό μου άνοιξε τα μάτια!

Νομίζουμε δλδ πως το insomnia θέλει μόνο φράγκα από μας και επειδή το skroutz είναι "θυγατρική" του κτλ κτλ...?

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Δεν επιτρέπεται το άνοιγμα δεύτερου λογαριασμού από ένα μέλος.

2. Οι υβριστικές εκφράσεις είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.

3. Δεν επιτρέπεται άνοιγμα νέου topic για το σχολιασμό κλειδώματος topic.

Όσο για τις υπόλοιπες "σοβαρότατες" κατηγορίες, απλώς γελάω.

Ξεκαθαρίζω δε για τα καχύποπτα μέλη μας ότι το skroutz.gr ουδεμία εξάρτηση έχει από την Insomnia. Και η Insomnia ουδεμία εξάρτηση έχει από το skroutz.gr. Το ότι συνεργαζόμαστε στην πρώτη σελίδα του site δεν συνεπάγεται και εξάρτηση του ενός από τον άλλο.

Ελπίζω να λήξει αυτή η βλακώδης συμπεριφορά μερικών που μάλλον άλλα συμφέροντα εξυπηρετούν... Κι ο νοών νοείτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...