DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Έχω ένα ποντίκι με βάση που το φορτίζει. Στον ΗΥ μου το ποντίκι δε φορ΄τιζει όταν ο ΗΥ είναι κλειστός ε΄νω σε έναν άλλο ναι. Δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει επιλογή στο bios. Ξέρετε κάτι περισσότερο ?
christos1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, από την στιγμή που είναι σβηστός ο υπολογιστή σου.
pasyvr6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το ποντίκι το δικό μου όταν το κλείνω το pc σβήνει και αυτό.Άν βάλω το τηλέφωνο να φορτίσει απο την usb και μετά το κλείσω το pc,το κινητό συνεχίζει να φορτίζει.Για εξηγησέ μου αυτό:razz:
dali13gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Έχω ένα ποντίκι με βάση που το φορτίζει. Στον ΗΥ μου το ποντίκι δε φορ΄τιζει όταν ο ΗΥ είναι κλειστός ε΄νω σε έναν άλλο ναι. Δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει επιλογή στο bios. Ξέρετε κάτι περισσότερο ? Και τι υπολογιστή έχεις εσύ;
tolis86 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 an thes toso poli na reymatodotite to pontiki kai me klisto pc apla kopse to kalwdio tou kai dese tis apaitoumenes taseis sta kalvdia trofodvsias-geivshs(prosoxh i geivsh oxi ston aera!!na th geiwseis opwsdipote!)kai ta ipoloipa ta sindeeiw opws itan kai prin kopseis to kalwdio... tash tha dwseis apo metasximatisti o opoios omws na dinei ektos apo th swsth tash kai swsta amper...
DrLo Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Και τι υπολογιστή έχεις εσύ; Φαντάζομαι είναι θέμα μητρικής. Έχω μια Chaintech 7NJS
pasyvr6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Φαντάζομαι είναι θέμα μητρικής. Έχω μια Chaintech 7NJS Αυτό σκεύτηκα κι εγώ.
yannis27gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Αυτό σκεύτηκα κι εγώ. Τι σκεύτηκα τι ρεύτηκα, ε; Δολοφονείτε τα μάτια μας βρε παιδιά!!
Imagine Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ψάξε στο manual της μητρικής σου για τον τρόπο που ενεργοποιείς το 5VSB στις USB θύρες σου. Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή και για τις θύρες PS/2. Με την επιλογή αυτή συγκεκριμένες (ή και όλες, ανάλογα με την μητρική) θύρες USB συνεχίζουν να παίρνουν τάση από το τροφοδοτικό, και έτσι και το ποντίκι θα φορτίζει, αλλά και θα είναι δυνατόν να επιλέξεις από το BIOS να ανοίγει το PC σου με συνδυασμό πλήκτρων ή κίνηση του mouse. EDIT: διάβασε επίσης στο manual της μητρική αλλά και στα specs του PSU εάν το τροφοδοτικό σου δίνει την απαραίτητη ισχύ στα 5VSΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.