Prof_Chaos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ενα καλό dvdrw αλλά εχω προβληματιστεί λιγάκι. Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να κάνει καλές και ποιοτικές αντιγραφές και οχι να βλέπω TA spikes στα τεστ.Επίσης να συνδιάζει εαν είναι δυνατόν lightscribe η labelflash Αποδεδειγμένα το ποιοτικότερο dvdrw είναι το benq 1640 αλλα και το Plextor 740a τα οποία βασίζονται στο ιδιο chipset και έχουν τα καλύτερα scans.. Αυτά τα 2 παραπάνω τα βρίσκω αλλά δεν υποστηρίζουν lightscribe .. Εχω αποκλείσει τα NEC που οι τελευταίες εκδόσεις τους δεν είναι τόσο καλές οσο οι παλίοτερες και εγώ δεν συμβιβάζομαι με μετριότητες..Συμφωνα πάντα με clubcdfreaks οπως και τα liteon. Επίσης κυκλοφορεί μεσω pixmania το τελευταίο benq 1655 ME lightscribe! το οποίο το βρίσκω με 65 ευρώ τελική.. Στην τιμή δίνω μέχρι και 70 ευρώ οχι παραπάνω.. Τι προτείνετε εσεις να πάω για plextor και να το αφήσω στην άκρη το lightscribe/labelflash η σε benq 1655 που παραδοσιακά είναι πολύ καλό αντιγραφικό αλλά η τελευταία του εκδοση δεν είναι και πολύ δοκιμασμένη..και φοβάμαι μην βγεί πατάτούλα Σύμφωνα πάντα με clubcdfreaks δείχνει εξαιρετικό. Επίσης εχετε κάποιο άλλο κατα νου το οποίο να είναι καλό και μου διαφεύγει; Θα ήθελα τεκμηριωμένες απαντήσεις και οχι του στιλ εγώ πέρνω μόνο nec η LG πχ επειδή δεν μου έχουν κάψει ουτε δισκάκι κτλ κτλ..Σας ευχαριστώ
clio1400 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Απο το ποστ σου φαινεσαι κατασταλαγμενος για την επιλογη που θα κανεις. Παντως και εγω το Βenq 1655 θα σου προτεινα. Εχει εξαιρετικες κριτικες και πολυ καλη τιμη. Αλλες επιλογες που θα μπορουσα να προτεινω στα χρηματα που διαθετεις : NEC 4571 labelflash (αν και απορριπτεις τα NEC...), LITEON 165H6S, PLEXTOR PX-750A και τελος το LG GSA-H20 MULTI-LIGHTSCRIBE αλλα οπως προειπα η καλυτερη επιλογη ειναι το Βenq 1655......
Neurotic_Fest Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Tha simofoniso gia ta BenQ alla apo pote ta Nec eginan metria epilogi ;;; I exo xasei episodia i iparballeis kapos.Exo diabasei kai go gia mikroproblimata se orismenes eggrafes alla den mou dimiourgithike i entiposi oti den linontai m'ena kainourio firmware. Kai apo ipostiriksi ta Nec exoune tin pio isxiri online koinotita.
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Plextor 755 ΑΝ θελεις να παρεις κατι πολυ καλο και να τα σκασεις. Plextor 740a αν θελεις κατι πολυ καλο και φτηνο. Nec 3570 για κατι καλο και φτηνο.
ntouzieras Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 vasika liteon dn tha proteina na akoumpiseis, nec pistevo afova.exw ena nec dual layer 2 xronia k dn exei pathei tpt, pantws min se parw sto laimo mou, mporei na etixe i na exeis dei polla.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Tha simofoniso gia ta BenQ alla apo pote ta Nec eginan metria epilogi ;;; I exo xasei episodia i iparballeis kapos.Exo diabasei kai go gia mikroproblimata se orismenes eggrafes alla den mou dimiourgithike i entiposi oti den linontai m'ena kainourio firmware. Kai apo ipostiriksi ta Nec exoune tin pio isxiri online koinotita. Για τα τελευταία μοντέλα nec μιλάω..τα οποία εχουν φτιαχτεί απο το 0..Το ξέρω οτι τα NEC ειναι παραδοσιακά αξιόπιστα.
makisathanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Πότε πρόλαβες να τσεκάρεις τα τελευταία nec και να τα βγάλεις άχρηστα; Προσωπικά έχω το nec 4550A που δουλεύει από τα Χριστούγεννα που το πήρα άψογα.
papaki63 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Για τα τελευταία μοντέλα nec μιλάω..τα οποία εχουν φτιαχτεί απο το 0..Το ξέρω οτι τα NEC ειναι παραδοσιακά αξιόπιστα. symfwnw apolyta exw sxedon ap'ola 3500 4550@4551 4571 ,lg2166 ,plex716 alla my best is benq 1620@1625 to neo nec (4571) moy dinei apaisia scans pros to paron einai poly 8orybwdes kai h monh elpida einai kapoio neo f/w ........ go for benq 8a proteina to 1650 poy to briskw poly f8hna.... an 8ymamai -45...
Tetix Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Plextor προτείνω... Ανάλογα με τις ταχύτητες και τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις και το ανάλογο μοντέλο! Έχω δει NEC να καίει τόσα DVD σε κολλητό μου. To δικό μου (βέβαια το είχα πληρώσει και 330 ευρώ τότε) ΟΥΤΕ 1 !!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 να ρωτήσω για BENQ σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορούμε να ψάξουμε;
Tetix Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 http://www.skroutzit.gr νομίζω θα βρεις το πιο φτηνό στην Αθήνα...
blackwar Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 να ρωτήσω για BENQ σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορούμε να ψάξουμε; Γενικά τα BENQ είναι λίγο δυσεύρετα στην ελληνική αγορά, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Πάντως εγώ που πήρα για φίλο μου το BENQ 1640 πριν λίγους μήνες το πήρα από την ίδια την αντιπροσωπία που φέρνει τα BENQ στην Ελλάδα και είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Λέγεται ΒΟΥΝΑΤΣΑΣ Α.Ε και βρίσκεται στον Πειραιά πάρε τηλ 210 4101100, 210 4101102 και ρώτα πληροφορίες για το που θα βρεις BENQ.
vagos789 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τα ΝΕC ποιοτικα... Εχω το 3540Α,ενα απο τα best-seller της και θα το χαρακτήριζα οριακά ανεκτό μηχάνημα....
Neurotic_Fest Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τα ΝΕC ποιοτικα...Εχω το 3540Α' date='ενα απο τα best-seller της και θα το χαρακτήριζα οριακά ανεκτό μηχάνημα....[/quote'] Ti na po gousta einai auta.Ta Necakia gia mena einai o kaliteros sindiasmos timis-aksiopistias-poiotitas eggrafis.Tora an esena sou kakofainetai an exei apotomo portaki opos mou exoun ksanapei i to finirisma tou plastikou apo piso den einai to idio me enos lg as poume auta gia mena einai leptomereies.To 3540 oriaka anekto stin eggrafi dvd den mporeis na to xaraktiriseis pantos, ektos ti na po an isouna poli atixos, ksero polla paidia pou einai ipereuxaristimena apo auto to montelo.
papaki63 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 να ρωτήσω για BENQ σε ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορούμε να ψάξουμε; benq 1650 sthn cosmodata katw apo 45 eyropoyla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.