theoritikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ξέρετε σε πιο φάκελο κρατά τα saves απο το career mode αυτό το παιχνίδι? Έχω ψάξει σε όλους τους φακέλους αλλά δεν βρήκα τίποτα!
RoadHog Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το NFS2 απ' οτι θυμάμαι δεν έχει career mode. Μήπως εννοείς NFS:HP2 ή NFS:U2; Αν εννοείς ένα απο τα τελευταία δες στο φάκελο: C:\Documents and Settings\user\Application Data όπου User βάζεις το όνομα του λογαριασμού σου. Πριν ψάξεις για τον φάκελο κάνε εμφάνιση των κρυφών αρχείων/φακέλων
Θοδωρής Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αν θυμάμε κάλα ειναι στο C:\Documents and Settings\Maverick\Local Settings\Application Data αντι για Maverick διαλέγεις το δικό σου Profile. A και να βαλεις να βλέπεις και τους κριφούς φακέλους.
theoritikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εννοούσα το Underground, ξέχασα να το πώ! Νομίζω έψαξα στο application data αλλά δεν βρήκα κάτι.
Θοδωρής Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ψάξε και την διαδρομη που σου έδωσε o Roadhog και την δικιά μου. Μια απο της δυο ειναι σίγουρα!
RoadHog Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αν θυμάμε κάλα ειναι στο C:\Documents and Settings\Maverick[/color']\Local Settings\Application Data αντι για Maverick διαλέγεις το δικό σου Profile. A και να βαλεις να βλέπεις και τους κριφούς φακέλους. Έκανα λάθος. Η διαδρομή που σου έδωσε ο Θοδωρής είναι η σωστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.