antreaslam Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ρε φεντ....δεν το πιστευα ΠΟΤΕ οτι θα ζηλεψω τα 35 ως ταχυτητα....αλλα ζηλευω....!!!!
nontasg Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ρε φεντ....δεν το πιστευα ΠΟΤΕ οτι θα ζηλεψω τα 35 ως ταχυτητα....αλλα ζηλευω....!!!! Ρε παίδες,σκεφτείτε ότι όσοι έχουν 384Κ σύνδεση,με τα 35 κάνουν και το σταυρό τους...Μην είστε αχάριστοι.... :)
antreaslam Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 μα τα 35....ειναι ταχυτητα για 384,οχι για 4mb! και το 35 ως ταχυτητα,εγω σε 5μιση μηνες σχεδον συνδρομης, το εχω δει ΜΟΝΟ ενα μηνα (4 μηνες με 384,ΠΟΛΥ χαμηλοτερα,ενα μηνα οφλαιν,και ΜΟΝΟ ενα μηνα με 512 ειδα τετοιες ταχυτητες)!!! αν τελικα δεησω να δω καποια αλλη ταχυτητα,να εισαι σιγουρος οτι θα πω ευχαριστω,δεν ειμαι αχαριστος!
nontasg Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 μα τα 35....ειναι ταχυτητα για 384' date='οχι για 4mb!και το 35 ως ταχυτητα,εγω σε 5μιση μηνες σχεδον συνδρομης, το εχω δει ΜΟΝΟ ενα μηνα (4 μηνες με 384,ΠΟΛΥ χαμηλοτερα,ενα μηνα οφλαιν,και ΜΟΝΟ ενα μηνα με 512 ειδα τετοιες ταχυτητες)!!! αν τελικα δεησω να δω καποια αλλη ταχυτητα,να εισαι σιγουρος οτι θα πω ευχαριστω,δεν ειμαι αχαριστος![/quote'] Εννοούσα ότι και τα 35ΚΒ γενικά είναι μια αξιοπρεπέστατη ταχύτητα.... Και το λέω εγώ που αυτή τη στιγμή είμαι στο πανεπιστήμιο και κατεβάζω με 450 ΚΒ/sec...... :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Πριν λιγο με πηραν απο ΗΟΛ,μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκα,αλλα πρεπει να κανω κατι ρυθμισεις . οποτε,οταν γυρισω σπιτι,αν καταφερω να μιλησω μαζι τους για να κανω ις ρυθμισεις, θα σας ποσταρω νεα μου,για ταχυτητα κλπ.... ΥΓ: απορια: γιατι επρεπε να τους γκρινιαζω μια εβδομαδα +, για να με συνδεσουν? αφου θα το εκαναν που θα το εκαναν, γιατι εκτειθενται ετσι? (εκτος αν πραγματι δεν χρειαζοντουσαν μονο 20 ημερες,αλλα 30,κ απλα μας ειχαν πει ψεμματα_!!)!!
Phed Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Ante tuxere eides??? mia xara as elpisoume na lu8ei kai grigora to 8ema me tin taxutita...
poromenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Πριν λιγο με πηραν απο ΗΟΛ' date='μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκα,αλλα πρεπει να κανω κατι ρυθμισεις . οποτε,οταν γυρισω σπιτι,αν καταφερω να μιλησω μαζι τους για να κανω ις ρυθμισεις, θα σας ποσταρω νεα μου,για ταχυτητα κλπ.... ΥΓ: απορια: γιατι επρεπε να τους γκρινιαζω μια εβδομαδα +, για να με συνδεσουν? αφου θα το εκαναν που θα το εκαναν, γιατι εκτειθενται ετσι? (εκτος αν πραγματι δεν χρειαζοντουσαν μονο 20 ημερες,αλλα 30,κ απλα μας ειχαν πει ψεμματα_!!)!![/quote'] telika ti egine??serfareis me tin kainourgia sou grami??
Phed Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 antreaslam molis baleis ti grammi 8elw na deis an ta ports pou exeis anoiksei sou douleuoun i oxi. o logos pou to rwtaw auto einai oti kanena port den mou douleuei kai den nomizw oti einai tuxaio opote na doume an einai apo autous i oxi
antreaslam Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 παρασκευη: ΜΙΑΜΙΣΗ ωρα στο τηλ ,να προσπαθουμε να δουμε γιατι δεν εχει συγχρονισει . τελικα...."μαλλον δεν καταφεραμε να σας ενεργοποιησουμε,θα το κανουμε το σαββατο" σαββατο: τηλ ,εκτος σπιτιου εγω,μου λεει: ολα ΟΚ,παρτε μας τηλ να κανουμε ρυθμισεις! γυρναω σπιτι,εχω συγχρονισει,παιρνω τηλ για τις ρυθμισεις,ο πρωτος ξεχναει να μου πει για vpi kai vpc,δεν μπορω να συνδεθω. ο δευτερος μου λεει για αυτες,τις φτιαχνουμε,αλλα παλι δε συνδεομαι. κανουμε καμια 10αρια δοκιμες (αφου βεβαια ειμαι στο τηλ σε αναμονη 5 λεπτα καθε φορα που ρωταω κατι),ΤΙΠΟΤΑ! εκει που μου λεει ,"πρεπει να το ξανακοιταξουμε", ξαφνικα,αναβει το λαμπακι...ΟΝΛΑΙΝ! του λεω πως εγινε αυτο?"δεν ξερω κυριε"!!!! απο χθες το απογευμα,ειμαι με ταχυτητα 512,θα ενεργοποιηθει λεει η ταχυτητα μου μεσα στην εβδομαδα Φεντ...οι πορτες για το ντι σι, δουλευουν σε μενα (με φριτζ μποξ),αλλα απο τορρεντ, δε μπορω να κατεβασω με το αζουρεους,κ δεν ξερω γιατι...
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 τελικα,απο τορρεντ κατεβαζω,αλλα οι ταχυτητες μου ειναι απο 15 ως 30 το πολυ...ουτε 384....
Phed Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 To torrent kai emena mou douleuei giati stin ousia den xreiazetai to port an kaneis test stin porta tou torrent 8a deis oti mporei na min douleuei kan toulaxiston emena tin deixnei kleisti des kai pes mou
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 δεν ξερω πως γινεται το τεστ αυτο που λες. απλα κατεβαζα απο private tracker, κ ηθελε κρεντιτς. για μενα το ζητημα ειναι οτι κατεβαζω με ΠΟΛΥ χαμηλες ταχυτητες (ουτε 384). Μου ειπαν οτι θα φτιαξει μεσα στην εβδομαδα. για να δουμε...
The_Edge Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Γενικά πάντως, αν θέλεις να δεις την πραγματική ταχύτητα της γραμμής σου, βρες ένα μεγάλο αρχείο και κατέβασε από ftp ή http απο κάποιο αξιόπιστο σερβερ. Αν καταβάζεις από torrents δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις ακριβώς τι γίνεται, αφού η ταχύτητα τους εξαρτάται από 1002 πράγματα.
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 αυτο το γνωριζω. σε φτπ,απο σερβερ της ΗΟΛ, ειμαι σε ταχυτητα περιπου35-38/δευτερολεπτο. νομιζα οτι εννοουσε καποιο αλλο τεστ εκτος αυτου...
nontasg Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πολύ χαμηλά ρε φίλε....Παρ'τους και τρίξτους τα δόντια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.