looperx Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Εμένα μου έκοψαν τη γραμμή στις 02/05, μπαίνω στο site της HOL και βλέπω ότι η αίτηση για αλλαγή του DSLAM στον ΟΤΕ έγινε στις 08/05. Σήμερα που μίλησα με τον πωλητή μου είπε ότι περιμένουν τον ΟΤΕ και ότι θα είναι έτοιμη από δευτέρα. Εγώ βλέπω οτι πολλοί κοντεύουν να κλείσουν 30 μέρες και ακόμα τίποτα. Κάτι πρέπει να κάνουμε!!!
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 looperx , ειμαι απο 27/04 ετσι! την παρασκευη το απογευμα, ο πωλητης ζητωντας συγγνωμη,μου ειπε: μεσα στην επομενη εβδομαδα σιγουρα!!! (οτι ακριβως μου ειχε πει κ την προηγουμενη εβδομαδα)!κ οτι για οσες μερες παραπανω απο 20 μεινουμε οφλαιν,μαλλον θα αποζημιωθουμε... πριν αρχισω την πιεση με τηλεφωνα,θα περιμενω λιγο ακομα!
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Και παλι λοιπον' date='ευχαριστω την ΗΟΛ εκ των προτερων,και τα λεμε σε κανα μηνα που θα ξαναεχω ιντερνετ....να σας πω και πως παει η νεα συνδεση!!![/quote'] LOL..... Δυστυχως επεσες και συ στις δυσκολες περιοδους που κανουν εργα/δεν εχουν πορτες/πινουνε φραπε/κανουν μπανια και εδω και 1.5 μηνα σε ταλαιπωρούν. Τουλάχιστον ας σου δώσουν τα 4ΜΒit (αν και αμφιβάλλω τρελα) να πεις οτι αξιζε...
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 LOL.....Δυστυχως επεσες και συ στις δυσκολες περιοδους που κανουν εργα/δεν εχουν πορτες/πινουνε φραπε/κανουν μπανια και εδω και 1.5 μηνα σε ταλαιπωρούν. Τουλάχιστον ας σου δώσουν τα 4ΜΒit (αν και αμφιβάλλω τρελα) να πεις οτι αξιζε... το να κατηγορησω εναν κρατικο οργανισμο οτι πινουν καφε μου ειναι πιο ευκολο. ομως, οταν μια εταιρεια,κανει ενα τοσο μεγαλο βημα (δικα της dslam), αποφασιζει να παρεχει δωρεαν υπηρεσιες τοσο ακριβες σε καποιοουρ χρηστες (αναμενοντας φυσικα την αναλογη διαφημιση απο αυτους,την οποια κ εκανα....), τοτε δε μπορω να πιστεψω οτι ξυνουν τα αυγα τους,γιαυτο κ την ευχαριστησα ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!! ισως κ να αποδεικνυομαι λαθος τελικα,κ να μην αξιζε ο ενας μηνας οφλαιν ! ΥΓ: αν ειναι ειλικρινεις απεναντι σε εμας τους καταναλωτες,αντι για πραγματικο 4mb, το πολυ πολυ λεει να εχουμε 3.... επειδη ομως ειναι η πολλοστη φορα που ειναι ανειλικρινεις απεναντι μου,μεχρι να το δω δεν το πιστευω πια....
Pooky(1) Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Ηθικό δίδαγμα.... Όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα.... Αν δουλεύει μην το πειράζεις.................. Όπου ακούς πολλά κεράσια, πέτα το καλάθι και τρέχα!!!!! Καλό ξεμπέρδεμα αδερφέ, καλό ξεμπέδερμα..........
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Oχι εγω το εγραψα γιατί τελικά ολη την ώρα βρίζουμε τον ΟΤΕ και του λέμε οτι ξύνεται, αλλά και η ιδιωτική τα ίδια προβληματα έχει.. Εμενα δεν με νοιαζει αν ξύνονται ή αν εχουν προβληματα, με νοιαζει οτι στην χωρα αυτη ακουμε ολο υποσχέσεις και τίποτα από έργα... Αν σου έρθει το 4mbit φυσικα και θα αξίζει, ειδικά αφου ειναι δωρεάν, αρκεί να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου στο μεσοδιάστημα.
neox Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 stoys ampelokipous i hol dokimazei adsl2 apo 2mb kai pano file eisai apo tous poli poli tyxerous....
looperx Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι το router είχε συγχρονίσει Το κακό είναι ότι ενώ η γραμμή είναι οκ δεν έχω νετ γιατί ο οτε δεν έχει ενημερώσει την hol ότι έκανε τη μεταφορά. Μου είπαν ότι σε 1-2 μέρες θα είναι όλα οκ
nontasg Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Μπράβο φίλε!!Τώρα θα πηγαίνει σφαίρα το internet σου.
Phed Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Dustixws paidia oute ki egw exw sunde8ei akoma alla anamenw den nomizw omws oti xreiazetai fasaries as perimenoume ligo akoma kai blepoume allwste itan diki mas epilogi na perimenoume autes tis meres twra 5 panw 5 katw den bariesai...
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 γενικα φεντ,θα συμφωνησω μαζι σου! απλα ξεκινησα την γκρινια, γιατι πρεπει να ξερουν να τηρουν τις υποσχεσεις τους,για κανενα αλλο λογο! αλλωστε,εγω ξεκινησα το νημα αυτο ευχαριστωντας τη ΗΟΛ... απλα ουτως η αλλως οι 20 ημερες ειναι πολλες,ποσο μαλλον που δεν εχουμε μπει ονλαιν ουτε στις 25 (ηδη..)! τελος παντων,για να δουμε τι θα δουμε...
polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 4μβιτ!!!!! οοοοοοοοοολε!!!!!!! Ωραιος!!! Αντε εσυ εκανες την αρχη!!!
hralman Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Χαχαχαχ θελω να δω τη φατσα σου οταν ληξει το συμβολαιο σου και θα πρεπει να ξαναπεσεις στις μικρες ταχυτητες... ξενερωμα ε? Αστειευομαι... αντε καλοριζικη και καλοφαγωτη. Πιες της το αιμα! 25 ωρες το 24ωρο αφηνε το pc να κατεβαζει!
looperx Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Χαχαχαχ θελω να δω τη φατσα σου οταν ληξει το συμβολαιο σου και θα πρεπει να ξαναπεσεις στις μικρες ταχυτητες... ξενερωμα ε? Εγώ θέλω να δω τη φάτσα μου όταν επιτέλους βρούνε τι φταίει και δεν έχω ίντερνετ. Ο ΟΤΕ έχει φτιάξει τη γραμμή απο χθες το πρωί και η HOL κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και δεν έχω νετ, κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει σωστά. Είναι καινούριο το dslam και πρέπει να το ψάξουν για να βρούν το πρόβλημα. Με λίγα λόγια δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.