antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 schiller: Είναι συνδρομητης 3 χρονια στη φορθνετ , και πληρωνε αρκετα ακριβα, και του ειπαν οτι του την κανουν ως δωρο γιατι ειναι παλιος συνδρομητης gio: Ειναι το dslam ths HOL στους Αμπελοκηπους Nontasg: δεν γνωριζω τα κριτηρια, ισως ειναι το οτι εφαγα απιστευτη ταλαιπωρια 3 μηνες, ή απλα η κωλοφαρδια μου,δεν ξερω
antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 lucifer, σορυ,δεν σου απαντησα! δε γινεται να πληρωσω απο τη στιγμη που η αιτηση δεν αναφερει καμια χρεωση. το μονο που αναφερει ειναι οτι δεχομαι τη μεταφορα απο τον ενα κομβο (οτε) στον κομβο της ΗΟΛ. και τελος:phed: εμενα παντως,ακόμα δεν εχει γραφτει η ταχυτητα οπως σε εσενα,συνεχιζω απλα not connected! οχι τιποτε αλλο, αλλα δεν εχει περασει ουτε εβδομαδα,κ ειμαι κ ανυπομονος!!!! ))
nontasg Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 lucifer' date=' σορυ,δεν σου απαντησα! δε γινεται να πληρωσω απο τη στιγμη που η αιτηση δεν αναφερει καμια χρεωση. το μονο που αναφερει ειναι οτι δεχομαι τη μεταφορα απο τον ενα κομβο (οτε) στον κομβο της ΗΟΛ.και τελος:phed: εμενα παντως,ακόμα δεν εχει γραφτει η ταχυτητα οπως σε εσενα,συνεχιζω απλα not connected! οχι τιποτε αλλο, αλλα δεν εχει περασει ουτε εβδομαδα,κ ειμαι κ ανυπομονος!!!! ))[/quote'] Εγώ πάντως εύχομαι και στους δυο σας να αποκτήσετε αυτή τη φοβερή γραμμή χωρίς προβλήματα και θα είναι και μαγκιά σας.;-) ;-)
antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 καλα, ας μην υπερβαλουμε τωρα ρε νωντα. Τι μαγκια μας? Που για καποιον απροσδιοριστο για μενα λογο,με επελεξε μια εταιρεια να μου παρεχει (εστω κ ως τεστερ),μια συνδεση πολλαπλασιας αξιας απο αυτην που εχω? δεν ειναι μαγκια αυτο,κωλοφαρδια νομιζω ειναι! (μαγκια μου,θεωρω οτι κυνηγησα την εταιρεια,οταν μου δημιουργουσε προβληματα η γραμμη,μεχρι να μου κανουν δωρεαν αναβαθμιση σε 512).
nontasg Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 καλα, ας μην υπερβαλουμε τωρα ρε νωντα. Τι μαγκια μας? Που για καποιον απροσδιοριστο για μενα λογο,με επελεξε μια εταιρεια να μου παρεχει (εστω κ ως τεστερ),μια συνδεση πολλαπλασιας αξιας απο αυτην που εχω? δεν ειναι μαγκια αυτο,κωλοφαρδια νομιζω ειναι! (μαγκια μου,θεωρω οτι κυνηγησα την εταιρεια,οταν μου δημιουργουσε προβληματα η γραμμη,μεχρι να μου κανουν δωρεαν αναβαθμιση σε 512). Ναι ρε φιλαράκι εντάξει.Σχήμα λόγου ήταν,δεν το εννοούσα επακριβώς... Το ότι κυνήγησες το θέμα όμως είναι μαγκιά σου με όλη τη σημασία της λέξης!!! ;) Και εγώ έτσι κάνω πάντα σε οποιοδήποτε θέμα με απασχολεί.:twisted: :twisted:
Phed Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 antreaslam 8a graftei min anusixeis erxetai erxetai pou 8a paei ti na pw ki egw pou mou tin kopsane prin to pasxa kai exw lusaksei... Nomizw omws oti exei ginei 8ema kati pou oles oi etairies kata diastimata exoun dwsei pilotika se kapoious sundromites tous kai asxoloumaste me to an 8a einai kali i sundesi i an 8a plirwsoume klp. Enw to pragmatiko 8ema einai oti den mporoume se kamia periptwsi na piasoume tis taxutites pou mporei na dwsei auti i grammi, ki auto giati ta kalwdia pou perase o ote to 60 einai xalkokalwdia kai den nomizw na sukwsoun parapanw apo 100me200 sto download pou kai me auta bebaia 8a eimai polu ikanopoiimenos alla giati oxi kai 500???
antreaslam Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 antreaslam 8a graftei min anusixeis erxetai erxetai pou 8a paei ti na pw ki egw pou mou tin kopsane prin to pasxa kai exw lusaksei... Nomizw omws oti exei ginei 8ema kati pou oles oi etairies kata diastimata exoun dwsei pilotika se kapoious sundromites tous kai asxoloumaste me to an 8a einai kali i sundesi i an 8a plirwsoume klp. Enw to pragmatiko 8ema einai oti den mporoume se kamia periptwsi na piasoume tis taxutites pou mporei na dwsei auti i grammi, ki auto giati ta kalwdia pou perase o ote to 60 einai xalkokalwdia kai den nomizw na sukwsoun parapanw apo 100me200 sto download pou kai me auta bebaia 8a eimai polu ikanopoiimenos alla giati oxi kai 500??? ΦΙΛΕ ΜΟΥ phed.... Δυστυχώς έλεγαν αλήθεια οτι θα την κόψουν 20 ημέρες (δεν ειμαι αγνωμων, είναι στα πλαίσια της ανυπομονησίας μου μόνο)! ενταξει, δε νομιζω οτι εχει γινει θεμα,εγω το ξεκινησα ως θέμα, γιατι οταν είχα ασχημη προσωπικη εμπειρια απο την παροχη της ΗΟΛ τους τα εχωνα, ετσι κ τωρα εκρινα σωστο,να τους "διαφημισω" σε μια σωστη τους κινηση απεναντι μου, που αν μη τι αλλο δειχνει οτι με σεβονται ως πελατη (ασχετα αν επωφελουνται κ εκεινοι απο εμενα,ως τεστερ,και ως εμμεσο διαφημιστη επισης) . το να ασχοληθει καποιος με το αν αυτη η αναβαθμιση θα εχει χρεωση,ειναι απολυτα λογικο. ασχετα αν εσυ κ εγω ξερουμε τι εχουμε υπογραψει, και οτι δεν υπαρχει χρεωση . το οτι ειμαστε τεστερς,εννοειται. επισης,φυσικα κ μπορει να εχουμε κ καποια προβληματα. αλλα ομως , οι ταχυτητες που θα δωθουν,ναι,συμφωνω μαζι σου, οτι ειναι ταχυτητες που ο οτε πολυ δυσκολα θα δωσει, και που εγω προσωπικα,και να τις δωσει,θεωρω οτι θα ειναι τοσο ακριβες(χρηματικα) που δε θα μπορω να τις αγορασω.
nontasg Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 οι ταχυτητες που θα δωθουν' date='ναι,συμφωνω μαζι σου, οτι ειναι ταχυτητες που ο οτε πολυ δυσκολα θα δωσει, και που εγω προσωπικα,και να τις δωσει,θεωρω οτι θα ειναι τοσο ακριβες(χρηματικα) που δε θα μπορω να τις αγορασω.[/quote'] ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!Σίγουρα στην αρχή θα υπάρχουν προβλήματα,αλλά είναι τόσο μεγάλες οι ταχύτητες που και απώλειες ταχύτητας να έχεις μικρό το κακό...Το πολύ πολύ απο 4096 να πιάνεις τα μισά.Και πάλι μια χαρά θα είναι... Βέβαια εύχομαι να μην έχεις καθόλου προβλήματα και να πιάνεις το φουλ της γραμμής!!Όταν τη βάλεις να μας πεις εντυπώσεις οκ?? ;-) ;-)
looperx Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Τι έγινε παιδιά, έχουμε καμιά εξέλιξη? Εμένα μου το έχουν κόψει εδώ και 14 μέρες και ακόμα τίποτα. Όταν λένε 20 μέρες διακοπή εννοούν 20 εργάσιμες?
antreaslam Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ΜΟΛΙΣ πηρα στη ΗΟΛ,κ μιλησα με τον πωλητη μου. σημερα συμπληρωνω 20 ημερες οφλαιν. μιλησε με τη σειρα του με τους τεχνικους,οι οποιοι τον "διαβεβαιωσαν" ,ειπε, οτι μεσα στην εβδομαδα θα ενεργοπιηθω εγω,κ γενικα η πρωτη φουρνια απο εμας στον κομβο της ΗΟΛ. οποτε,περιμενουμε νεα συντομοτατα! ΥΓ: δε μετραω 20 εργασιμες οφλαιν,αλλα 20 στο συνολο...
Phed Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Egw sumplirwsa 20 meres tin proigoumeni tetarti kai milisa simera me HOL kai mou eipe auto pou eipe kai se esena antreaslam...
looperx Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το πιθανότερο είναι να ενεργοποιήσουν όλες τις γραμμές μαζί Ελπίζω να γίνει σύντομα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα το modem!!!
antreaslam Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 κ εγω το ιδιο!!! αντε γρηγορα! (εγω δεν εχω ουτε μοντεμ σπιτι... απο τη δουλεια μπαινω μονο,γιαυτο εχω σαλταρει)!!!!
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 paidia alithia einai kai distixos einai mono stous ampelokipous auti i anvathmisi tsampa apo 512 se 4mb Krima pou den to kanoun kai sta notia proastia
antreaslam Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 μου εδωσαν διορια μεχρι σημερα το μεσημερακι! αλλιως,ο ιδιος ο πωλητης μου ειπε αν θελω να με συνδεσει με τον απο πανω του (τον προισταμενο του), να διαμαρτυρηθω! εσεις καποιο νεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.