antreaslam Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Phed, πρεπει να εχουμε τον ιδιο πωλητη. εμενα μου την εκοψαν χθες,κ οταν πηρα τηλ να δω αν κοπηκε για αλλους λογους,ή για τη μεταφορα, μου ειπε οτι το δικο μου θεμα το προωθησε μαζι με καποιου αλλου,του οποιου του εκοψαν τη συνδεση Μ Πεμπτη.Οποτε σε εμενα βεβαια, επειδη κοπηκε χθες, δε γραφει τιποτα προς το παρων...αλλα οσο ζω ελπιζω να γινει γρηγορα!!! οταν στην ενεργοποιησουν, ενημερωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Phed Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Phed, πρεπει να εχουμε τον ιδιο πωλητη. εμενα μου την εκοψαν χθες,κ οταν πηρα τηλ να δω αν κοπηκε για αλλους λογους,ή για τη μεταφορα, μου ειπε οτι το δικο μου θεμα το προωθησε μαζι με καποιου αλλου,του οποιου του εκοψαν τη συνδεση Μ Πεμπτη.Οποτε σε εμενα βεβαια, επειδη κοπηκε χθες, δε γραφει τιποτα προς το παρων...αλλα οσο ζω ελπιζω να γινει γρηγορα!!! οταν στην ενεργοποιησουν, ενημερωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kala ennoite pws se enimerwnw molis mpei alla 8a i8ela na dw tis fatses olwn autwn pou biastikan na milisoun kai na kanoun tin katastrofologia oti dil mas koroideuoun kai oti 8a mas baloun na plirwsoume parapanw klp...
antreaslam Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εμένα δε με ενδιαφερουν τοσο πολυ οι αντιδρασεις αυτων των παιδιων, γιατι κ εγω ημουν στην αρχη δυσπιστος. Με ενδιαφερουν οι αντιδρασεις εκεινων που ειρωνευτηκαν, λεγοντας οτι δεν υπαρχουν τετοιες ταχυτητες,κλπ... Καποια παιδια ανεφεραν οτι ειμαστε "τεστερς"! αν γινεται να ειμαι λοιπον beta tester, για κανα δυο χρονακια ακομα,no problem! και αν η hol τελειωσει τα πειραματα της με εμενα πειραματοζωο, δεχομαι προσφορες απο forthnet,vivodi klp! ¨)))) εχεις παρει κανα τηλεφωνο να μαθεις ποτε θα σε ενεργοποιησουν?
Phed Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Mou xoun pei apo tin imera pou kopike peripou 20 meres. An upologisw tis meres pou touspire gia na mou sundesoun arxika tin dsl pou itan 3 8a elega pws mporei na kanoun kai ligotero apo 20 alla gia na min apogoiteutw 8a skeftomai 20 kai blepoume... ki egw gia tous irwnes pou ta elegan auta milaga prin. Gia tous testers to eixa ksanakousei apo ti vivodi pou dokimaze adsl2+ opote den eixa amfibolies alla mexri na mpei i grammi eimai epifulaktikos...
Schiller Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 οπως εκανε η φορθνετ στον κολλητο μου (αναβαθμιση απο 384 σε 1024, με ακριβως τα ιδια χρηματα)! Για πιο λογο εγινε αυτο? Προβληματα γραμμης η πληρωνε με τις παλιες τιμες?
gio@ Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ο καθενας λεει οτι θέλει........ Μη σας νοιαζει! Βαλτε εσεις κ μετα θα δουμε τους αλ.... Α κ σε ποια περιοχη ειστε?
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 [01:56] <Lucifer> exete arxisei na moirazete leei [01:56] <Lucifer> pilotika 4096 [01:56] <Lucifer> tsampa [01:56] <CENSORED> eixame. [01:56] <CENSORED> twra exei ginei kanoniko programma [01:56] <Lucifer> e nai alla [01:56] <Lucifer> a. [01:57] <CENSORED> THA PLERWNEIS KYRIE TZAMPA. [01:57] <Lucifer> poso paei auto tomhna? [01:57] <CENSORED> polla. [01:57] <CENSORED> de thelw na se agxwsw bradiatiko. [01:57] <Lucifer> POSA EINAI MWRE [01:57] <Lucifer> LEGE [01:57] <Lucifer> EGW PLHRWNW TA MATIA PAGAPW [01:57] <CENSORED> E DE THYMAMAI RE [01:57] <Lucifer> A ETSI PES [01:57] <Lucifer> ARGOMIS8E [01:57] <Lucifer> APLHROFORHTE [01:57] <CENSORED> DEN KANW ENHMERWSEIS, EIMAI ENAS TEKNISIAN. [01:58] <Lucifer> k na sou pw [01:58] <Lucifer> se autous pou to dwsate pilotika [01:59] <Lucifer> 8a plhrwnoun? [01:59] <CENSORED> e de xerw, mallon.
nontasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Phed, πρεπει να εχουμε τον ιδιο πωλητη. εμενα μου την εκοψαν χθες,κ οταν πηρα τηλ να δω αν κοπηκε για αλλους λογους,ή για τη μεταφορα, μου ειπε οτι το δικο μου θεμα το προωθησε μαζι με καποιου αλλου,του οποιου του εκοψαν τη συνδεση Μ Πεμπτη.Οποτε σε εμενα βεβαια, επειδη κοπηκε χθες, δε γραφει τιποτα προς το παρων...αλλα οσο ζω ελπιζω να γινει γρηγορα!!! οταν στην ενεργοποιησουν, ενημερωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμένα πάντως μου φαίνεται φοβερή η προοπτική μιας τέτοιας αναβάθμισης.4096Mbps!!!!COOOLLLL!!!!:twisted: :twisted: Όμως με βάση ποια κριτήρια επιλέγουν τον καθένα για να αποκτήσει τέτοια γραμμή??Επίσης όσο είναι κομμένη η DSL μπορείς να μπεις με μια απλή dial-up ή κόβεται εντελώς η γραμμή του σπιτιού???
nontasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Το lan της Εστιας Πανεπιστημιου Πατρων ειναι στα 100mbit και συνδεεται με τον κεντρικο εξυπηρετητη με αλλα 100mbit απο οπου εκει βγαινει στο internet μεσω ΕΔΕΤ με μια 1000mbit..χεχεχε Οσο για την Σουηδια http://www.bredband.com/portal/PRIVAT_BREDBAND εκει που λεει bredband στην μεση περιπου αναφερει για 100mbit με 320 κορωνες που ειναι 30+ ευρω!!κατι πρεπει να παιζει με τα υπολοιπα γιατι οι τιμες ειναι παραπλησιες αλλα δυστυχως δεν γνωριζω σουηδικα να βοηθησω παραπερα..Παντως την δυνατοτητα να το προσφερει την εχει ανεξαρτητα αν το dsl2 φτανει μεχρι τα 24:-D :-D Μια ερώτηση:για να μπεις στην εστία πρέπει να είσαι οπωσδήποτε φοιτητής????
Phed Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ok to poios 8a plirwnei ti kai giati 8a to doume sto ameso mellon egw kserw epibebaiwmena oti den 8a plirwsw dekara parapanw kai auto pou upegrapsa den grafei gia epipleon lefta twra o ka8e enas mporei na leei oti tou katebei egw 8a exw 4Mbit TSAMPA!!!!!!! kai eseis an 8elete mporeite na lete oti 8a plirwnw den me enoxlei ka8olou...
DarkKnight Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μια ερώτηση:για να μπεις στην εστία πρέπει να είσαι οπωσδήποτε φοιτητής???? Για να μείνεις στην εστία σε δικό σου σωμάτιο, ανάλογα κ την φορολογική δήλωση πρέπει να είσαι φοιτητής, για να κάνεις επίσκεψη σε φίλο κ να κάνεις ακόλαστο downloading δεν χρειάζεται νασε φοιτητής.
nontasg Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Για να μείνεις στην εστία σε δικό σου σωμάτιο, ανάλογα κ την φορολογική δήλωση πρέπει να είσαι φοιτητής, για να κάνεις επίσκεψη σε φίλο κ να κάνεις ακόλαστο downloading δεν χρειάζεται νασε φοιτητής. ΟΚ,με κάλυψες... :mrgreen: Μια ερώτηση:να κάτσεις σε pc στην εστία,αν δεν είσαι φοιτητής και δεν έχεις και φίλο που να μένει εκεί, μπορείς???
nontasg Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 ΟΧi ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΤΟΥΥΥΥΥ!!!Εντάξει μωρέ,κάποιον θα βρω.... :mrgreen: Και να σου πω,πιάνει καλές ταχύτητες στο download εκεί,ξέρεις???
blueviper Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Ok to poios 8a plirwnei ti kai giati 8a to doume sto ameso mellon egw kserw epibebaiwmena oti den 8a plirwsw dekara parapanw kai auto pou upegrapsa den grafei gia epipleon lefta twra o ka8e enas mporei na leei oti tou katebei egw 8a exw 4Mbit TSAMPA!!!!!!! kai eseis an 8elete mporeite na lete oti 8a plirwnw den me enoxlei ka8olou... Την έπαρση πολύ αγάπησαν...τον επηρμένο ουδείς! :-? Πρόσεξε μόνο, γιατί το κόβω ανάμεσά μας να τριγυρνάνε κι αρκετοί κακόβουλοι με μεταφυσικές ικανότητες, που δε θα διστάσουν να ρίξουν κατάρες και να επιδοθούν σε βουντού, ώστε στο δρόμο σου να βρεις malware και trojan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.