DarkKnight Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 εντάξει ρε παίδες χαλαρώστε λιγάκι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Μακάρι να γίνει στο παληκάρι αυτή η σύνδεση με 4mbit αφήστε να δούμε σε 20 μέρες τι θα γίνει κ μετά σχολιάζουμε αν ισχύουν όλα τα παράπάνω στάχτη κ μπούρμπερη να γίνουνε, άλλωστε τι κόστος ναχει στη HOL η σύνδεση αυτή.
eliask Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αντε και στην βάζουν .Και είναι και όλα καλά Και περνάνε και οι μήνες που έχεις ....Και μέτα διαπιστώνεις πως πρέπει να πας πάλι σε 384 γιατι η τιμή στα 4mbit ειναι πανάκριβη .Εκεί να σε δώ Πολύ κλάμααααααα!!!!
antreaslam Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 eliask, δε θα συμφωνησω καθολου μαζι σου! θελεις να μου πεις δηλαδη, οτι εσυ στη θεση μου,δε θα δεχοσουν δωρεαν αναβαθμιση απο 384,σε 4mb, επειδη μετα απο 7 μηνες,θα επρεπε να ξαναγυρισεις σε μικρες ταχυτητες? και δευτερον , ποιος σου λεει οτι θα "κλαψω"? λες να μην γνωριζω οτι δεν μπορω να πληρωσω τετοια ταχυτητα? Η λες να προσπαθησω να συγκρινω τις διαφορες μεταξθ ταχυτητων?εννοειται οτι δε θα εχουν καμια σχεση,ελεος! ασε που επειδη εχω κραξει πολλες φορες τη ΗΟΛ, η συμπεριφορα τους απεναντι μου(μιλαω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για μενα),τους τελευταιους 2 μηνες ειναι αψογη, οποτε ποιος ξερει,ισως να μου δωσουν καποια καλουτσικη προσφορα(οχι για τα 4 βεβαια,αλλα ισως για 1024), οπως εκανε η φορθνετ στον κολλητο μου (αναβαθμιση απο 384 σε 1024, με ακριβως τα ιδια χρηματα)!
Phed Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Milame gia tin ypertati katstrofologia olwn... tina pw egw antreaslam exw upograpsei kai mia sumbasi allagis topikou broxou sou tin dwsane auti?
eliask Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 eliask' date=' δε θα συμφωνησω καθολου μαζι σου! θελεις να μου πεις δηλαδη, οτι εσυ στη θεση μου,δε θα δεχοσουν δωρεαν αναβαθμιση απο 384,σε 4mb, επειδη μετα απο 7 μηνες,θα επρεπε να ξαναγυρισεις σε μικρες ταχυτητες?και δευτερον , ποιος σου λεει οτι θα "κλαψω"? λες να μην γνωριζω οτι δεν μπορω να πληρωσω τετοια ταχυτητα? Η λες να προσπαθησω να συγκρινω τις διαφορες μεταξθ ταχυτητων?εννοειται οτι δε θα εχουν καμια σχεση,ελεος! ασε που επειδη εχω κραξει πολλες φορες τη ΗΟΛ, η συμπεριφορα τους απεναντι μου(μιλαω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για μενα),τους τελευταιους 2 μηνες ειναι αψογη, οποτε ποιος ξερει,ισως να μου δωσουν καποια καλουτσικη προσφορα(οχι για τα 4 βεβαια,αλλα ισως για 1024), οπως εκανε η φορθνετ στον κολλητο μου (αναβαθμιση απο 384 σε 1024, με ακριβως τα ιδια χρηματα)![/quote'] Ρε συ πλάκα κάνω !!!! Εδω ζηλεύουμε και με την 1024 σχεδόν φαντάσου με τα 4mbit!!!!Aπλά η συγκρίση θα είναι χαοτική. Και βέβαια θα την έπερνα την αναβάθμιση .Τρελός δεν είμαι !!!!
DarkKnight Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 υπάρχουν ακόμα χειρότερα...ήμουν με 100MBit στην φοιτητική εστία πάτρας κ τώρα είμαι με τα πενιχρά 384 κ τα πληρώνουμε χρυσό και από πάνω αυτό που με βιδώνει είναι ότι στην Σουηδία είναι με 100mbit 36euro Κ μεις τα Π........Α μας...
Phed Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 DarkKnight oute stin iaponia den paizei auto pou les 100mbit me 36 eurw grammeno na to dw den to pisteuw eipame oti uparxei ekseliksi stin europi alla edw les oti emeis eimaste stin epoxi twn deinosaurwn kai oloi oi alloi einai 5000 xronia mprosta...
APELSIN Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Egw pantws stin iatriki athinwn ta 4mb/s ta ehw aneta. Kai parapanw na epiane den tha xera pws na to ekmetalleutw. Liges fores ehw piasei to max
geoastrix Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Το μόνο που μπορείς να κάνεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στις μέρες μας ειναι να........ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!!
antreaslam Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Milame gia tin ypertati katstrofologia olwn... tina pw egw antreaslam exw upograpsei kai mia sumbasi allagis topikou broxou sou tin dwsane auti? ναι ναι,την υπεγραψα κ εγω τη συμβαση,την δεχτηκαν ,κ μου ειπαν οτι μεχρι την παρασκευη θα κοπει το ιντερνετ για να αρχισει η μεταφορα της γραμμης μου....για να δουμε τι θα δουμε...!!!
lalexoulhs Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 υπάρχουν ακόμα χειρότερα...ήμουν με 100MBit στην φοιτητική εστία πάτρας κ τώρα είμαι με τα πενιχρά 384 κ τα πληρώνουμε χρυσό και από πάνω αυτό που με βιδώνει είναι ότι στην Σουηδία είναι με 100mbit 36euro Κ μεις τα Π........Α μας... File mou to oti to lan htan me 100mbit den shmainei pws eixes 100mbit grammh. Deuteron to dsl2+ pou twra paizei einai maximum akoma sta 24mbit opote gia pes mas liga perisotera gia thn Souhdia
JiKL Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Το lan της Εστιας Πανεπιστημιου Πατρων ειναι στα 100mbit και συνδεεται με τον κεντρικο εξυπηρετητη με αλλα 100mbit απο οπου εκει βγαινει στο internet μεσω ΕΔΕΤ με μια 1000mbit.. χεχεχε Οσο για την Σουηδια http://www.bredband.com/portal/PRIVAT_BREDBAND εκει που λεει bredband στην μεση περιπου αναφερει για 100mbit με 320 κορωνες που ειναι 30+ ευρω!!κατι πρεπει να παιζει με τα υπολοιπα γιατι οι τιμες ειναι παραπλησιες αλλα δυστυχως δεν γνωριζω σουηδικα να βοηθησω παραπερα..Παντως την δυνατοτητα να το προσφερει την εχει ανεξαρτητα αν το dsl2 φτανει μεχρι τα 24:-D :-D
silencer51 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Σωστός ο JiKL. Έχω κάποιους φίλους στην Εστία του Παν. Πατρών οι οποίοι έχουν βαρεθεί να κατεβάζουν... Πάω στο mTοrrent να δω τα stats και βλέπω "downloaded 377GB" - αυτά τους τελευταίους 2 μήνες αν θυμάμαι καλά... Αλήθεια, πόσο υπολογίζεται να κάνει η 4mb σύνδεση; Η πιο φτηνή πάντως 1024 αυτή τη στιγμή ειναι της Vivodi αν δεν κάνω λάθος (κάπου 45 ευρώ το μήνα!)...
DarkKnight Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 File mou to oti to lan htan me 100mbit den shmainei pws eixes 100mbit grammh. Deuteron to dsl2+ pou twra paizei einai maximum akoma sta 24mbit opote gia pes mas liga perisotera gia thn Souhdia τέσπα δεν θα παίξουμε με νούμερα, σημασία είχε πως όταν θέλαμε να δούμε ταινία την βλέπαμε σε 20min (από DC), έτσι ε τα παληκάρια από την πάτρα βαρεθήκανε να κατεβάζουνε, θυμάμαι μου είχαν κόψει το internet για 1 εβδομάδα από την πρυτανεία επειδή το είχα σκίσει λίγο, αν κ δε με χάλασε επειδή έδινα εξεταστική IP:150.140.173.100 is banned κ όσον αναφορά την Σουηδία σε 1 τεύχος του PC Master το έλεγε αλλά βοήθησε κ ο φίλτατος με το link παραπάνω...
Phed Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ναι ναι,την υπεγραψα κ εγω τη συμβαση,την δεχτηκαν ,κ μου ειπαν οτι μεχρι την παρασκευη θα κοπει το ιντερνετ για να αρχισει η μεταφορα της γραμμης μου....για να δουμε τι θα δουμε...!!! antreaslam mou kopsane tin grammi apo M.pempti kai twra otan mpainw sto myaccount stin hol mou deixnei 4096 shared llu pstn pou simainei oti erxetai epitelous i mera kai ase tous allous na lene...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.