NeithaN Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 h vivodi dinei kai 4 fores poio grhgorh syndesh apo thn 4096 gia tous syndromhtes se diko ths komvo...
Luxx Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 τι λες τωρα; για ελλαδα μιλαμε; δλδ δινει κοντα στα 20mbts;
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 λοιπον,να σας ξεκαθαρισω κατι: μπορει να μην εχω ΜΕΓΑΛΗ γνωση από τεχνικά ζητήματα,αλλά εχω το καταλληλο iq να καταλαβω τι ειναι φαρσα κ τι οχι,κ επισης να παρω τις απαραιτητες δεσμευσεις οτι δεν προκειται να χρεωθω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ παραπανω.Οποτε,η ειρωνια παει ελαφρως στραφι,αλλα δεν πειραζει! φυσικά και είμαι το πειραματοζωο,τι περιμενατε ρε παιδια,οτι για την ψυχη της μανας τους θα μουεκαναν αυτη την αναβάθμιση??? απλα, εβαλαν το πρωτο δικο τους dslam, κ θελουν να μεταφερουν καποιους χρηστες εκει,να δουν πως παει.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Πολυ τυχερος φιλαρακι....παντα τετοια.
Tetix Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Όχι και πάντα ρε συ... Κάτσε να πάρει και κανάς άλλος Mεγιά
Finn Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Donacgr σε πια περιοχή της Χαλκιδικής είσαι και περιμένεις? Γιατι κι εγώ Ιούνιο που κατεβαίνω Πευκοχώρι θελω να βάλω με τη μία κι οχι να περιμένω
yiah Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 φιλε πες τους να σου στειλουν γραπτως και 6 νουμερα!!
antonisid Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Πολύ καλό για να είναι αληθινό,αν και δεν αποκλείεται τίποτα...Περιμένω εντυπώσεις οταν ενεργοποιηθεί....
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 η ενεργοποιηση θα αργησει αρκετα παντως, θα διακοπει την παρασκευη μαλλον,και θα κανει 20 ημερες η μεταφορα κ ενεργοποιηση της γραμμης. αλλα μολις συνδεθω,θα μαθετε νεα μου!
schumacher_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Donacgr σε πια περιοχή της Χαλκιδικής είσαι και περιμένεις? Γιατι κι εγώ Ιούνιο που κατεβαίνω Πευκοχώρι θελω να βάλω με τη μία κι οχι να περιμένω File finn, den paei etsi akrivws to pragma... ama den yparxei diathesimotita ayti ti stigmi de simainei oti den tha yparxei pote... mporei apo ayrio kiolas na mporesei na valei dsl o donacgr, alla mexri iounio na exoun gemisei kai pali ta dslam... to kalytero pou exeis na kaneis einai na prospathiseis na kaneis energopoiisi 5-10 meres prin pas sto peykoxwri... an yparxoun portes klp, kaneis mia aitisi kai mexri na pas eisai etoimos... typika panta, etsi? ousiastika, mporei na exeis fygei apo kei kai na min exei mpei i grammi akoma!!
pande Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 φιλε μου,εγω στη θεση σου δεν θα το επαιρνα το πακετο. ολα γινονται για το marketing.ειναι εμπορικα trik. ειμαι σιγουρος πως θα θελουν να σε χρεωσουν επιπλεον. καθε επειχηρηση κοιταζει το δικο της κερδος και ποτε μα ποτε δεν προκειτε να σου δωσει κατι τζαμπα
Phed Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Re paidia oloi eiste sigouroi oti 8a xreosoun parapanw i oti einai farsa klp den to katalabainw afto... kai emena me piran til kai sumbainei afto pou leei o filos pio panw meta apo grinia gia to dslam pou sernotan kata diastimata mou proteinan na mpw sto diko tous me 4mbit TSAMPA!!! oute dekara parapanw kai den krubetai kaneis kai tipota apo pisw para mono ena pilotiko programma pou kapoios prepei na to dokimasei kai etuxe na dialeksan emas. An auto to pisteuete kanete polu kala an oxi se liges meres 8a sas steilw pics apo tis taxutites pou 8a katebazw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.