Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ 512 ΣΕ 4096 !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia sugnwmi alla epeidi to 8ema einai gia tin grammi 4096 kai epeidi 8a to pw giati 8a skasw alla grammi 4096 den exei sxesi me ton OTE alla mono me tin HOL giati se dslam tis HOL eimaste kai oxi tou OTE giati suzitame gia diakopes tou OTE??? auto prospa8ousa na pw apo tin arxi alla...

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
giankyr, η διακοπή έγινε ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη, δηλ. στις 26/7. Η διακοπή έγινε από τον ΟΤΕ και αφορούσε όλους τους ISP μέσω ΑΡΥΣ. Κοίτα λίγο προσεκτικά τι γράφεται και πότε...[/color']

Θα σε καθοδηγήσω εγώ λοιπόν αφού δε μπορείς να ανοίξεις το ημερολόγιο και να δείς πότε γράφτηκαν τα posts. Κοίτα τα #259 και #260, δημοσιεύθηκαν 24 και 25 Ιουλίου αντίστοιχα. Στο ημερολόγιό μου είναι οι ημέρες Δευτέρα και Τρίτη. Αν διαβάσεις και το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα δείς ότι αναφερόμαστε στο περασμένο ΣΚ (ο φίλος Phed) και στην περασμένη Παρασκευή (εγώ).

Δημοσ.

Δεν παίζεσαι φίλε. Κοίτα τα #262 #263 και #264 που γράφτηκαν στις 26/7, δηλαδή την ΤΕΤΑΡΤΗ. Πόσο λιανά θέλεις να στο κάνω? Αν είναι να με καθοδηγήσεις εσύ... σώθηκα!

EDIT: αρκετά σπαμάραμε το thread, εγώ αποχωρώ με την ευχή η HOL να έρθει σύντομα και απο Καλλιθέα...

Δημοσ.

η ΗΟΛ,ενεργοποιει και δευτερο καναλι πια, που αφορα αποκλειστικα τη χρση voip,ετσι ωστε να μην επηρεαζεται η ταχυτητα του download,οταν χρησιμοποιουμε voip...με πηραν τηλ,εκανα καποιες ρυθμισεις,και ολα καλα!!!

Δημοσ.

Μπράβο στην HOL εγώ πιστεύω ότι φέτος τα Χριστούγεννα να είναι από τους ισχυτότερους παίκτες, θα καλύπτει όλες τις μεγάλες πόλεις...τώρα και μετα κεφάλαια της SISTEMA

Δημοσ.
η ΗΟΛ,ενεργοποιει και δευτερο καναλι πια, που αφορα αποκλειστικα τη χρση voip,ετσι ωστε να μην επηρεαζεται η ταχυτητα του download,οταν χρησιμοποιουμε voip...με πηραν τηλ,εκανα καποιες ρυθμισεις,και ολα καλα!!!

Αυτό θα είναι μόνο για την 4Mbit γραμμή ή για όλες τις DSL?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

eipane oti mexri to noemvrio h tellas,vivodi kai h hol tha kalypsoyne me adsl2 sxedon thn mish athina.apo kei kai pera tha doyme ti tha ginei.apla akoma den einai etoimos kanenas na bgalei sto emporio adsl2 gia ti den exoy dika toys dslam.

Δημοσ.

Ενώ έχουνε BW για να καλύψουν αυτό που πουλάνε ε?

Στο κέντρο Αμαρουσίου από την αρχή της διάθεσης του πακέτου 4000/1000 της HOL, υπάρχει κόφτης σε όλους στα 250KB/s στο down.

Δημοσ.

me mia lexi....

kokalhs!!!!

mporei na mou ti spaei epeidi kanei xeplima vromikou xrimatos, epeidi einai vromikos (poses meres 8a exei na kanei banio!!:P ), epeidi einai proedros tou olympiakou {pana8a 4 life} alla!!!...

to kalo na legete!! bravo tou epeidi einai sovaros kai koitaei kai ligo makria...

oxi san ton koloote pou exoun diorisei 20 ili8ious pou den exoun idea ti einai KAN to lan!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...