blu-ray Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά μένω Μενίδι λέτε να μπορώ να βάλω και εγώ θα πάρω αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω.
kosko42 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 1024 tha stin kanoun logika alla makari na stin kanoun kai 4ara
anthony_crete Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ti les re???? leei 1 mb upload 4 download!!!!!!!!!KAI GW 8ELWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.....alla etc opos tin kovw tin douleia se 2-3 xronakia mporei na exoume kai emeis oi kakomoirides oi "ektos prwteyoushs" laikisti: dexomai silipitiria!!......
Phed Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Re paidia olo to s.k eixa trelo prob me ti grammi kobotan gia wres kai otan epitelous erxotan katebaze me kati koula noumera tis taksis tou 50-60kb ti ginetai mono egw imoun i itan geniko to prob???
giankyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Εγώ Θεσσαλονίκη με HOL 512 τραβιόμουν άσχημα την Παρασκευή, έμεινα για κανένα 3ωρο και βάλε χωρίς σύνδεση! Το ίδιο έγινε και χτές για μικρότερο διάστημα. Δεν ξέρω, αλλά κάτι δεν πάει καλα..
Phed Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 giankyr kai emena auta ta entona probs exoun arxisei apo paraskeui opou ki egw imoun kana 3wro xwris sundesi kai otan irthe oi taxutites itan eleeines
giankyr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δεν είχα πρόβλημα με τις ταχύτητες, αλλά αυτό το πράγμα μου το ξανάκανε σήμερα που ξύπνησα και το βρήκα αποσυνδεδεμένο!
Arxon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 giankyr και εγω σημερα το πρωι με hol 512 ξυπνησα και το βρηκα αποσυνδεδεμενο. Απο αυτο που κοιταξα πρεπει να ειχε σταματησει απο τις 2 το βραδυ. Εκλεισα το routeraki και το ξανανοιξα και επανηλθε. Δεν ξερω τι ζορια τραβαει η hol αυτες τις μερες...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μετά από επίσημη ενημέρωση του ΟΤΕ, η FORTHnet ανακοινώνει πως την Τετάρτη 26/07/2006 μεταξύ 04:30 έως 06:30 το πρωί λόγω τεχνικών εργασιών συντήρησης που αφορούν το δίκτυό του, αναμένεται να υπάρξει διακοπή των ADSL συνδέσεων διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Η ενημέρωση που έκανε ο KYRIAKO_GKLEZAKO αναφερόταν στον Arxon που είχε ποστάρει ακριβώς από πάνω. Είναι απορίας άξιον πως καταφέρατε να του την πέσετε έτσι χωρίς λόγο.
Arxon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 αρα giankyr αυτο εφταιγε που η συνδεση και στους δυο μας επεσε το βραδυ. Αν και εχω την εντυπωση οτι δεν το εκανε μονο την Τεταρτη αλλα και το προηγουμενο Σαββατο. Anyway η απορια ελαβε τελος γιατι διακοπηκε η συνδεση την Τεταρτη το βραδυ.
HuckMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 kalimera. thn ekana ki egw thn aithsh mou gia marousi thn trith kai perimenw kanena 20imero ergasimes... Gia na doume. pantws akolouthei kai h vivodi apo oti eida me 2 mbit
Phed Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Apo oti fainetai to la8os einai diko mou kai zitw sugnwmi apo ton glezako giati den katalaba , an eimai xazos i oxi einai allo 8ema omws me enoxlei ena pragma tou tin "eipa" mou tin "eipe" kai teleiwse me poia logiki kobontai ta posts den uparxei eleu8eria logou??? giati an prepei na postarw auta pou 8eloun na akoune sugkekrimenoi lupamai alla den 8a to kanw tin stigmi pou den prosballw kapoion
giankyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Η ενημέρωση που έκανε ο KYRIAKO_GKLEZAKO αναφερόταν στον Arxon που είχε ποστάρει ακριβώς από πάνω. Είναι απορίας άξιον πως καταφέρατε να του την πέσετε έτσι χωρίς λόγο. Απλά, το παιδί έκανε την Τρίτη μια ενημέρωση για την Τετάρτη. Βέβαια εμείς μιλούσαμε για διακοπές από την περασμένη Παρασκευή και για άλλη εταιρία.. αρα giankyr αυτο εφταιγε που η συνδεση και στους δυο μας επεσε το βραδυ. Αν και εχω την εντυπωση οτι δεν το εκανε μονο την Τεταρτη αλλα και το προηγουμενο Σαββατο. Anyway η απορια ελαβε τελος γιατι διακοπηκε η συνδεση την Τεταρτη το βραδυ. Εδώ πιό πάνω δεν βλέπω να είπαμε τίποτα για διακοπές την Τετάρτη ρε παιδιά.. anyway τα είπαμε, ξαλαφρώσαμε, παμ' παρακάτω!
johnnyestia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 giankyr, η διακοπή έγινε ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη, δηλ. στις 26/7. Η διακοπή έγινε από τον ΟΤΕ και αφορούσε όλους τους ISP μέσω ΑΡΥΣ. Κοίτα λίγο προσεκτικά τι γράφεται και πότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.