poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Apo oso kserw shared LLU einai se dslam tou ote kai full LLU einai se diko tous. Sti sugkekrimeni periptwsi i HOL einai full LLU exoume mpei diladi se diko tis "adeio" dslam (se sxesi metou ote panta)... vasika ta exete psilomperdepsei ligo:-D shared llu einai otan plirwneis pagio kanonika ston ote aplws gia sindesi me to internet mpeneis mesw dslam kapoias etairias(px vivodi,hol) kai oxi tou ote! full llu einai otan den exeis katholou grami apo ton ote,den plirwneis tipota ston ote,kai i grammi tilefonou,internet klp einai mesw kapoias etairias.afti tin stigmi stin ellada i monh etairia pou dinei full llu einai i vivodi i hol dinei shared llu elpizw na voithisa!
_DiMoN_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Πάντως προσωπική μου γνώμη είναι ότι η HOL για να το έχει βάλει στο site της και να κάνει μια τόσο καλή προσφορά, σχεδόν, τι σχεδόν εξωπραγματική για τα Ελληνικά δεδομένα, σημαίνει ότι το έχει πάρει σοβαρά και πιστεύω είναι αποφασισμένη να το συνεχίσει και να κάνει μεγάλο δίκτυο. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι αυτήν την στιγμή η Ελληνική αγορά είναι αρκετά ώριμη όσον αναφορά τις ευρυζωνικές δυνδέσεις, πολλοί χρήστες έχουν εξοικηωθεί με τις ευρυζωνικές συνδέσεις και σίγουρα θέλουν αναβαθμίσεις και καλές τιμές, το έδαφος είναι πολύ πρόσφορο! Μέσα σ' ένα μήνα ξεκίνησε το πιλοτικό και κάλυψε τόσες περιοχές και από Σεπτέμβρη έρχεται η Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Η σφαγή. ΟΤΕ διπλασιασμός VIVODI triple play (και μην μου πείτε ότι μετά τις συμφωνίες που έκανε με την προοπτική και τις επενδύσεις για το video να μην θέλει να το πουλήσει, με συνέπεια να διευρύνει το δίκτυο της) HOL με 4Mbps Και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει τότε, υπομονή 56 μέρες για Σεπτέμβρη!
poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέσα σ' ένα μήνα ξεκίνησε το πιλοτικό και κάλυψε τόσες περιοχές και από Σεπτέμβρη έρχεται η Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Η σφαγή. ΟΤΕ διπλασιασμός VIVODI triple play (και μην μου πείτε ότι μετά τις συμφωνίες που έκανε με την προοπτική και τις επενδύσεις για το video να μην θέλει να το πουλήσει' date=' με συνέπεια να διευρύνει το δίκτυο της) HOL με 4Mbps Και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει τότε, υπομονή 56 μέρες για Σεπτέμβρη![/quote'] +shared llu by tellas!
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ΛΟΙΠΟΝ......στις 14:00,δηλαδη 2 ωρες μετα που ηρθε ο τεχνικος της ΗΟΛ,με παιρνει τηλεφωνο απο το σπιτι μου,και μου λεει τα εξης: (αφου προφανεστατα ο ανθρωπος καταλαβε οτι δεν καταλαβα χριστο)... Κυριε μου, επειδη οι οδηγιες που πηγα να σας δωσω ηταν ελαφρως δυσκολες,ανελαβα την πρωτοβουλια να ζητησω απο τη μητερα σας, 3,68 ευρω, να παω να αγορασω τα υλικα για να σας το φτιαξω εγω(!!!!)...εισαστε ετοιμος, συγχρονιζετε μια χαρα τωρα!!! (ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ)!!! μιλαω λιγο μετα με τη μανα μου,κ μου λεει,οτι το παλικαρι κατεβηκε 3 φορες για ψωνια, γιατι δεν του εκαναν καποια πραγματακια,δουλευε-παλευε σχεδον 2 ωρες για να το φτιαξει,και οταν το εφτιαξε,κ πηγε η μητερα μου να το δωσει ενα χαρτζιλικι για ευχαριστω (πηγε να του δωσει 20 ευρω βεβαια),το παληκαρι αρνηθηκε,κ ξεκινησε να φευγει,λεγοντας οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τα παρει.... σχολια απο τη μανα μου: τοσο ευγενικο και καλο παιδι,εχω χρονια να δω! (κ στο τηλεφωνο παντως,το ιδιο εξυπηρετικος ηταν)! και ουτε καν αφηνε τη μανα μου να κατεβει για να ψωνισει τα υλικα,γιατι δε δεχοταν να μεινει σε ξενο σπιτι μονος του...τι να πω....να ναι καλα το παιδι, και θα στειλω κ ευχαριστηριο mail στη HOL....
StEvEd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 pliroforiaka osoi einai me connex 6mini desmeusi kai plironoun 35 to mina na kalesousoun 134 kai na zitisoun tin prosfora Martiou. Tha plironoun 22.50E to mina Thanx
nontasg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ΛΟΙΠΟΝ......στις 14:00' date='δηλαδη 2 ωρες μετα που ηρθε ο τεχνικος της ΗΟΛ,με παιρνει τηλεφωνο απο το σπιτι μου,και μου λεει τα εξης: (αφου προφανεστατα ο ανθρωπος καταλαβε οτι δεν καταλαβα χριστο)... Κυριε μου, επειδη οι οδηγιες που πηγα να σας δωσω ηταν ελαφρως δυσκολες,ανελαβα την πρωτοβουλια να ζητησω απο τη μητερα σας, 3,68 ευρω, να παω να αγορασω τα υλικα για να σας το φτιαξω εγω(!!!!)...εισαστε ετοιμος, συγχρονιζετε μια χαρα τωρα!!! (ΚΟΚΚΑΛΟ ΕΓΩ)!!! μιλαω λιγο μετα με τη μανα μου,κ μου λεει,οτι το παλικαρι κατεβηκε 3 φορες για ψωνια, γιατι δεν του εκαναν καποια πραγματακια,δουλευε-παλευε σχεδον 2 ωρες για να το φτιαξει,και οταν το εφτιαξε,κ πηγε η μητερα μου να το δωσει ενα χαρτζιλικι για ευχαριστω (πηγε να του δωσει 20 ευρω βεβαια),το παληκαρι αρνηθηκε,κ ξεκινησε να φευγει,λεγοντας οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τα παρει.... σχολια απο τη μανα μου: τοσο ευγενικο και καλο παιδι,εχω χρονια να δω! (κ στο τηλεφωνο παντως,το ιδιο εξυπηρετικος ηταν)! και ουτε καν αφηνε τη μανα μου να κατεβει για να ψωνισει τα υλικα,γιατι δε δεχοταν να μεινει σε ξενο σπιτι μονος του...τι να πω....να ναι καλα το παιδι, και θα στειλω κ ευχαριστηριο mail στη HOL....[/quote'] :shock: :shock: :shock: :shock: Πραγματικά απίστευτο.........
Phed Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Arxika poromenos exeis apoluto dikio gia shared kai full llu , antreaslam to palikari mpravo tou kai elpizw na min itan tuxaio peristatiko alla na arxisoume epitelous na lambanoume poiotikes upiresies...
DarkKnight Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Συνδέσαν το κολλητάρι μου που μένει Ιλλίσια κάναν 40 εργάσιμες μέρες αλλά η αναμονή πιστεύω άξιζε τον κόπο. Bit Torrent dl 250k up 90k κ από sites 350-400k
greeneye Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 re paidia zalistika MHN TA PETATE ETSI APOTOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
christos_0b Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Συνδέσαν το κολλητάρι μου που μένει Ιλλίσια κάναν 40 εργάσιμες μέρες αλλά η αναμονή πιστεύω άξιζε τον κόπο.Bit Torrent dl 250k up 90k κ από sites 350-400k Ποτε θ'αγορασει καινουργιο σκληρο/ους να μας πεις ... :mrgreen: Και μια ερωτηση για οσους ειχαν αυτες τις "αναβαθμισεις"(επειδη εγω με την αναβαθμιση της γραμμης απο τον οτε δεν ειδα διαφορα...) :τα ping προς το εξωτερικο εχοουν βελτιωθει καθολου (online gaming κλπ) ?Γιαυι δεν μπορω να βλεπω τον ολλανδο να "ping" τον γερμανο και να περνει 60-80 ms και εγω απο 120 ms(το ελαχιστο και σπανια) και πανω...
johnnyestia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Συνδέσαν το κολλητάρι μου που μένει Ιλλίσια κάναν 40 εργάσιμες μέρες αλλά η αναμονή πιστεύω άξιζε τον κόπο.Bit Torrent dl 250k up 90k κ από sites 350-400k Και σένα τι σε νοιάζει που αναβαθμίσανε το κολλητάρι σου? Σκέφτεσαι να πας να μείνεις στο σπιτι του?
DarkKnight Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Πολύ πιθανό να γίνει κ αυτό αντί να πάω για camping σε καμιά παραλία να πάω για camping στα Ιλίσσια για surfing
alexandross Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ξέρετε αν και πότε θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και για άλλες περιοχές?Οι εως τώρα κάτοχοι έχουν ακόμα προβλήματα με τις συνδέσεις τους ή λύθηκαν? Η HOL μου είπε σήμερα ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει σχεδόν όλη η ΑΘΗΝΑ.
oldnew Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Στην επαρχεια και συγκεκριμενα , στα Γιαννενα ,σε ποσες δεκαετιες θα γινει αυτο? Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω 12μηνο συμβολαιο στη HOL 384, και το δεκεμβριο ληγει. Μακαρι να υπηρχε αυτο για να κανω νεα ανανεωση για 12 μηνες. Αν δεν υπαρχει, το ποιο συμφερον για την ωρα ειναι της Otenet για 1 χρονο 1 ΜΒ 26 ευρω περιπου το μηνα , οποτε θα πρεπει να αλλαξω ISP ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.