Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ 512 ΣΕ 4096 !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Phed , ειχα κ αποσυνδεσεις ,κ μικροπροβληματακια,γεγονος.

(οσο για το upload μου, θα ερθει μεσα στην εβδομαδα τεχνιικος της ΗΟΛ,που θα εχει κλεισει ραντεβου με τεχνικο του οτε,να το ψαξουν! (εννοειται χωρις χρεωση)!!!

Δημοσ.

dn dikaiwnei kamia istoria, oles oi etaireies to kanoun auto se sigkekrimenes perioxes dokimastika na doun an mporoun na antapeksethoun oi ipodomes tous se pragmatika grigoro internet.tha mathw kai tha dwsw pereterw plirofories

Δημοσ.
dn dikaiwnei kamia istoria, oles oi etaireies to kanoun auto se sigkekrimenes perioxes dokimastika na doun an mporoun na antapeksethoun oi ipodomes tous se pragmatika grigoro internet.tha mathw kai tha dwsw pereterw plirofories

Δεν είναι δοκιμαστικό αλλά υπηρεσία της HOL.

Δημοσ.

Ξέρετε αν και πότε θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και για άλλες περιοχές?

Οι εως τώρα κάτοχοι έχουν ακόμα προβλήματα με τις συνδέσεις τους ή λύθηκαν?

Δημοσ.
Phed ' date=' ειχα κ αποσυνδεσεις ,κ μικροπροβληματακια,γεγονος.

(οσο για το upload μου, θα ερθει μεσα στην εβδομαδα τεχνιικος της ΗΟΛ,που θα εχει κλεισει ραντεβου με τεχνικο του οτε,να το ψαξουν! (εννοειται χωρις χρεωση)!!![/quote']

Milisa prin 3 meres me HOL kai mou eipe oti eimai o monadikos pou paraponethika giauto , einai kapoies meres opws eidika tin kuriaki to apogeuma pou panw apo 150kb den katebazw me tipota kai aposundeseis exw sunexeia

Δημοσ.
Auto pou blepw einai oti i HOL 8a anagkasei olous tous antagwnistes tis na riksoun tis times stis megales sundeseis kai na epwfeli8oume emeis xe xe xe

Έτσι,έτσι...Και εγώ αυτό περιμένω...:twisted: :twisted:

Δημοσ.

Χμ δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός Isp όταν οι ταχύτητες αυτές προσφέρονται μόνο σε 4 περιοχές της Αθήνας. Εχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε ευρωπαικές τιμές και γρήγορες συνδέσεις.

Η υπηρεσία αυτή της Hol είναι shared LLU ή Full LLU? Αν γνωρίζει κάποιος ας εξηγήσει και ποιες είναι οι διαφορές τους.

Δημοσ.
Χμ δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός Isp όταν οι ταχύτητες αυτές προσφέρονται μόνο σε 4 περιοχές της Αθήνας. Εχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε ευρωπαικές τιμές και γρήγορες συνδέσεις.

Η υπηρεσία αυτή της Hol είναι shared LLU ή Full LLU? Αν γνωρίζει κάποιος ας εξηγήσει και ποιες είναι οι διαφορές τους.

Apo oso kserw shared LLU einai se dslam tou ote kai full LLU einai se diko tous. Sti sugkekrimeni periptwsi i HOL einai full LLU exoume mpei diladi se diko tis "adeio" dslam (se sxesi metou ote panta)...

Δημοσ.

ναι,σε dslam της HOL ειμαστε,και μεχρι τον οκτωβριο ειπαν οτι θα φτιαξουν συνολικα αλλα 5,περιοχες δε θυμαμαι ομως!

(σημερα θα ερθει τεχνικος σπιτι,της ΗΟΛ,επειτα απο ραντεβου που εχουν κλεισει οι ιδιοι με τον οτε,δωρεαν, να δουν τι γινεται με το upload)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...