_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4648 Είναι πλέον επίσημο!
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Phed , ειχα κ αποσυνδεσεις ,κ μικροπροβληματακια,γεγονος. (οσο για το upload μου, θα ερθει μεσα στην εβδομαδα τεχνιικος της ΗΟΛ,που θα εχει κλεισει ραντεβου με τεχνικο του οτε,να το ψαξουν! (εννοειται χωρις χρεωση)!!!
nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=4648 Είναι πλέον επίσημο! Και εγώ το είδα μόλις τώρα. :shock: Μπράβο στην HOL,δικαιώνει την ιστορία της στο χώρο του internet... :)
ntouzieras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 dn dikaiwnei kamia istoria, oles oi etaireies to kanoun auto se sigkekrimenes perioxes dokimastika na doun an mporoun na antapeksethoun oi ipodomes tous se pragmatika grigoro internet.tha mathw kai tha dwsw pereterw plirofories
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 dn dikaiwnei kamia istoria, oles oi etaireies to kanoun auto se sigkekrimenes perioxes dokimastika na doun an mporoun na antapeksethoun oi ipodomes tous se pragmatika grigoro internet.tha mathw kai tha dwsw pereterw plirofories Δεν είναι δοκιμαστικό αλλά υπηρεσία της HOL.
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αμπελόκηποι, Γκίζη, Μαρούσι, Βριλλήσια μόνο προς το παρόν, δυστυχώς.
madboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ξέρετε αν και πότε θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα και για άλλες περιοχές? Οι εως τώρα κάτοχοι έχουν ακόμα προβλήματα με τις συνδέσεις τους ή λύθηκαν?
Phed Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Phed ' date=' ειχα κ αποσυνδεσεις ,κ μικροπροβληματακια,γεγονος. (οσο για το upload μου, θα ερθει μεσα στην εβδομαδα τεχνιικος της ΗΟΛ,που θα εχει κλεισει ραντεβου με τεχνικο του οτε,να το ψαξουν! (εννοειται χωρις χρεωση)!!![/quote'] Milisa prin 3 meres me HOL kai mou eipe oti eimai o monadikos pou paraponethika giauto , einai kapoies meres opws eidika tin kuriaki to apogeuma pou panw apo 150kb den katebazw me tipota kai aposundeseis exw sunexeia
Phed Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Auto pou blepw einai oti i HOL 8a anagkasei olous tous antagwnistes tis na riksoun tis times stis megales sundeseis kai na epwfeli8oume emeis xe xe xe
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Auto pou blepw einai oti i HOL 8a anagkasei olous tous antagwnistes tis na riksoun tis times stis megales sundeseis kai na epwfeli8oume emeis xe xe xe Έτσι,έτσι...Και εγώ αυτό περιμένω...:twisted: :twisted:
madboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Χμ δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός Isp όταν οι ταχύτητες αυτές προσφέρονται μόνο σε 4 περιοχές της Αθήνας. Εχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε ευρωπαικές τιμές και γρήγορες συνδέσεις. Η υπηρεσία αυτή της Hol είναι shared LLU ή Full LLU? Αν γνωρίζει κάποιος ας εξηγήσει και ποιες είναι οι διαφορές τους.
poromenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 re paidia ti na pw!zilevw trela!eseis serfarete sta 4mbps kai emeis edw me tin 384 xaropalevoume gia na kanoume tin doulia mas!ti na pw!perimenw epktasi tou diktiou.....tha doume...
Phed Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Χμ δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί κανενός Isp όταν οι ταχύτητες αυτές προσφέρονται μόνο σε 4 περιοχές της Αθήνας. Εχουμε πολύ καιρό ακόμα για να δούμε ευρωπαικές τιμές και γρήγορες συνδέσεις. Η υπηρεσία αυτή της Hol είναι shared LLU ή Full LLU? Αν γνωρίζει κάποιος ας εξηγήσει και ποιες είναι οι διαφορές τους. Apo oso kserw shared LLU einai se dslam tou ote kai full LLU einai se diko tous. Sti sugkekrimeni periptwsi i HOL einai full LLU exoume mpei diladi se diko tis "adeio" dslam (se sxesi metou ote panta)...
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ναι,σε dslam της HOL ειμαστε,και μεχρι τον οκτωβριο ειπαν οτι θα φτιαξουν συνολικα αλλα 5,περιοχες δε θυμαμαι ομως! (σημερα θα ερθει τεχνικος σπιτι,της ΗΟΛ,επειτα απο ραντεβου που εχουν κλεισει οι ιδιοι με τον οτε,δωρεαν, να δουν τι γινεται με το upload)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.