schumacher_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Καλού κακού πάντως, από χθες βράδυ κιόλας έστειλα ένα email στο τμήμα πωλήσεων για το θέμα και περιμένω απάντηση... αν δεν απαντήσουν σε 1-2 μέρες θα τους πάρω κανένα τηλέφωνο για να δω τι παίζει... πάντως αν ισχύει κανονικά (που λογικά πρέπει να ισχύει, γιατί κάτω-κάτω στο pdf της προσφοράς λέει ότι μέχρι ιούλιο θα είναι περιορισμένο, αλλά πιο μετά θα μπορεί περισσότερος κόσμος να βάλει) σκέφτομαι ακόμα και να διακόψω τη συνδρομή που έχω τώρα, για να ενεργοποιήσω πιο σύντομα τη HOL...
Phed Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Καλού κακού πάντως, από χθες βράδυ κιόλας έστειλα ένα email στο τμήμα πωλήσεων για το θέμα και περιμένω απάντηση... αν δεν απαντήσουν σε 1-2 μέρες θα τους πάρω κανένα τηλέφωνο για να δω τι παίζει... πάντως αν ισχύει κανονικά (που λογικά πρέπει να ισχύει, γιατί κάτω-κάτω στο pdf της προσφοράς λέει ότι μέχρι ιούλιο θα είναι περιορισμένο, αλλά πιο μετά θα μπορεί περισσότερος κόσμος να βάλει) σκέφτομαι ακόμα και να διακόψω τη συνδρομή που έχω τώρα, για να ενεργοποιήσω πιο σύντομα τη HOL... Den upirkse pote kamia prosfora gia 4mbit grammi i hol i8ele kapoious pilotika na dokimasoun auti ti grammi gia na mporoun na tin poulisoun meta kai dialekse kapoious pou eixan idi tis grammes tis kai auto egine prin 2 mines. Twra pws esu brikes prosfora pou na leei oti osoi menoun ampelokipous kai baloun 512 8a ginei 4mbit den to katalabainw an 8es eksigise mas ti leei auto to pdf pou na afora ta 4mbit.
schumacher_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Επειδή δεν είμαι σπίτι, δε μπορώ να ανεβάσω κάπου το pdf που λέω, αυτό που αναφέρει είναι όμως ότι για συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένα τηλεφωνικά νούμερα μπορεί όποιος θέλει, στην τιμή που ισχύει για τα 512kbps (142€ για 6+2 μήνες και μετά 26€/μήνα) να ενεργοποιήσει τα 4mbps... Ακριβώς με τα ίδια τιμολόγια κλπ κλπ... και μάλιστα αναφέρεται ότι για Αμπελόκηπους-Ζωγράφου μόνο θα ισχύει μέχρι τέλη Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά), ενώ από τότε και πέρα θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία και σε άλλες περιοχές (τηλεφωνικά νούμερα) εκτός των 2 περιοχών που ανέφερα... Phed, στην αρχή κι εγώ αυτό που λες σκέφτηκα, ότι θα ίσχυε μόνο για όσους συνδρομητές το πρότεινε από μόνη της η HOL, αλλά άμα δεις αυτό που σου λέω... Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, θα πάρω ένα τηλ αύριο-μεθαύριο να δω τι γίνεται γιατί έχω ψηθεί πολύ άσχημα και άμα δεν ισχύει θα ξενερώσω τρελά!!!
Phed Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 schumacher mou eipan kai kati filoi oti to eidan auto pou les na periferetai sto net makari na isxuei mpas kai anab8mistoun ligo oi grammes stin ellada. Sorry an imoun ligo eristikos prin... Psaksto omws min to afiseis etsi giati an ontws isxuei einai pragmatika eukairia
schumacher_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Όχι ρε συ, τι εριστικός? Άμα ψάχναμε να πλακωθούμε στα forum... Το θέμα είναι όπως είπα και πιο πάνω να ισχύει όντως, γιατί θα ξενερώσω εντελώς... Δε μιλάμε απλά για ευκαιρία, αγγίζει τα όρια της κ@λοφαρδίας!! Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις για τη δική σου σύνδεση, αλλά η HOL, σου παρέχει την 4mbps μέσω κόμβου της Vivodi στους Αμπελόκηπους? Γιατί ο ΟΤΕ να δίνει 4mbps δεν παίζει, ενώ η vivodi έχει εκεί κόμβο για Adsl2+... Δεν το ρωτάω για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά να ξέρω...
Phed Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Nomizw pws apo kombo tis vivodi douleuei i hol stous ampelokipous kai oxi apo diko tis opws leei alla tou ote den einai sigoura eimaste se allo dslam
Phed Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Epitelous brika to link tis HOL http://www.mgmanager.gr/hol.asp
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 billpeppas,kallair και billdanos , ειναι τα τρια ατομα που αμφισβητησαν (ως...γελοιοποιησαν ελαφρως) τα λεγομενα μου. δε θα εγραφα κατι αν δεν ημουν σιγουρος παντως! το ρουτερ μου συνεχιζει να συγχρονιζει σε 6100/319 παντως,που ειναι πολυ κουφο! οταν κατεβαζω απο rapidshare φτανω 380, kai απο ftp ths HOL, φτανω μεχρι 340. με ανοιχτα torrents+dc, εχω δει μεχρι 320. αυτα απο εμενα....
gpan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Epitelous brika to link tis HOL [url']http://www.mgmanager.gr/hol.asp[/url] Αυτά είναι! Και εγώ Αμπελοκήπους μένω αλλά το τηλέφωνό μου αρχίζει από 210 +64. Μάλλον θα είμαι στο dslam αλεξάνδρας!:?
Phed Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 antreaslam telika to ti grafei to router den paizei rolo emena ka8e mera allazei alla oi taxutites einai idies paizw mexri 450kbytes o mesos oros mou einai gurw sta 350k omws oxi pws me xalaei... Oson afora tous kraxtes den peirazei perasmena ksexasmena emeis apodiksame oti tin exoume tin grammi opote...
antreaslam Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 απλα με "εκνευρισε" οτι αμφισβητηθηκαν τα λεγομενα μου,κ μαλιστα με ειρωνεια. υπηρξαν καποιοι που απαντησαν προσπαθωντας να βοηθησουν,ή να βοηθηθουν να καταλαβουν τι παιζει,δεν τα εβαλα με αυτους!!! πηρα τηλ στην ΗΟΛ,κ μου ειπαν οτι τα τεστ που κανουν αυτοι,δειχνουν οτι η γραμμη ειναι οκ,ασχετα αν το ρουτερ μου γραφει αλλα ντ αλλων...
Phed Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Kai emena alla den exei noima na asxoloumaste me pragmata pou exoun perasei opote koitame mprosta , panta se ola ta pragmata se ola ta 8emata 8a uparxoun kalo8elites na sou ta maurizoun , auto pou exeis na kaneis einai na proxwras kai na min asxolise... i grammi paei tou skotwmou kai auto exei simasia!!!
schumacher_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Epitelous brika to link tis HOL [url']http://www.mgmanager.gr/hol.asp[/url] Είδες που σου τα 'λεγα? Στο mail μου δεν έχουν απαντήσει ακόμα από τη HOL, αλλά εφόσον διατίθεται από (έστω και ηλεκτρονικό) κατάστημα, ισχύει 100%... οπότε με την πληρωμή του επόμενου μήνα, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει... EDIT: Ωραία λέει ότι μπορούμε να το παραγγείλουμε από το MgManager, αλλά έψαξα όλο το site και δε βρήκα κάτι σχετικό... μάλλον πρέπει να είμαι τυφλός!
antreaslam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 λοιπον,το οτι το upload μου σγχρονιζει σε 316, ειναι προβλημα ποοιοτητας των καλωδιων που ερχονται σπιτι μου. τουλαχιστον ετσι με ενημερωσε η ΗΟΛ, και μου ειπε οτι θα διαπραγματευτουν εκεινοι με τον οτε για να δουμε τι μπορει να γινει.... (δηλαδη,πραγματικα μεχρι τοσο φτανω να ανεβαζω)!
Phed Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Eimai mono egw i kai alloi exoun mikroproblimatakia me tin taxutita tis grammis kamia bdomada twra???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.