nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 koita einai mlkia na yparxei i texnologia kai na menoume piso logo antagonismouMexri to Septemvri tha mpoume se dromo Mbps toulaxiston... Μακάρι φίλε μου,μακάρι...Κι εγώ μαζί σου είμαι...Τουλάχιστον ας αναβαθμίσουν τις γραμμές όπως έχω ακούσει ότι μπορεί να γίνει,γιατί πχ με γραμμή 384Κ και όταν είναι πιταρισμένο το DSLAM δεν βλέπεις άσπρη μέρα...:evil: :evil:
Phed Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 An itan akribws opws tin periegrapses den nomizw oti 8a milagame auti ti stigmi alla 8a imoun kapou pou den mporw na sou pw xi xi xi. Oxi akribws kollimenos me torrent alla apo kei pianw polu pio sta8eres taxutites apo opoudoipote allou. Emena pantws apo x8es paei kalutera oxi sta8era omws.
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 μου εστειλαν mail πριν απο 10 λεπτα,οτι οολοκληρωθηκαν οι εργασιες αναβαθμισης γραμμης,και οτι θα πρεπει να εχω 410 μειον τα overheads. μολις γυρισω σπιτι θα σας πω παντως...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 για screenshots,θα σε απογοητευσω,αλλα δεν ξερω πως να κανω! ΣΕ ftp , ταχυτητα περιπου 340. οταν εχω ανοιχτο μονο τορρεντ,ειμαι 200-260, με ανοιχτο dc++ και τορρεντ, πεφτω στα 150-180. το ρουτερ παραμενει να συγχρονιζει κουφα σε ταχυτητα!!!! αυτα απο μενα!
nontasg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 για screenshots' date='θα σε απογοητευσω,αλλα δεν ξερω πως να κανω!ΣΕ ftp , ταχυτητα περιπου 340. οταν εχω ανοιχτο μονο τορρεντ,ειμαι 200-260, με ανοιχτο dc++ και τορρεντ, πεφτω στα 150-180. το ρουτερ παραμενει να συγχρονιζει κουφα σε ταχυτητα!!!! αυτα απο μενα![/quote'] Καλημέρα.Φίλε μου,να σου πω:όταν κατεβάζεις πχ από utorrent μπορείς να σερφάρεις κιόλας άνετα??Γιατί σε μένα άμα κατεβάζω ο explorer σέρνεται...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 με ανοιχτα ολα μου τα προγραμματα (nod32, zonealarm,no-ip, virtualdub,convertxtodvd να φτιαχνει dvd, dc++ , μtorrent,anydvd, dumeter, ο υπολογιστης επιβαρυνεται ουτως η αλλως πολυ,αλλα παρολαυτα με την καινουργια συνδεση, μπορω να σερφαρω ανετα,οχι με τρομερη ευκολια,αλλα με πολυ γρηγορο σερφαρισμα. οταν ειχα 512, το ειχα κ εγω αυτο το προβλημα παντως.)
nontasg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Να σου πω,το no-ip είναι καλό?Τι σου προσφέρει??Αξίζει να το βάλω κι εγώ??
kallair Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 einai xrisimo mono an mpaineis se programmata san to dc++ pou gia na eisai active xristis prepei na dineis kate fora tin ip sou. glitoneis tin diadikasia oste na vazeis tin ip sou kathe fora stis rithmiseis. an to modem sou exei hardware tetoia lisi (px to linksys wag354g exei to dyndns.org) tote den xreiazesai to no-ip. tin kanei kat eutheian tin douleia to modem sou.
nontasg Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 einai xrisimo mono an mpaineis se programmata san to dc++ pou gia na eisai active xristis prepei na dineis kate fora tin ip sou. glitoneis tin diadikasia oste na vazeis tin ip sou kathe fora stis rithmiseis. an to modem sou exei hardware tetoia lisi (px to linksys wag354g exei to dyndns.org) tote den xreiazesai to no-ip. tin kanei kat eutheian tin douleia to modem sou. Μάλιστα...Εγώ δεν χρησιμοποιώ dc++ οπότε δε με αφορά...
looperx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως κατεβάζω με ταχύτητα 350kbytes-400kbytes
schumacher_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Παιδιά, η προσφορά των 4mbit για κατοίκους Αμπελοκήπων-Ζωγράφου ισχύει κανονικά? (αυτή με την τιμή των 512kbps) Γιατί τελειώνει η forthnet που έχω στα 384 και πριν λίγες μέρες πήρα μυρωδιά το θέμα με τη HOL... έχω ένα pdf με την προσφορά και το τηλέφωνό μου περιλαμβάνεται σ'αυτά που μπορεί να ενεργοποιηθεί η γραμμή... Από ενεργοποίηση πώς πήγε το θέμα? Άργησε πολύ?
giankyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Όπως θα διάβασες στο παρόν thread, η κατάσταση περιγράφεται από άτομα που τους προτείναν δωρεάν αναβάθμιση πρίν κυκλοφορήσει κανονικά αυτή η υπηρεσία απ' την HOL και τραβήχτηκαν αρκετά.. Δεν έχω διαβάσει πουθενά για κάποιον που έκανε αίτηση μετά την κυκλοφορία του επίσημου pdf εκ' μέρους της HOL. Λογικά οι χρόνοι δεν θα έχουν καμία σχέση τώρα.
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ετσι νομιζω κ εγω. οτι μετα απο εμας (πρωτη φουρνια), θα εχουν φτιαξει τα πραγματα σε σχεση με τους χρονους... μια δοκιμη (=τηλεφωνο) θα μας πεισει...
Phed Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Emena katebazei apo 350 mexri 470 alla spania na pianetai to 470
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.