Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ 512 ΣΕ 4096 !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(οσο για σκληρους....βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση)!!!!

Έλα μωρέ,πάρε άλλους 4-5 να είσαι εντάξει...Πώς θα τους σηκώσει το τροφοδοτικό του pc σου θέλω να δω...:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
phed' date=' απο που κατεβαζεις με αυτην την ταχυτητα???

(επειδη δεν γνωριζω ακριβως τη διαδικασια voip, θα σας πω μολις κατανοησω τι πρεπει να κανω κ πως να το κανω για αυτο...)

(οσο για σκληρους....βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση)!!!![/quote']

Katebazw apo utorrent kai dc++ parallila... kai metraw me dumeter x8es to apogeuma pou tuxaia ekane update sto acrobat to ekane me 470kbytes sxedon sunexeia eixa auti tin taxutita kai den to pisteua...

Δημοσ.
Έλα μωρέ,πάρε άλλους 4-5 να είσαι εντάξει...Πώς θα τους σηκώσει το τροφοδοτικό του pc σου θέλω να δω...:mrgreen: :mrgreen:

Parolo pou ekana anaba8misi mia bdomada prin mpei i grammi gia na eimai etoimos telika 8a dwsw pali pisw autous tous diskous kai 8a parw 3 500gb.

Omws to epeksergazomai giati 3x500 8elei kali xrimatiki diafora...

Alla ki egw exw lusaksei exw katebasei olo to internet ti na pw...

Δημοσ.
Parolo pou ekana anaba8misi mia bdomada prin mpei i grammi gia na eimai etoimos telika 8a dwsw pali pisw autous tous diskous kai 8a parw 3 500gb.

Omws to epeksergazomai giati 3x500 8elei kali xrimatiki diafora...

Alla ki egw exw lusaksei exw katebasei olo to internet ti na pw...

Α,κατάλαβα,έχεις εθιστεί...Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης φίλε μου...Αρχικά θα το μειώσεις,θα κατεβάζεις μόνο μια ταινία την ημέρα...Μετά για λίγο καιρό θα κόψεις τo u-torrent κ.λ.π κ.λ.π :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Xe xe xe kai fantasou oti auta ta kanw kata basi to bradu giati oli mera douleuw me ekseraisi autes tis teleutaies meres pou eimai xalaros 8a paw stin "compu8aki" gia apotoksinosi...

Δημοσ.
Xe xe xe kai fantasou oti auta ta kanw kata basi to bradu giati oli mera douleuw me ekseraisi autes tis teleutaies meres pou eimai xalaros 8a paw stin "compu8aki" gia apotoksinosi...

Μπα...μάλλον είναι προχωρημένη η κατάσταση σου...οι servers σηκώνουν τα χέρια ψηλά...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

οταν κατεβαζω απο dc k μtorrent, δεν πιανω με τιποτα πανω απο 230-240.

οσο για την κατασταση σου,ειναι ιδιαιτερως προβληματικη, και γιαυτο σου συστηνω να δεις αμεσως γιατρο...κ αν ειναι κ ψηλη,κοκκινομαλλα,με καμπυλες, να κολλησεις με αυτην,αντι με το ιντερνετ...κ να μου τη συστησεις κιολας!

Δημοσ.
οταν κατεβαζω απο dc k μtorrent' date=' δεν πιανω με τιποτα πανω απο 230-240.

οσο για την κατασταση σου,ειναι ιδιαιτερως προβληματικη, και γιαυτο σου συστηνω να δεις αμεσως γιατρο...κ αν ειναι κ ψηλη,κοκκινομαλλα,με καμπυλες, να κολλησεις με αυτην,αντι με το ιντερνετ...κ να μου τη συστησεις κιολας![/quote']

Καλά...Τότε δεν θα τον ξαναδεί το pc του....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Katebaza prin apo ligo me 310k apo torrent.

Den einai kokkinomalla einai kastani...

Κολλημένος με τα torrents...(πώς λέμε κολλημένος με τη μπάλα):mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ρε φεντ,μεγαλη ευκαιρια αυτη....αν ειναι ετσι οπως την περιεγραψα,κ καστανη....εεε,κανε πασα βρε μοναχοφαη:)

τελος παντων,τετοιες ταχυτητες δεν εχω δει εγω σε τορρεντ ακομα!!!

οσο ζω ελπιζω....(κ οσο ελπιζω...απελπιζομαι)!

δεν πειραζει,μην ειμαι κ πλεονεκτης!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...