nontasg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Από χθες ανέβηκε αρκετά η ταχύτητα και κατεβάζω σταθερά και από παντού με 250kbytes/sec Το upload έχει μείνει σταθερό στα 80kbytes/sec Τι σε νοιάζει το upload??Το download μετράει....:twisted: :twisted:
Phed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 molis ekana firmware update me firmware pou mou esteile i hol pou exei imerominia 02/04/06 (den kserw an auto to kanei adsl2+ to modem) den exw dei kamia allagi alla emena to 8ema mou einai oti i taxutita den einai ka8olou sta8eri kai paizei apo 180kbytes mexri 400 alla sunexws metabaletai, me dumeter metraw. Esena looperx einai sta8eri?
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ειμαι πισω κ εγω,για να ενημερωσω οτι δεν εχω κανει επισημη μετρηση ακομα στην ταχυτητα μου(ελειπα εκτος αθηνων για 4 ημερες),αλλα τωρα κατεβαζω απο τορρεντ κ ντισι, με περιπου 150, το ρουτερ μου εχει συγχρονισει σε 6058/319. οταν κανω μετρηση σε επισημο μετρητη,θα σας πω κιολας!
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ειμαι πισω κ εγω' date='για να ενημερωσω οτι δεν εχω κανει επισημη μετρηση ακομα στην ταχυτητα μου(ελειπα εκτος αθηνων για 4 ημερες),αλλα τωρα κατεβαζω απο τορρεντ κ ντισι, με περιπου 150, το ρουτερ μου εχει συγχρονισει σε 6058/319. οταν κανω μετρηση σε επισημο μετρητη,θα σας πω κιολας![/quote'] Μια χαρά είσαι φιλαράκι... :mrgreen: Άξιζε την αναμονή έτσι??;-) ;-) Off topic:Είδες τι κάναμε μέσα στο ΣΕΦ??Πάμε για το 3-0 τώρα και να προσθέσουμε άλλη μια κούπα στη συλλογή μας...:twisted: :twisted:
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νωντα...οσο για το σεφ....οπως εχω πει στα αρμοδια τοπικ....ελπιζω κ ευχομαι ...να τους εχει ο θεος καλα...παντα να ανταμωνουμε,κ να ξεφαντωνουμε!!! η αναμονη ηταν πακετο βεβαια,αλλα οταν κατεβαζεις 1 γιγα σε 3-4 ωρες,και χωρις πολλους χρηστες να το εχουν....εεε, πως να το κανουμε,γλυκαινεσαι...
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 νωντα...οσο για το σεφ....οπως εχω πει στα αρμοδια τοπικ....ελπιζω κ ευχομαι ...να τους εχει ο θεος καλα...παντα να ανταμωνουμε' date='κ να ξεφαντωνουμε!!! η αναμονη ηταν πακετο βεβαια,αλλα οταν κατεβαζεις 1 γιγα σε 3-4 ωρες,και χωρις πολλους χρηστες να το εχουν....εεε, πως να το κανουμε,γλυκαινεσαι...[/quote'] Κωλόφαρδε...:evil: Και εγώ για να κατεβάσω ένα γίγα θέλω περίπου μια μέρα... :cry: Πλάκα κάνω έτσι μην παρεξηγηθείς... :mrgreen: Νομίζω ότι πρέπει να διορθώσεις αυτό που γραφείς σχετικά με τις κούπες.Βάλε άλλη μια να γίνουν 487....:twisted: :twisted:
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 κοιτα...πλακα εχει...αλλα μου τελειωνουν ηδη τα εξης: 1) οι ιδεες του τι να κατεβασω 2)οι σκληροι μου δισκοι (οσο για τις κουπες ...συμφωνω απολυτα...εχω ΗΔΗ αργησει να προσθεσω αλλη μια)!!!
nontasg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 κοιτα...πλακα εχει...αλλα μου τελειωνουν ηδη τα εξης:1) οι ιδεες του τι να κατεβασω 2)οι σκληροι μου δισκοι Άσε τις δικαιολογίες τώρα...
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 χθες σε τορρεντ,με κλειστα ολα τα αλλα προγραμματα ιντερνετ, και με καμια δεκαρια σιντερς μονο, χτυπησε ταχυτητα 250...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 χθες σε τορρεντ,με κλειστα ολα τα αλλα προγραμματα ιντερνετ, και με καμια δεκαρια σιντερς μονο, χτυπησε ταχυτητα 250... 250 ε??Ωραίος ο παίκτης.... Πάντως για να λέμε την αλήθεια με το να έχεις πολύ μεγάλες ταχύτητες δεν κερδίζεις και τίποτα το πολύ σπουδαίο...Απλά περιμένεις λιγότερη ώρα για να κατέβουν αυτά που θες...Εγώ πχ με την 384Κ είμαι πολύ πιο αργός από σένα,αλλά το αφήνω το βράδυ να κατεβάζει και το πρωί είναι έτοιμο... :mrgreen: Βέβαια για να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία μερικών GB όπως πχ μια season του 24 εκεί είσαι αρχηγός...:wink: :wink: Επίσης έχεις πλεονέκτημα στο voip με το οποίο φαντάζομαι θα μιλάς χωρίς καμμία καθυστέρηση τώρα πια.Σωστός???
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 δεν εχω δοκιμασει ακομα voip, αλλα σιγουρα θα ειναι καλη η ποιοτητα. απλα περιμενω να μπουν στον λογ/σμο μου,τα χρηματα που μου επιστρεφει η ΗΟΛ για τις παραπανω ημερες που εμεινα οφλαιν. γενικα,κατεβαζω μεγαλα αρχεια νωντα (u know...) και εμενα ανοιχτος μενει το βραδυ παντως....
Phed Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 I poiotita se voip einai les kai einai dipla sou o allos. To dokimasa me skype kai douleue super. To kalo einai oti apo x8es exw pio sta8eres taxutites sta 350kbytes kai auto arxizei na me ftiaxnei... to kako einai oti parolo pou pronoisa kai pira 3 diskous 320gb auti ti stigmi mou menoun 100gb apo ta 960gb sunolo kai arxizw na anusixw...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 δεν εχω δοκιμασει ακομα voip' date=' αλλα σιγουρα θα ειναι καλη η ποιοτητα. απλα περιμενω να μπουν στον λογ/σμο μου,τα χρηματα που μου επιστρεφει η ΗΟΛ για τις παραπανω ημερες που εμεινα οφλαιν.γενικα,κατεβαζω μεγαλα αρχεια νωντα (u know...) και εμενα ανοιχτος μενει το βραδυ παντως....[/quote'] Εννοείται ότι θα μένει ανοιχτός... :mrgreen: Να δοκιμάσεις και το voip και να μου πεις τι λέει από ποιότητα,οκ?? ;-)
nontasg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 to kako einai oti parolo pou pronoisa kai pira 3 diskous 320gb auti ti stigmi mou menoun 100gb apo ta 960gb sunolo kai arxizw na anusixw... :mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 I poiotita se voip einai les kai einai dipla sou o allos. To dokimasa me skype kai douleue super. To kalo einai oti apo x8es exw pio sta8eres taxutites sta 350kbytes kai auto arxizei na me ftiaxnei... to kako einai oti parolo pou pronoisa kai pira 3 diskous 320gb auti ti stigmi mou menoun 100gb apo ta 960gb sunolo kai arxizw na anusixw... phed, απο που κατεβαζεις με αυτην την ταχυτητα??? (επειδη δεν γνωριζω ακριβως τη διαδικασια voip, θα σας πω μολις κατανοησω τι πρεπει να κανω κ πως να το κανω για αυτο...) (οσο για σκληρους....βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση)!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.