Προς το περιεχόμενο

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ 512 ΣΕ 4096 !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι εχετε διαβασει προηγουμενα μου ποστ,ξερετε ποσο πολυ τα εχωνα στην ΗΟΛ.

τωρα ηρθε η ωρα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω ομως. Μετα τα προβληματα που ειχα,με το πακετο 6+6 για 384, με αναβαθμισαν δωρεαν σε 512,κ σχεδον ολα τα προβληματα ταχυτητας λυθηκαν.

Την παρασκευη το πρωι λοιπον,χτυπαει το τηλεφωνο,και ειναι ο πωλητης που μου ειχε πουλησει το πακετο:

Ευχαριστημενος μου λεει τωρα? ναι του λεω εγω!

θελετε να μεταβειτε στο dslam ths HOL στους αμπελοκηπους για καλυτερες ταχυτητες? ναι του λεω εγω!

θα μεινετε ομως περιπου 20 ημερες χωρις ιντερνετ... Πολυ ειναι του απανταω εγω...

Θα σας δωσουμε ομως δωρεαν αναβαθμιση για το υπολοιπο της συνδεσης σας (δηλαδη περιπου για 7 μηνες), σε 4Mb. Κοκκαλο εγω!

καμια οικονομικη επιβαρυνση,ή επιμηκυνση του συμβολαιου,τιποτα! μονο αν μπορειτε,οτιδηποτε προβληματα εχετε,να μας παρετε τηλεφωνο να μας τα λετε,να τα φτιαχνουμε!

Και παλι λοιπον,ευχαριστω την ΗΟΛ εκ των προτερων,και τα λεμε σε κανα μηνα που θα ξαναεχω ιντερνετ....να σας πω και πως παει η νεα συνδεση!!!

• Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οσοι εχετε διαβασει προηγουμενα μου ποστ' date='ξερετε ποσο πολυ τα εχωνα στην ΗΟΛ.

τωρα ηρθε η ωρα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω ομως. Μετα τα προβληματα που ειχα,με το πακετο 6+6 για 384, με αναβαθμισαν δωρεαν σε 512,κ σχεδον ολα τα προβληματα ταχυτητας λυθηκαν.

Την παρασκευη το πρωι λοιπον,χτυπαει το τηλεφωνο,και ειναι ο πωλητης που μου ειχε πουλησει το πακετο:

Ευχαριστημενος μου λεει τωρα? ναι του λεω εγω!

θελετε να μεταβειτε στο dslam ths HOL στους αμπελοκηπους για καλυτερες ταχυτητες? ναι του λεω εγω!

θα μεινετε ομως περιπου 20 ημερες χωρις ιντερνετ... Πολυ ειναι του απανταω εγω...

Θα σας δωσουμε ομως δωρεαν αναβαθμιση για το υπολοιπο της συνδεσης σας (δηλαδη περιπου για 7 μηνες), σε 4Mb. Κοκκαλο εγω!

καμια οικονομικη επιβαρυνση,ή επιμηκυνση του συμβολαιου,τιποτα! μονο αν μπορειτε,οτιδηποτε προβληματα εχετε,να μας παρετε τηλεφωνο να μας τα λετε,να τα φτιαχνουμε!

Και παλι λοιπον,ευχαριστω την ΗΟΛ εκ των προτερων,και τα λεμε σε κανα μηνα που θα ξαναεχω ιντερνετ....να σας πω και πως παει η νεα συνδεση!!![/quote']

μαλλον εισαι απο τους πολυ τυχερους ρε φιλε...

εγω δυστιχως δεσμευτικα στον πΟΤΕ και στο connx για αλλους 4 μηνες με 35αρια ευρουλια το μηνα...!να πω την αληθεια διαβασψα το μηνυμα σου και καπως με επιασε μια ζηλεια!! βεβαια τωρα δεν μπορω να κανω και πολλα...ετος εαν μπορω να αλλα ξηω απο ΟΤΕ και να βαλω αλλο ιδιοκτιτο δυκτιο..αλλα η vivodi δεν εχει φτασει ακομα στην περιοχη μοπυ για dslphone

:(

μεγιες λοιπον και καλοφαγοτη!!!

Δημοσ.

ego ti na po pou akoma perimeno na valoun dsl stin perioxi mou kai as einai kai 384 pou leei o logos! kai meno xalkidiki kai se touristiki perioxi. an einai dinaton diladi! opote tous rotao ston ote olo se 15 me 20 meres mou len kai exoun perasei mines! mou fenete se 15 me 20 meres fotia tha tou valo! plirono gam....tika tis kliseis EPAK kai xoris stin ousia na mporo na kano tipota tis prokopis

• Super Moderators
Δημοσ.
Μήπως σε δουλεύει κάποιος ψιλό γαζί ? :D

Επιτέλους σχολίασε κάποιος του νούμερο ...4096!!! Είχα αρχίσει να νομίζω πως εγώ έχω πρόβλημα που δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής!

:mrgreen:

Δημοσ.

Μήπως θα σου δώσουν καμιά Amiga 500 να απολαμβάνεις 4096 χρώματα? :D

Φύλαγε τα ρούχα σου...αυτοί είναι ικανοί να σου πάρουν τη θύρα και να τη δώσουν στον κουνιάδο τους.

Δημοσ.

egw pantws apoti kserw apo 384 se 512 den sou xrewnoun tipota gia anabathmish!! fantazomai oti isxuei to idio kai gia megaluterh taxuthta. To mono pou allazei einai h timh ston logariasmo kai sugkekrimena h timh gia paroxh aDSL sto diktuo tou OTE (afou h HOL den exei diko ths diktio)! twra mporei na sou kanoun plaka alla .. mporei na isxuei afto pou leei kai o THEORITIKOS.. poios kserei ...pantws tsampa den dinoun tipota!!!

Δημοσ.

Καποιο beta-testing μπορει να ειναι (στην καλυτερη περιπτωση) ,οπου θα λαβεις μερος πληρώνοντας κι απο πάνω.Ετοιμάσου για προβλήματα και καθυστερήσεις.

Προσωπικα θα ελεγα: αφηστε με ησυχο στην dsl μου...

Δημοσ.

Stous ampelokipous einai to 1o stadio gia metabash se adsl2+

Opote mallon prepei na einai alhtheia. Eksalou gia na proxorisei to sxedio ths hol opws to exei proanaggeilei tha prepei siga siga na efarmozoun pilotika se diafores perioxes.

Δημοσ.

oi ampelokipoi einai to mono kedro pou o ote exei tis proipotheseis na afisei na ginei llu.etsi mallon ton filo mas tha ton valoun sto pilotio llu tis hol!poli tixeros!

4096 dinei kai i vivodi min ksafniazeste!twra pws ginete na tou tin dinoun (SXEDON)tzampa den kserw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...