gherudos Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Φίλοι μου για χαρά.Ένα φιλαράκι μου αγόρασε το dslcube και του είχαν μέσα προς μεγάλη μου έκπληξη ένα router,o φίλος μου έχει γραμμή ADSL over ISDN.Η συνδεσμολογία έγινε σωστά καθώς διάβασα τις ελληνικές οδηγίες κι έκανα τα πάντα σωστά.Έκανα ακόμα και την εγκατάσταση και πέρασα τους κωδικούς αλλά δεν συνδέεται δεν κάνει τίποτα.Η γραμμή έχει γίνει adsl οι κωδικοί είναι σωστοί.Μήπως μου διαφεύγει κάτι όμως?Μήπως πρέπει να κάνουμε καμιά ρύθμιση DNS η τίποτα άλλο για να γίνει η σύνδεση?Παρακαλώ τα φώτα σας...Δοκίμασα να το συνδέσω και στην κάρτα ETHERNET και απλά ως USB αλλά πάλι καμία απόκριση.Να τονίσω ότι το σηματάκι στο tray είναι άσπρο και όχι γκρίζο που σημαίνει ότι η γραμμή είναι ΟΚ και το router είναι συνδεδεμένο στο PC.
Acid-Burn Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 prwta ap'ola:O router einai stantar gia adsl over isdn? Exeis balei sto dns server addresses tis swstes dieu8unseis? Se mena pou exw vivodi autoi einai oi dns...Logika isxuoun kai se sena: preferred dns server:80.76.39.10 alternate dns server:80.76.33.227
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.