madboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Θα ήθελα την βοήθεια σας για μερικά πρόβληματα που έχω με τα windows. Κάνω κανονικά την εγκατάσταση των XP εκ νεου και προσπαθώ να περάσω το SP2.Αποσυμπιέζεται κανονικά το αρχείο και μετά εκεί που θα έπρεπε να εμφανίζονται οι επιλογές για την εγκατάσταση του Service Pack ξαφνικά εξαφανίζεται χωρίς να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση! Ενα άλλο πρόβλημα είναι με τον Task Manager. Ενω τον ανοίγω κανονικά αυτός μετα απο 3 δευτερόλεπτα κλείνει μόνος του! Να επισημάνω οτι όλα αυτά γίνονται σε καινούρια εγκατάσταση του λειτουργικού χωρίς να έχω περάσει οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα! Και εννοείται οτι ο δίσκος έχει φάει ενα φορμάτ πριν την εγκατάσταση. Και το τελευταίο πρόβλημα είναι με την εγκατάσταση του Zone Alarm. Εμφανίζει το μήνυμα οτι Validation failed for C:\Docume~1\Mad\Locals~1\Temp\vsinit.dll You are probably are missing a neseccary root certificiate. Τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει εδώ? Πάω στον φάκελο Documents and Settings σβήνω τα Temp αρχεία και μετά όταν ξαναπροσπαθώ το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.
PeTr2oS Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Mipos to cd twn XP pou exeis einai problimatiko?To pathena kai gw otan prwtoevala XP kai telika peira ena allo cd twn XP kai to provlima eksafanistike...
madboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Τελικά μετά απο 2-3 φορμάτ έβγαλα τον σκληρό απο το desktop τον έβαλα σε εξωτερικό κουτί και τον σύνδεσα στο λάπτοπ οπου μετά απο ενα scan με το Kaspersky βρέθηκε trrojan horse το οποίο μπλόκαρε το Zone Alarm και το SP2. Ευτυχώς βρέθηκε το πρόβλημα.
MetallicA Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μετά από φορμάτ κ επέμενε το trojan??Αν τυχόν τα windows που εγκατέστησες είναι το αντίγραφο από το original δισκάκι σου, κάνε και ένα scan στο CD των Windows.
madboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ναι και σε μένα δεν πήγαινε το μυαλό μου οτι πρόκειται για ιό. Ομως με το που άνοιξα το Karpersky το βρήκε αμέσως και μάλιστα ήταν στον φάκελο \system32 και το μολυσμένο αρχείο ήταν "κάτι...directx32.exe" To cd της εγκατάστασης έχει χρησιμοποιηθεί το ίδιο εδω και 1 1/2 χρόνο σε τουλάχιστον 4-5 εγκαταστάσεις και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Αυριο θα του κάνω εναν έλεγχο για ιους αλλά πολύ αμφιβάλλω οτι θα βρώ κάτι. Τώρα πως έμεινε resident ο ιος μετά απο 3 φορμάτ δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.